ساندویچ تن ماهی و سیب
مواد لازم
• دو عدد کنسرو تن ماهی
• 3 قاشق غذاخوری سس مایونز
• یک قاشق غذاخوری سس خردل
• یک عدد سیب سبز، خلالی شده
• 4 عد نان باگت کوچک
• 4 برگ کوچک کاهو
• روغن زیتون
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. داخل نان های باگت را خالی کنید. روغن زیتون بزنید و 4 تا 5 دقیقه داخل فر آنها را برشته کنید تا طلایی شوند.
2. در یک کاسه کوچک، سس های مایونز و خردل را با هم مخلوط کنید.
3. روغن تن ماهی را بگیرید داخل یک کاسه متوسط بریزید و با چنگال آنها را له کنید. سپس ¾ از مخلوط مایونز و خردل را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز برای مزه دار شدن، کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
4. از مخلوط تن ماهی داخل نان های برشته شده بگذارید و روی آنها سیب های خلالی یا باریک برش خورده و روی آن یک برگ کوچک کاهو قرار دهید.