![]() مواد لازم برای خمیر نان: آرد سفید ....................................... نیم کیلو نمک .............................................. به اندازه نوک قاشق تخم مرغ ......................................... 1 عدد شیر خشک ..................................... 20 گرم (تقریباً 2 ق غ سرخالی) خمیر مایه فوری ............................... 8 گرم (تقریباً 1 ق غ سرخالی) آب ولرم ........................................... 270 سی سی شکر دانه ریز ................................... 75 گرم کره نرم شده ................................... 60 گرم مواد لازم برای روی نان: کره نرم شده ................................... 200 گرم خاکه قند ........................................ 160 گرم تخم مرغ ......................................... 3 عدد نسکافه .......................................... 2 ق غ آب جوش ........................................ 1 ق غ پودر دارچین ..................................... نصف ق چ آرد سفید ......................................... 200 گرم طرز تهیه: برای تهیه لایه روی نون (تاپینگ نسکافه ای)، کره و خاکه قند رو با همزن اونقدر بزنید تا مث کرم بشه. ![]() بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و وقتی همه تخم مرغ ها با کره مخلوط شدن نسکافه رو توی آبجوش حل کنید و به مایه اضافه کنید و هم بزنید. (میزان نسکافه می تونه بر حسب ذائقه یه مقدار کم و زیاد بشه) ![]() آخر سر هم آرد و دارچین رو با هم مخلوط کنید و به مایه تاپینگ اضافه کنید و با همزن بزنید و وقتی آماده شد روش رو بپوشونید و بذارید توی یخچال. ![]() برای درست کردن خمیر، آرد، شیر خشک، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه، آب و تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید. آخر سر هم کره نرم شده رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با دست ورز بدید تا به همچین خمیری برسید. ![]() خمیر رو قبل از استراحت به چونه های 50 گرمی (به اندازه یه نارنگی) تقسیم کنید. ![]() تقریباً 15 تا چونه میشه... روی چونه ها رو با پلاستیک بپوشونید و به مدت 10 دقیقه استراحت بدید. ![]() یه مقدار کره رو به قطعات یک اندازه برش بزنید. (این کره رو توی مواد لازم نبود) ![]() دونه دونه چونه ها رو باز کنید و یه قطعه کره بذارید وسطش... (بعضی ها به جای کره از پنیر خامه ای استفاده می کنن... اونم خیلی خوشمزه میشه) ![]() اطراف خمیر رو بیارید روی کره و ببندید. کره رو که لای چونه ها گذاشتید، دوباره روی اونارو بپوشونید و این بار بذارید 45 دقیقه استراحت کنن. ![]() ![]() فر رو روشن کنید و دماش رو روی 200 درجه تنظیم کنید. مایه تاپینگ رو از توی یخچال در بیارید و توی قیف بریزید. اگه دیدید خیلی سفته به مقدار خیلی کم آبجوش اضافه کنید. تاپینگ رو با کمک قیف به صورت حلزونی روی نون ها بدید. این مرحله خیلی خوشایند و جالبه چون بر خلاف انتظارم اصلاً کار سختی نبود! میتونید هم با قاشق روی نون ها رو بمالید ولی حسن قیف و روش حلزونی علاوه بر جالب و دوس داشتنی بودنش (و همچنین روش اصولی و سنتیش!) اینه که ضخامت همه جاش به یه اندازه میشه. ![]() نون ها رو بذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. لایه رویی سریع باز میشه و روی نون رو به صورت یکپارچه می پوشونه. ![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم خوشتون بیاد
![]() |