[نان] - نان بیگل

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
نون بیگل یه نون حلقه ای شکله که به خصوص توی آمریکا و کانادا و انگلیس خیلی پرطرفداره... هم میشه خالی خالی خوردش هم به عنوان ساندویچ!
این نون دو مرحله پخت داره. اول خمیر رو به شکل نون در میاریم بعد برای چند ثانیه توی آبجوش میندازیم (مرحله اول) و بعد هم میره توی فر تا طلایی بشه (مرحله دوم)




مواد لازم برای خمیر:
آرد سفید .................................... 400 گرم
شکر .......................................... 1 ق غ
نمک .......................................... 1 ق چ
خمیر مایه فوری ........................... 1 ق غ
آب ولرم ...................................... 260 میلی لیتر
روغن نباتی ................................ 2 ق غ
مواد لازم برای مرحله اول پخت:
آب ............................................ 2 لیتر
شکر .......................................... 1 ق غ
جوش شیرین .............................. 1 ق چ
مواد لازم برای رومال:
زرده تخم مرغ .............................. 1 عدد
شیر ........................................... 1 ق غ
پودر نسکافه ................................ نصف ق چ
آبجوش ....................................... 1 ق غ
کنجد ......................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد، شکر، نمک و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه رو اضافه کنید و آب رو هم کم کم بریزید و ورز بدید. حدود 10 دقیقه ورز دادن با دست کفایت می کنه. این خمیر به دست نمی چسبه و خمیریه که کار کردن باهاش راحته.
کاسه بزرگی رو کمی چرب کنید و خمیر رو بذارید توی کاسه و روش رو بپوشونید.
حدود 1-2 ساعت (بسته به دمای آشپزخونه) زمان بدید تا استراحت کنه و کاملاً ور بیاد.
یه ربع قبل از اینکه سراغ خمیر برید این کارها رو انجام بدید:
1) 2 لیتر آب رو بذارید جوش بیاد (اندازه آب باید اونقدری باشه که بیگل ها توش شناور باشن) و وقتی جوش اومد شکر رو بریزید توش و کمی بعد هم جوش شیرین رو اضافه کنید.
2) مایه رومال رو آماده کنید. زرده تخم مرغ رو با شیر مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا باز بشه. نسکافه رو توی آبجوش حل کنید و به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و بذارید کنار.
3) فر رو روشن کنید و دمای اون رو روی 210 درجه تنظیم کنید.
خمیر رو به آرومی از توی کاسه در بیارید و به 8 چونه مساوی تقسیم کنید. هر چونه رو پس از یک استراحت کوتاه مدت باز کنید و به شکل لوله با قطر تقریباً 5/1 الی 2 سانت در بیارید و سر و ته لوله رو به هم بچسبونید. با انگشت محکم فشار بدید تا کاملاً بچسبه و باز نشه.




نون ها رو توی سینی که با کاغذ روغنی پوشونده شده بچینید.
از اینجای کار به بعد باید سرعت عمل داشته باشید تا نونها خشک نشن. بیگل ها رو (سه تا سه تا) توی آبجوش بندازید...
و پس از 10-15 ثانیه با کفگیر دربیارید و مجدداً توی سینی فر بچینید.
از مایه رومال روی بیگل ها برس کنید...




و کمی کنجد بپاشید و سینی رو بذارید تو فر به مدت تقریباً 20-25 دقیقه تا بیگل ها حسابی پف کنن و طلایی بشن.

 

Similar threads

بالا