نان سیر؛ مخصوص سوپ

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
برترین ها: خیلی از ما در کنار سوپ گرم، نان می‌خوریم تا مزه بهتری پیدا کند. اما این نان های معمولی همچون لواش و سنگک برای این منظور جالب نیستند. نانی که با سوپ می خورید باید تُست و ترد باشد. اگر خودش مزه داشته باشد که چه بهتر. مثل نان سیر. یا نانی که با انواع سبزیجات معطر پخته شده است.



برای اینکه نان موردنظر خود را بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید، ما یک مدل نان سیر آموزش داده‌ایم که کاملا ترد و خوشمزه است. مقدار سیری که به آن اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد که چقدر باشد. حتی می توانید سبزیجات معطر هم به آن اضافه کنید. همه چیز به سلیقه خودتان بستگی دارد.



اول یک خمیر معمولی نان درست کنید. آرد و آب را با هم مخلوط کنید. سه حبه سیر بزرگ درون آن خرد کنید. سپس خمیر را کنار بگذارید تا ور بیاید و پف کند. خمیرها را به صورت چانه های کوچک در دست شکل دهید و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.



روی سطح صاف آرد بپاشید. چانه های خمیر را با وردنه به ضخامت 1.5 سانتی متر باز کنید.



با کاتر دایره را به چهار قسمت تقسیم کنید.



با چاقو هر کدام را مطابق شکل برش دهید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.



اگر بتوانید خمیرها را در تابه فر بگذارید و تابه را هم درون ظرفی از آب قرار دهید بسیار بهتر است. زیرا در فضای فر بخار ایجاد می شود و نان ها کاملا مغز پخت می شوند. آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شود.



پس از پختن نان ها را روی توری فر بگذارید تا خنک شوند. و سپس سرو کنید.





برترین ها
 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغا من تو مامی سایت خوندم که میشه نون باگت رو حلقه ای برش زد یا از نون تست هم استفاده کرد....بعد سیر و کره یا سیر و سس مایونز با سبزی دلخواه مث آویشن...یا شوید قاطی کرد... از پودر سیر هم میشه استفاده کرد...(یا اگه سیرش تیزه و دوست ندارین میشه وقتی لهش کردیم یا رندش کردیم سرخش کنیم)...بعد بکشیم رو نونا...بعد روشون پنیر پیتزا یا همچین پنیرایی بریزیم..بعد بزاریم تو فر با گریل یا ماکروفر فقط در حدی که پنیر آب بشه....اما هنوز خودم امتحان نکردم....
 

Similar threads

بالا