منم رفتم.. نگاه به تاپیک نامزدی هم رحم نکردیم.. باید به ادمینم بگم یه تالار اسپم بزاره برامون..![]()
حتما اين ادمينو بهمون معرفي كن تا ببينيم كيه
منم رفتم.. نگاه به تاپیک نامزدی هم رحم نکردیم.. باید به ادمینم بگم یه تالار اسپم بزاره برامون..![]()
حتما اين ادمينو بهمون معرفي كن تا ببينيم كيه
روزت خوش زیبا جانمنم رفتم.. نگاه به تاپیک نامزدی هم رحم نکردیم.. باید به ادمینم بگم یه تالار اسپم بزاره برامون..![]()
از قدیم گفتن از ان نترس که هایو هووو دارن از آن بترس ک سر به تو دارد
بعد من هی اینجا داد می زنم میگم شوهر میخام یهو شوهر قحطی می شهبعد بانو امین به این سر به زیری!!!!
ولی خداییش من همیشه یه چیزی تو ذهنمه اینایی ک تو دوتا شهر مختلفن این آشنایی تو نتشونو چطور به خونوادشون می گن من به بابام بگم یکی میخاد بیاد خاستگاری ک تو نت آشنا شدم بعد یه شهر دیگست باید به مدت یک ماه تو پارک جلو خونمون بخابم به همین برکت !!!تازه کلا براش توضیح بدم چرا اونجا عضو شدی؟ چی شد عضو شدی ؟ووووو اصن قضیه رو پلیسی می کنه
بعد اینکه چطور می تونن به ادمای دنیای مجازی اعتماد کنن من تو خصوصی یکی پیغوم میده یطو رفتار می کنم که طرف کلاهشم بیفته تو پروف من بر نمی گرده برداره
یه چیزیم بچه ها پرسیدن که تو اینجا آشنا شدن باید بگم بعله حالا از کجا فهمیدم
آقا من یه عادتی دارم همین که تو فروما دو نفر مزدوج میرن می رم پیجشون و مکالماتشونو یه مروری نگاه می کنم و کلی می خندم در 99 درصد موارد یکی تازه وارده بلد نیست کار کنه بعد هی می حرفن و اینا بعد نگران هم می شن وقتی چن روز یکی نبوده بعد با هم مهربون میشن بعد میگن بیا اونور(مسنجر یحتمل منظورشونه) بعد از یه جایی دیگه مکالمات مشاهده نمیشه تا یه تاریخی (احتمالا خصوصی بوده آدمای فضولی مث من نباید می خوندن) از اون تاریخ به بعد همش پیغاماشون عشقولانست و بعد یهو علنی می کنن ما مزدوجیدیم
فایزززه جون حلالم کن و عروسیتم مبارک باشه![]()
بعد من هی اینجا داد می زنم میگم شوهر میخام یهو شوهر قحطی می شهبعد بانو امین به این سر به زیری!!!!
ولی خداییش من همیشه یه چیزی تو ذهنمه اینایی ک تو دوتا شهر مختلفن این آشنایی تو نتشونو چطور به خونوادشون می گن من به بابام بگم یکی میخاد بیاد خاستگاری ک تو نت آشنا شدم بعد یه شهر دیگست باید به مدت یک ماه تو پارک جلو خونمون بخابم به همین برکت !!!تازه کلا براش توضیح بدم چرا اونجا عضو شدی؟ چی شد عضو شدی ؟ووووو اصن قضیه رو پلیسی می کنه
بعد اینکه چطور می تونن به ادمای دنیای مجازی اعتماد کنن من تو خصوصی یکی پیغوم میده یطو رفتار می کنم که طرف کلاهشم بیفته تو پروف من بر نمی گرده برداره
آقا من یه عادتی دارم همین که تو فروما دو نفر مزدوج میرن می رم پیجشون و مکالماتشونو یه مروری نگاه می کنم و کلی می خندم در 99 درصد موارد یکی تازه وارده بلد نیست کار کنه بعد هی می حرفن و اینا بعد نگران هم می شن وقتی چن روز یکی نبوده بعد با هم مهربون میشن بعد میگن بیا اونور(مسنجر یحتمل منظورشونه) بعد از یه جایی دیگه مکالمات مشاهده نمیشه تا یه تاریخی (احتمالا خصوصی بوده آدمای فضولی مث من نباید می خوندن) از اون تاریخ به بعد همش پیغاماشون عشقولانست و بعد یهو علنی می کنن ما مزدوجیدیم
خواهش میکنمعالي بود گلم مرسي
ازدواج شما، پیوند دو قلبی است که جهان را یارای گسستن آن نیست
شما برای هم آفریده شده اید
هر کدامتان برای دیگری، گنجی است
دست در دست یکدیگر با عشق و امید
مبارک باشد این خوشبختی و روزهای سپید
با هزاران شاخه گل رز، این عشق بر شما شادباش
فائزه ی عزیزم
چقدر زیباست پرواز بادبادک های خوشبختی بر فراز آسمان عشقت
پیوند زیبا و عاشقانه ات رو شادباش میگم فائزه ی نازنین .هزار دنیا شور عاشقانه،محبت خالصانه و شادی بی بهانه برایتان آرزو میکنم . شاد و خوشبخت و همیشه عاشق باشید.
لینک عروس خانوم
بانو امین
لینک آقا داماد
داماد
پ ن اول: خودم شخصا تبریک میگم امیدوارم عشخم ب هرچی خوشبختی تو دنیاس برسی
پ.ن دوم: این آمیتریس کشت منو ک هی اسمشو بگم تبریک میگه بهت و میگه دست راستت رو سرش
پ. ن سوم: حالا نمیترکی که رو سر منم بکشی دستتو و رو سر بقیه ی برو بچ و بیریختا
خب یادم رفت بگم تو پست اول ک ایشون عقدشون 6 ام بود...
باز فائزه جان تبریک میگم...ایشالا خوشبخت بشی...
هان راستی فائزه شنیدم شوعردادن تو بیشترش بخاطر تمرکز آمیت روت بود هان؟
بفرمایین کیک
باز خبر جدید رسید ک سلفی والی رو هم آمیت روشون تمرکز کرده و شوعر دادههر دقیقه یه خبر جدیدی میرسه ماشالا
میگم آمیت تو ک اینقد زرنگی واسه خودت یکاری بکن خب
عاشق همه دنیا را در چشم معشوق میبیند و به هر جای دنیا که مینگردمعشوق را میبیند و اینگونه است که خداوند دو چشم را برای دو چشم آفریده است.پیوندتان مبارک
بزرگترین جراح و متخصص عالم قلب شما دو تا را با شکوه و زیبایی تمام به هم پیوند زدعمل پیوندتان مبارک باد . .
دردهایت . . .
شش دانگ به نام من
به جـــان خریدمشان !!!
ودر آینده
![]()
فائزه ببینم تو عروسیم چکار میکنی ها
روشن ترین تلاقی آیینه و آب در آواز های روشن شهر زمزمه میشود
و دو بهار توامان در فصلی گم شده در تاریخ، از راه میرسند و با هم پیوند میخورند
ازدواج شما، پیوند دو قلبی است
که جهان را یارای گسستن آن نیست
شما برای هم آفریده شده ایدهر کدامتان برای دیگری، گنجی است
دست در دست یکدیگر با عشق و امید
مبارک باشد این خوشبختی و روزهای سپیدبا هزاران شاخه گل رز، این عشق بر شما تبریک
با ارزوی خوشبختی
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=219518&d=1409500629
منم شادباش میگم![]()
جیگوووول بلاخره رف خونه شوووور!!
مبااارک باشه...
آقا فقط یه سوال تو باشگاه با هم اشنا شدن؟؟؟![]()
منم همین سولو دارم !!!!
![]()
راستی ایشالا خوشبخت بشین![]()
حالا چیکا کنیم یا این سوال گنده تو کلموون؟خخخ![]()
میخوای یه تاپیک بزنیم یا خصوصی ازشون بپرسیم؟![]()
بیاد همینجا بپرسیم..
من پول ندارم تاپیک بزنم!خخ![]()
باوشه قلبونت هرچی تو بگی
![]()
تبریک میگم خوشبخت بشین
به به
خیلی خیلی خیلی خیلی.... خوشحال شدم.
ایشالا خوشبخت بشین بانو امین و آقا داماد. دی
موفق باشین در تمام مراحل زندگی
آخیییی مبارکه خوشگل خانوممممم..انشاالله که خوشبخت بشین عزیزکم.![]()
فائزه خانم تبریک میگم...
بهترین هارو برای هردوتون ارزو میکنم
امیدوارم همیشه خنده رو لباتون و شادی کوله بار زندگیتون باشه
اصلا باورم نمیشه ! بانو امین که آخر نفهمیدیم مرده یا زن ازدواج کرد! آقا مبارکه!
زندگی سرشار از آرامش براتون آرزو میکنم
هم به شما تبریک میگم هم به آقا دوماد
شاد باشین
اینم کادو من باهاش برین ماه عسل
![]()
فائزه عزیز و ريالا دوماد گل بهتون تبریک میگم ایشالا به پای هم پیر شین ( بقول ما ترکا قوشا قاریاسئز )
خوشبخت بشین عروس خانوم
مبارکه.
ایشاالله خوشبخت شین![]()
مبارکا باشهخوش بخت بشین اشالله
![]()
تبررررررررررررررررررريك
ايشاله خوشبخت بشين
بسیاااااااار تبریک میگم .با ارزوی خوشبختی پایدار برای دوست گلمون
![]()
تبریک میگم خانومی![]()
تبريك ميگم
خوشبخت بشي گلم![]()
بابا اینجا چقدر خلوته.. مثلا نامزدیه بانو امینه... بچه ها بیاین وسط تبریک میگم فائزه جون ایشالا خوشبخت شید...
یه سوالی ادمین کادوی نامزدی امتیاز اضافه نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادمینه خسیس
بهتون تبریک میگم ان شاء الله خوشبخت بشین
![]()
فائزه هم شوهر کرد؟؟؟؟
نرگس تو چرا موندی پس؟؟؟
![]()
تبریک میگم فائزه جون
ایشالا خوشبخت بشی
مبارک باشه
خوشحاليم داره ديگه![]()
برقص ببینم برقص عزیزم میگم پاشو بکشه رو سرت![]()
آمیت کیه؟
من قصد ازدواج ندارم
میخوام ادامه تحصیل بدم![]()
یکی از دوستای بیریخت ماس میاد میبینش...
منم ندارم هدفم کمک ب والدینه![]()
صدای تو از جنس آرامشه
نزار حس آرامشم گم بشه
صدام کن تا قفل دلم باز شه
صدام کن بزار عشق آغاز شه
![]()
یه تبریک گنده
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=219518&d=1409500629
مباااااااااااااااارک باشه....
با آرزوی بهترین ها....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بدووووووووووووییییییید بیاید جشن نامزدی داداش گلم رضا داوودی عزیز | مناسبتها | 96 | |
![]() |
جشن نامزدی غزل عزیز مبارک | مناسبتها | 148 | |
![]() |
✾◕ ‿ ◕✾ بدو بدو که نامزدی یه عزیزه ✾◕ ‿ ◕✾ | مناسبتها | 431 | |
![]() |
ღ✿ღ تولد موهو جونم مبارکه ღ✿ღ | مناسبتها | 38 | |
![]() |
<<جشن قبولی ارشد المیرا جونم >> | مناسبتها | 210 |