شیرینی لبهای تو خبری از تلخی حرف های این روزها را نمی داد ! لبهای تو قبل از تو به من نارو زدند !
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 9, 2013 #31 شیرینی لبهای تو خبری از تلخی حرف های این روزها را نمی داد ! لبهای تو قبل از تو به من نارو زدند !
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 9, 2013 #32 به دروغ گفته ام :... به خوابم می آیی !!.. تا چشمانم .. دمی .. پلک برهم بگذارند..!!
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد May 9, 2013 #33 با آمدن تو مردمان كوچك چشم هاي من تنها مردماني خواهند بود كه با شوق فرياد میزنند: خشكسالي خشكسالي
anise b عضو جدید کاربر ممتاز Jul 23, 2013 #34 با خود گفتم: فراموشش می کنم بی خود گفتم ! ------- ناصر رعیت نواز
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 24, 2013 #35 تا نام تو را می برم تمام شهر به در و دیوار می خورند.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 13, 2019 #36 ✔تو باید تیتر بزرگ گزارشات نقض حقوق بشر باشی بس که وحشیانه زیبایی... #ناصر_رعیت_نواز
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 13, 2019 #37 ❣-قلب من سوی شما میل تپیدن دارد #ناصر_رعیت_نواز
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 13, 2019 #38 چقدر ماه گرفتگی را دوست دارم شبیه توست وقتی مو روی صورتت میریزی! #ناصر_رعیت_نواز
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 13, 2019 #39 در گوش تو جای اذان ، حافظ خوانده اند که اینگونه از چشم هایت غزل می ریزد... #ناصر_رعیت_نواز