نازل واتر جت

hadin110

عضو جدید
سلام
من در حال انجام پروژه ارشدم در دانشگاه خواجه نصیر طوسی هستم و می خواستم به موازات انجام آن اطلاعات آن را در اینجا قرار دهم. با این کار هرکس اطلاعات تکمیلی داشت به آن اضافه کنه و اگر کسی هم ایده جدید یا پیشنهادی داشت میتونه برای بهتر شدن این کار ارائه بده.
موضوع پروژه : بررسی پارامتر های موثر بر عمر نازل واتر جت و ارایه طرح بهینه برای برش کامپوزیت ها با جنس های مختلف
مراحل جمع آوری اطلاعات:
1-جمع آوری اطلاعات کلی پیرامون واتر جت و نازل
2-جمع آوری و بررسی پارامتر های موثر بر عمر نازل
3-تحلیل نرم افزاری و عددی پارامتر های موثر بر عمر نازل
4-بهینه کردن پارامتر های موثر با هزینه ساخت(بهینه سازی قیمت با عمر)
5-تست عملی و استفاده از داده های اکسپریمنتال
6-نتیجه نهایی و ارائه مقاله ها

mm.salemi

کاربر فعال
سلام
من در حال انجام پروژه ارشدم در دانشگاه خواجه نصیر طوسی هستم و می خواستم به موازات انجام آن اطلاعات آن را در اینجا قرار دهم. با این کار هرکس اطلاعات تکمیلی داشت به آن اضافه کنه و اگر کسی هم ایده جدید یا پیشنهادی داشت میتونه برای بهتر شدن این کار ارائه بده.
موضوع پروژه : بررسی پارامتر های موثر بر عمر نازل واتر جت و ارایه طرح بهینه برای برش کامپوزیت ها با جنس های مختلف
مراحل جمع آوری اطلاعات:
1-جمع آوری اطلاعات کلی پیرامون واتر جت و نازل
2-جمع آوری و بررسی پارامتر های موثر بر عمر نازل
3-تحلیل نرم افزاری و عددی پارامتر های موثر بر عمر نازل
4-بهینه کردن پارامتر های موثر با هزینه ساخت(بهینه سازی قیمت با عمر)
5-تست عملی و استفاده از داده های اکسپریمنتال
6-نتیجه نهایی و ارائه مقاله ها

سلام دوست عزیز. بنده اطلاعات خوبی در مورد water jet cutting دارم که در قالب یک پروژه کارشناسی هستش. میتونم اون رو در اختیارت قرار بدم. با بنده تماس بگیرید.

09358037780 سالمی

amin shahrokh

عضو جدید
سلام پروژه کارشناسی منم در مورد جت اب 79 صفحه نوشتم به 20 صفحه نیاز دارم شما تا به حال مطلبی جمع کردید اگه این کارو کردید لطفا" برای مشاهده بزارید