مکانیک یا هوافضا ؟؟ نظرتون چیه ؟

ramin 69

عضو جدید
سلام

بچه ها میشه نظرتون رو بگید که کدوم رشته بهتره از نظر آینده و درآمد؟
(این یوزر برادرمه)
ببینید من روحیم با چیزمیزای مذهبی و این جور موارد اصلا سازگار نیست واسه همین از هر کسی که پرسیدم گفته اگرهوافضا بری باید بری تو دولت و شاید نتونی بیای بیرون و این حرفها....

از طرفی هر کیو که میبینی میگه میخوام برم مکانیک و به نظر من اون موقع که من فارغ التحصیل میشم دیگه مکانیک بازار کار الان رو نداره ...
از لحاظ درسی هم مشکل حادی ندارم ، فقظ ادبیاتم فوق العاده ضعیفه ... اما بقیه درسا اوکیه.

راستی من تو سنجش بین 1000 تا 2000 میارم ، تو کنکورم میتونم زیر 2000 بیارم؟
البته درهفته 30 ساعت یا کمتر میخونم و کتبی سوم ام 18.5 هستش.

ممنون.

آخرین ویرایش:

mostafa_beh

عضو جدید
سلام

بچه ها میشه نظرتون رو بگید که کدوم رشته بهتره از نظر آینده و درآمد؟
(این یوزر برادرمه)
ببینید من روحیم با چیزمیزای مذهبی و این جور موارد اصلا سازگار نیست واسه همین از هر کسی که پرسیدم گفته اگرهوافضا بری باید بری تو دولت و شاید نتونی بیای بیرون و این حرفها....

از طرفی هر کیو که میبینی میگه میخوام برم مکانیک و به نظر من اون موقع که من فارغ التحصیل میشم دیگه مکانیک بازار کار الان رو نداره ...
از لحاظ درسی هم مشکل حادی ندارم ، فقظ ادبیاتم فوق العاده ضعیفه ... اما بقیه درسا اوکیه.

راستی من تو سنجش بین 1000 تا 2000 میارم ، تو کنکورم میتونم زیر 2000 بیارم؟
البته درهفته 30 ساعت یا کمتر میخونم و کتبی سوم ام 18.5 هستش.

ممنون.
سلام. اول از همه بستگی داره تو واقعا به چی علاقه داری؟هیچ کدوم از رشته های مهندسی کاری به مسایل مذهبی ندارن پس همه ی این رشته ها میتونن با روحیت سازگار باشن. رشته مکانیک هم رشته ی خوبیه البته در صورتی که تو این رشته مهارت کافی رو داشته یاشی.از نظر بازار کار هم درسته همه میگن من میخوام برم مکانیک اما بعضیاشون نمیرن بعضیاشون نمیتونن برن و خیلی هاشون به کارشناسی بسنده میکنن. درنتیجه فوق و دکترای این رشته زیاد نیستن. در ضمن , یکی از گرایشهای مقاطع بالاتر مکانیک , هوافضا هستش.پس به نظر من مکانیک گزینه خوبیه.باز هم بهت میگم.در صورتی که علاقه داری چون علاقه شرط اوله.;)

ramin 69

عضو جدید
سلام. اول از همه بستگی داره تو واقعا به چی علاقه داری؟هیچ کدوم از رشته های مهندسی کاری به مسایل مذهبی ندارن پس همه ی این رشته ها میتونن با روحیت سازگار باشن. رشته مکانیک هم رشته ی خوبیه البته در صورتی که تو این رشته مهارت کافی رو داشته یاشی.از نظر بازار کار هم درسته همه میگن من میخوام برم مکانیک اما بعضیاشون نمیرن بعضیاشون نمیتونن برن و خیلی هاشون به کارشناسی بسنده میکنن. درنتیجه فوق و دکترای این رشته زیاد نیستن. در ضمن , یکی از گرایشهای مقاطع بالاتر مکانیک , هوافضا هستش.پس به نظر من مکانیک گزینه خوبیه.باز هم بهت میگم.در صورتی که علاقه داری چون علاقه شرط اوله.;)

خیلی ممنون از راهنمایتون.:gol::gol:

ببینید من کلا روحیم یه جوریه که نمیتونم بزارم کسی بهم بگه چی کار کنم و دستور بده و از این جورحرفا ، واسه همین میترسم برم مثلا هوافضا بخونم و بعد از اینکه یه جای دولتی مشغول به کار شدم بهم بگن فلان کارو بکن مراسم بیا تظاهرات بیا و .... :mad::mad::mad:

راستی به نظر شما سطح آموزشی مکانیک و هوافضا دانشگاه خواجه نصیر با علم و صنعت و بقیه دانشگاههای تهران خیلی فرق میکنه ؟ یعنی مثلا من اگر با 2000 خواجه نصیر قبول بشم بعدا حسرت نمیخورم که چرا جای بهتر نرفتم ؟؟؟؟

xphoenix

عضو جدید
به نظر من هم مکانیک بهتر از هوافضاست!!!!البته اینم بگم که با 2000 نمیتونی مکانیک خواجه قبول شی.تا اونجایی که من میدونم هوافضای خواجه هم شرایط خاص داره...مشترک با روسیه و این حرفا....باز خودتم یه تحقیقی بکن...

ramin 69

عضو جدید
مطمئنی ؟؟؟ پس ....
یعنی این اطلاعات زیر اشتباست ؟؟!!! یادگارماندگار قلمچیه

mostafa_beh

عضو جدید
خیلی ممنون از راهنمایتون.:gol::gol:

ببینید من کلا روحیم یه جوریه که نمیتونم بزارم کسی بهم بگه چی کار کنم و دستور بده و از این جورحرفا ، واسه همین میترسم برم مثلا هوافضا بخونم و بعد از اینکه یه جای دولتی مشغول به کار شدم بهم بگن فلان کارو بکن مراسم بیا تظاهرات بیا و .... :mad::mad::mad:

راستی به نظر شما سطح آموزشی مکانیک و هوافضا دانشگاه خواجه نصیر با علم و صنعت و بقیه دانشگاههای تهران خیلی فرق میکنه ؟ یعنی مثلا من اگر با 2000 خواجه نصیر قبول بشم بعدا حسرت نمیخورم که چرا جای بهتر نرفتم ؟؟؟؟
تو اگه یه شرکت خصوصی هم قبول شی بازم بهت دستور میدن پس باید این روحیه رو در خودت ایجاد کنی.البته میتونی برا خودت یه دفتر بزنی که برا اونم باید با خیلی ها کلکل کنی....با 2000 منطقه 1 شاید بتونی قبول شی ولی باز هم بعید به نظر میرسه... به قول قدیمی ها مرغ همسایه غازه....تو اگه بهترین جا هم قبول شی بازم میبینی که یه دانشگاه دیگه چیزی داره که دانشگاه شما نداره.....مهمترین قسمت دانشگاه استاد و دانشجویان با سواد هستن که نه تنها دانشگاههای تهران بلکه جاهای دیگه هم این رو دارن فقط تو امکاناتش با هم فرق دارن. اگه خیلی برات مهمه بمیتونی بری تو سایت دانشگاهها ببینی:gol:.سوالی بود در خدمت هستیم.:heart:

ramin 69

عضو جدید
دوستان دیگه هم لطفا بیان نظر بدن

مصطفی جان به نظرت زبان و کامپیوتر بلد بودن چقدر کمک میکنه توی تحصیل توی رشته مکانیک یا هوافضا ؟ یعنی مثلا اگر ترم اول و دوم خود آدم برنامه نویسی های ترم بعدها رو یاد بگیره کمکش میکنه ؟
یه سوال دیگه ،، توی شرکت های خصوصی یا دولتی حداقل و حداکثر درآمد ماهیانه چقدر میتونه باشه ؟ بره لیسانس و فوق فرق میکنه ؟ چقدر؟

ramin 69

عضو جدید
دوستانی که تو این رشته های میخونید خواهشا یه راهنمایی بکنید.
من فردا میخوام انتخاب رشته کنم.(البته روی آزادخیلی حساب نکردم.....)

من علاقم بیشتر روی ماهواره و موشک و طراحی اونهاست ، مکانیکم بدم نمیاد
کدوم رو بزنم ؟ هوافضا ؟ مکانیک کدوم گرایش ؟؟؟؟؟؟

سخت بودنشم زیاد مهم نیست

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم همین مشکل رو دارم و توی دوراهی قرار گرفتم به نظر من شما با sparrow
هم صحبت کن (تو تالار هوافضا)
در مورد کار دولتی هوافضا هم من دارم به ارشد و خارج از کشور فکر میکنم
(منم همسن خودتم )

مکانیک هم برادرم داره میخونه میگه باید اهل تلاش زیاد و ... باشی

خوشحال میشم بیشتر مارو راهنمایی کنن دوستان

راستی شما فرصت برابر سنجش رو خوندی؟

shahinjet

عضو جدید
سلام
بذار خیالتونو راحت کنم یه روزی هوا فضا با نام آیرودینامیک یه زیرشاخه از مکانیک به حساب میومد و کسانی که میخواستن هوا فضا بخونن در مقطع کارشناسی ارشد تغییر رشته میدادن الان هم مکانیک ،مهندسی شیمی و هوافضا از لحاظ تعداد واحد اختلاف خیلی کمی دارن ( تو دانشگاه میبینید) یعنی تحت هر شرایطی در مقطع ارشد میتونید تغییر رشته بدید و هر کدومو علاقه داشتید انتخاب کنید
برای خارج که اصلا مشکل ندارید چون شما موتونید با مدرک مکانیک حتی کامپیوتر بخونید
در مورد نرم افزار هم باید بگم که با توجه به انتخاب گرایشت یعنی مثلا جامدات یا سیالات نرم افزار های متفاوتی کار میکنن ولی کلی بگم که فیلد کاری مکانیک از ساختمان شروع میشه تا نیروگاه باز هم به خدوتون ربط داره:)

بالا