مکانيک يا عمران؟! راهنمايي واسه تغيير رشته

sayehs

عضو جدید
لطفن راهنمايى کنين,من الان م شيمى دانشگاه تهران ميخونم و ترم 2 تموم شده,درين 2 ترم معدلم بالاى 17 شده و قصد تغيىر رشته دارم.بين مکانيک و عمران تهران کدوم مناسب تره ؟ من خودم عمران ميخاستم که براى ارشد و دکترى معمارى بخونم,ولى ميگن هم واسه اپلاى کردن هم بازار کار مکانيک بهتره, مخصوصن واسه خانوما. کلن اين کار که بعدش معمارى بخونم امکان پذيره؟ از طرفى من شنيدم عمران تهران قطبه ولى مکانيکش خوب نيست خيلى.
بعدم اين درسته که عمران رشته ى تموم شده است ولى مکانيک خلاق تره؟
چه کنم به نظرتون؟کمک کنين!!

*ستاره آسمان*

عضو جدید
لطفن راهنمايى کنين,من الان م شيمى دانشگاه تهران ميخونم و ترم 2 تموم شده,درين 2 ترم معدلم بالاى 17 شده و قصد تغيىر رشته دارم.بين مکانيک و عمران تهران کدوم مناسب تره ؟ من خودم عمران ميخاستم که براى ارشد و دکترى معمارى بخونم,ولى ميگن هم واسه اپلاى کردن هم بازار کار مکانيک بهتره, مخصوصن واسه خانوما. کلن اين کار که بعدش معمارى بخونم امکان پذيره؟ از طرفى من شنيدم عمران تهران قطبه ولى مکانيکش خوب نيست خيلى.
بعدم اين درسته که عمران رشته ى تموم شده است ولى مکانيک خلاق تره؟
چه کنم به نظرتون؟کمک کنين!!
با توجه به مطالب و علاقتون عمران برید در ضمن عمران هیچ به اخرش نرسیده و هنوز جا واسه پیشرفت داره

shokoufeh94

عضو جدید
من هم ترم 2 عمرانم سال قبل مي خواستم مكانيك بخونم نميتونستم جاي خوبي قبول بشم عمران رو انتخاب کردم وارد دانشگاه که شدم خیلی چیز ها در مورد مکانیک شنیدم که خیلی خوشحال شدم قبول نشدم در مورد کار آینده شون چیز زیادی نمیدونم ولی عمران کارش معلومه وفک می کنم برای خانومها کار راحت تری تا مکانیک ازیکی شنیده بودم دختر هاشون سر کلاس چون نمی تونست پیچ ببنده گریه اش داشت در می اومد داداش یکی از بچه هامون که مکانیک خونده نذاشت خواهرش مکانیک بخونه
ولی اگه معماری می خوای بخونی و این رشته رو دوست داری چرا از همین حالا معماری نمی خونی هم خیلی راحت تر از عمرانه و تو این 2 ترم با این که از قبل معماری دوست نداشتم احساس می کنم جذاب تر از عمران باشه وخودم هم شاید بعد ها معماری بخونم

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید برای شما که خانوم هستین رشته ی معماری و عمران بهتر باشه و معماری خیلی بهتر
با راحتی کامل میتونین ادامه تحصیل بدین
به نظرم مکانیک بازارش برای آقایون خیلی بیشتره تا خانوما
خلاقیت هر رشته ای به خلاقیت دانشجویانش ربط داره
تا مقطع کارشناسی همه ی رشته های تاپ به خصوص در دانشگاههای تاپ فرقی ندارن
شما ببین علاقت و تواناییت کدوم سمته

*ستاره آسمان*

عضو جدید
شاید برای شما که خانوم هستین رشته ی معماری و عمران بهتر باشه و معماری خیلی بهتر
با راحتی کامل میتونین ادامه تحصیل بدین
به نظرم مکانیک بازارش برای آقایون خیلی بیشتره تا خانوما
خلاقیت هر رشته ای به خلاقیت دانشجویانش ربط داره
تا مقطع کارشناسی همه ی رشته های تاپ به خصوص در دانشگاههای تاپ فرقی ندارن
شما ببین علاقت و تواناییت کدوم سمته
من هم ترم 2 عمرانم سال قبل مي خواستم مكانيك بخونم نميتونستم جاي خوبي قبول بشم عمران رو انتخاب کردم وارد دانشگاه که شدم خیلی چیز ها در مورد مکانیک شنیدم که خیلی خوشحال شدم قبول نشدم در مورد کار آینده شون چیز زیادی نمیدونم ولی عمران کارش معلومه وفک می کنم برای خانومها کار راحت تری تا مکانیک ازیکی شنیده بودم دختر هاشون سر کلاس چون نمی تونست پیچ ببنده گریه اش داشت در می اومد داداش یکی از بچه هامون که مکانیک خونده نذاشت خواهرش مکانیک بخونه
ولی اگه معماری می خوای بخونی و این رشته رو دوست داری چرا از همین حالا معماری نمی خونی هم خیلی راحت تر از عمرانه و تو این 2 ترم با این که از قبل معماری دوست نداشتم احساس می کنم جذاب تر از عمران باشه وخودم هم شاید بعد ها معماری بخونم

ممنون از کمکتون به دوستمان

بالا