موضوع سمینار

antares.zm

عضو جدید
سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنیدمن دانشجوی ترم 2 کارشناسی ارشد مخابرات هستم ولی نمی دونم چه طور باید فیلدم رو مشخص کنم. من در لیسانس الکترونیک خوندم :( می شه راهنماییم کنید چه موضوعی برای سمینار من خوبه؟ با توجه به این که علاقه به سیستم های رادار دارم و هوش مصنوعی.. ولی برنامه نویسیم خوب نیست. ولی خیلی می خوام قدرت برنامه نویسیم رو بالا ببرم . این ترم هم شبکه های عصبیو مخابرات سیار و شاید شناسایی آماری الگو بردارم.

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنیدمن دانشجوی ترم 2 کارشناسی ارشد مخابرات هستم ولی نمی دونم چه طور باید فیلدم رو مشخص کنم. من در لیسانس الکترونیک خوندم :( می شه راهنماییم کنید چه موضوعی برای سمینار من خوبه؟ با توجه به این که علاقه به سیستم های رادار دارم و هوش مصنوعی.. ولی برنامه نویسیم خوب نیست. ولی خیلی می خوام قدرت برنامه نویسیم رو بالا ببرم . این ترم هم شبکه های عصبیو مخابرات سیار و شاید شناسایی آماری الگو بردارم.
اگر لیسانستون الکترونیک بوده به نظرم تو زمینه هوش مصنوعی راحت تر باشید.البته بهتره زمینه کاری رو انتخاب کنید که مطابق به زمینه کاری اساتیدون باشه تا بتونین از راهنماییشون استفاده کنید.

efa_67

عضو جدید

ببین دوست عزیز می خوای استاد راهنمات کی باشه و اون فرد تو چه زمینه ی تخصص داره بعدش که بری باهاش صحبت کنی بهت کمک می کنه یا بهش بگو که یکی از دانشجوهای خوبش را بهت معرفی کنه تا بتونی از تجربیاتش استفاده کنی من گرایشم میدان هست وگرنه کمکتون می کردم.
تو همین سایت دوستانی هستن که خالصانه به آدم کمک می کنن مثل دوست عزیز ARTA675 از تجربیات افراد استفاده کنید تا زودتر به هدفتون برسید.