موسسه آموزش عالی آزاد ماهان

xcvc

عضو جدید
:heart: سلام در این بخش من می تونم موسسه آموزش عالی آزاد ماهان رو معرفی کنم من دانشجوی این موسسه در بابل هستم که در 8 مرحله آزمون طبقه بندی شده این موسسه شرکت کردن و تنها دلیل موفقیت در آزمون ارشدم رو آزمونهای جمع این موسسه می دونم آخه تو این 8 مرحله آماده شدم واسه کنکور موسساتی که آزمون ارشد می ذارن 4 یا 5 تا هستن سنجش تکمیلی که
امسال خراب کرد باعث آبروریزی شد کارنامه که نداشت آزمونهاش هم افتضاح بود کارنامه که می داد تو سایت می گفت برای رتبه باید بری از موسسه رتبه بپرسی اینم از سنجش تکمیلی
من آزمون دوم به بعد رفتم ماهان ، ماهان بد نبود خواستم آزمون رو بترکونم پارسه هم اسم نوشتم ولی سوالاتش تعریفی نداشت ولی الان Mba شریف قبول شدم و می تونم به جرات بگم بسته های آموزش موسسه ماهان و کلاسها و آزمونهاش بی نظیره این سایتشه www.mahan.ac.ir
ببینید می فهمید من راست می گم

xcvc

عضو جدید
می دونیید موسسات آموزش عالی که توی کارشناسی ارشد کار می کنن کیا هستند

پارسه

دانش پژوهان

ماهان

سنجش تکمیلی

جهش

پوران پژوهش

نصیر

جهاد دانشگاهی

فکر می کنید کدام بهتره

بسته های آموزش نظام آموزشی هدفمند مشاوره های تخصصی مشاوره های فرد به فرد تا تضمیم قبولی 8 مرحله آزمون آزمایشی کارشناسی ارشد کلاس کارشناسی ارشد

چه موسسه ای پیدا کنیم که این شرایط رو داشته باشه

راستش من یه چیزی بگم پارسال اول مهر بود انقدر درگیر کار بودم که کنکور رو فراموش کردم درگیر کارهام بودم که یه روز تو روزنامه همشهری آگهی موسسه ماهان رو دیدم که تبلیغ آزمون می کرد
با توجه به این که این موسسات همشون دنبال فقط بیزینسن اعتماد نکردم تا یه روز از طریق ایمیل تبلیغ ماهان رو دیدم رفتم تو سایتش بد نبود با همه بی پولی خر شدم و آزمونی 13500 برای هر آزمون پول دادم ولی الان که فکر می کنم می بینم اگه آزمونهای آزمایشی ماهان نبود عمران دانشگاه قبول می شدم :heart: :que: :warn:

mina123_123

عضو جدید
کدامیک از موسسات آموزش عالی گواهینامه Iso9001:2000 دارن

کدامیک از موسسات آموزش عالی گواهینامه Iso9001:2000 دارن

کدامیک از موسسات آموزش عالی گواهینامه ISO9001:2000 دارن

می دونید برای انتخاب یک موسسه آموزش عالی باید چه کار کرد من دانشجوی دکتری شیمی هستم یادم هست زمانی که می خواستم برای ارشد بخونم و دانشگاه قبول شوم رفتم بین ای موسسات آموزشی تحقیق کردم و بهترین رو انتخاب کردم
ببینید کدامشان آزمون جامع برگزار می کنند
کدامشان جزوات بدون غلط دارن
کدامشان نظام آموزشی مبتنی بر تربیت یک دانشجو برای آمادگی در آزمون را دارن
اینها همه مزیت است
داشتن نمایندگی مزیت کلی است

من نمی خوام بگم کدام موسسه برید تحقیق کنید ببنید کدامیک از گواهینامه های بین المللی استفاده می کنند این یک مزیت است

می دونید موسسه ماهان گواهینامه بین المللی ISO9001:2000 از شرکت Global داره

8 مرحله آزمون کارشناسی ارشد داره
5 مرحله
کاردانی به کارشناسی خیلی عالیه
اینم سایته سایت ماهان www.mahan.ac.ir

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
لطفا از ساختن دو نام كاربري خودداري كنيد و مطالب تبليغاتي خود را در بخش بازارچه قرار دهيد.

fs1382

عضو جدید
جوابیه : عدم برتری سازمانهای دارنده گواهینامه ایزو

جوابیه : عدم برتری سازمانهای دارنده گواهینامه ایزو

با عرض سلام خدمت کلیه دوستان و کارشناسان،
در خصوص برتر دانستن موسسه ماهان به دلیل داشتن گواهینامه ایزو،به دلیل اینکه خود ممیز ایزو می باشم ، عرض می کنم که به هیچ وجه داشتن گواهینامه ایزو دال بر برتری یک سازمان نبوده و نیست به خصوص در کشور ما که به دلیل مدرک گرایی محض ، به جرات میتوان گفت که 99% و بلکه 100% سازمانها و شرکتها ، گواهینامه های ایزو را صرفاً جهت استفاده در اموری مانند صادرات و واردات ، تبلیغات و ... ونه امور کاربردی و افزایش کیفیت بکار می گیرند و اغلب این سازمانها به جای استفاده صحیح از آن صرفاً به مستندسازی و با عرض معذرت دروغ پردازی در این امور می پردازند.ضمناً با توجه که تبلیغی که دوستان دارند درباره موسسه ماهان در این تایپیک می نمایند از کلیه این عزیزان که در این موسسه ثبت نام و در ارشد پذیرفته شده اند ،درخواست می نمایم جهت رفع هر گونه شبهه برای امثال بنده ، عکس مدرک ثبت نامی خود در موسسه ماهان و کارنامه آزمون خود را جهت اثبات گفته های خویش ارائه نمایند.
با سپاس

m i s

عضو
کدامیک از موسسات آموزش عالی گواهینامه ISO9001:2000 دارن

می دونید برای انتخاب یک موسسه آموزش عالی باید چه کار کرد من دانشجوی دکتری شیمی هستم یادم هست زمانی که می خواستم برای ارشد بخونم و دانشگاه قبول شوم رفتم بین ای موسسات آموزشی تحقیق کردم و بهترین رو انتخاب کردم
ببینید کدامشان آزمون جامع برگزار می کنند
کدامشان جزوات بدون غلط دارن
کدامشان نظام آموزشی مبتنی بر تربیت یک دانشجو برای آمادگی در آزمون را دارن
اینها همه مزیت است
داشتن نمایندگی مزیت کلی است

من نمی خوام بگم کدام موسسه برید تحقیق کنید ببنید کدامیک از گواهینامه های بین المللی استفاده می کنند این یک مزیت است

می دونید موسسه ماهان گواهینامه بین المللی ISO9001:2000 از شرکت Global داره

8 مرحله آزمون کارشناسی ارشد داره
5 مرحله
کاردانی به کارشناسی خیلی عالیه
اینم سایته سایت ماهان www.mahan.ac.ir
اینقدر تبلیغ بی خود نکن معلومه که بازار یاب ماهانی

erfanne

عضو جدید
ولی خدایش ماهان کارش حرف نداره.راست میگه.اصلا من اومدم عضو شدم تا به کسایی که سردر گم هست تو انتخاب یه موسسه خوب بگم حتما برن ماهان .از همه لحاظ برتری داره

بالا