
وی راهبری تغییرات اساسی مربوط به شبکه وسیستم ها در شرکت AT&T -از معتبرترین شرکت های مخابراتی امریکایی -را بر عهده داشت .
در سال 2005 و در زمان خروج وی پس از 20 سال همکاری با این شرکت و همزمان با ادغام شرکت ،
با کمپانی SBC ،مجله معتبر Business week وی را از عوامل مهم در اعتبار شرکت در سال های اخیر برشمرد.و او را به عنوان الهام بخش ترین رهبر سازمانی قرن 21 شناسایی کرد .
دکتر اسلامبولچی ،به عنوان "مدیر ارشد تکنولوژی "در شرکت AT&T خدمت کرد ودر ایجاد واجرای استراتژی فن آوری های شرکت نقش اساسی داشت .
علاوه بر هدایت مدیریت فناوری شرکت AT&T ،وی به عنوان "رییس آزمایشگاه های این شرکت " رهبری تیمی از بهترین مهندسان ودانشمندان جهان را بر عهده داشت .
دکتر اسلامبولچی ،بیش از 1000 حق اختراع را به خود اختصاص داه وهمین موضوع باعث شد که او به عنوان ابداع گر سال 2001 معرفی گردد . عنوانی که پیش از این به افرادی چون توماس ادیسون و آلبرت انیشتین داده شده است. او در یک گفت و گوی مفصل با «دنیای اقتصاد» از استعدادهاي فوقالعاده و چشمگير ايراني می گوید.
وی از اولین کسانی بود که که به نقش بنیادین "فن آوری اینترنت " در شکل دهی به تمامی سرویس های ارتباطی پی برد و نوشته ها وفعالیت های وی به تحقق این ایده در سطح دنیا کمک کرد .
کتاب جدبد او با عنوان "vision 2020 " جهت گیری پایه ای صنعت ارتباطات در 20 سال آینده را پیش بینی می کند .
وی سابقا عضو هیات مدیره شرکت های NAB و Wytec بوده است و در حال حاضر علاوه بر اینکه مدیر عامل شرکت ** Divvio ** می باشد .در هیات مدیره شرکت Litescape ،عضویت دارد .

همچنین در سال 2002 وی عنوان برجسته ترین جایزه فنی تاریج شرکت AT&T را از آن خود کرد .
* Dr.hosein Eslamboolchi *
وی چندی پیش مصاحبه ای با روزنامه " دنیای اقتصاد " انجام داد و در آ ن اینگونه اعلام شد :
" مدیرعامل سابق بزرگترین غول مخابراتی جهان:
ایران می تواند به یک قدرت تکنولوژیک تبدیل شود . "
شما می توانید این گفتگو را از این سایت بخوانید : http://www.itiran.com/?type=interview&id=7527
(او در این مصاحبه حتی در مورد آینده VOIP ، web2 ، فراگير شدن شبكههاي IP و مفاهيم جديدي مثل NGN نیز سخن گفته است . از من می شنوید حتما این گفتگو رو حداقل یکبار بخوانید )

: جستجو چند رسانهای در اعماق اینترنت با Divvio
سایت Divvio که بتازگی راهاندازی شده و چند روزی بیشتر از عمر آن نمیگذرد، یکی از اولین سایتهای پرقدرت جستجوی محتوای چند رسانهای در اینترنت محسوب میشود. Divvio با دارا بودن تکنیکهای مخصوص به خود، به جستجو در اینترنت میپردازد و به اصطلاح معروف ویدئوها و موزیکهای مختلف را اندیکس میکند. با این روش، دیگر شما نیازی ندارید که برای پیدا کردن یک ویدئو یا موزیک خاص، به دهها سایت سر بزنید زیرا Divvio این جستجو را برای شما انجام میدهد. از آنجا که حجم فایلهای صوتی و تصویری موجود در سایتهای چند رسانهای بسیار بالاست، نباید توقع داشت که Divvio در همان روز اول بتواند عمده این محتوا را پوشش دهد. من زمانی که شروع به آزمایش Divvio کردم، متوجه شدم که برای بسیاری از Keywordهای من، هنوز پاسخ مناسبی ندارد و نشان میدهد که هنوز Divvio در حال یادگیری است.
به گفته دکتر حسین اسلامبولچی (مدیر ارشد اجرایی این شرکت) دیویو از فناوری درک زبان طبیعی بهره برده و با بکارگیری الگوریتمهای مخصوص، به کاربران اجازه میدهد تا شبکههای تصویری و شنیداری اختصاصی خود را راهاندازی کنند.
در دیویو شما قادر خواهید بود که کانالی مخصوص بخود بسازید و سپس ویدئوهای دلخواه خود را به آن کانال اضافه کنید. دوستان شما میتوانند با مراجعه به کانال شما، ویدئوهای شما را تماشا کنند.
البته به نظر من مزایای نسبی دیویو همچنان پوشیده است و اگر شما از کاربران همیشگی YouTube و یا MySpace باشید، شاید پس از مراجعه به دیویو احساس کنید که هنوز فاصله زیادی با آنها دارد ولی به گفته مدیران این سایت، دیویو در حال گذر از نسخه آزمایشی است و حتی رابط کاربری آن تغییر خواهد کرد و تا آن زمان، تعداد بیشتری از فایلهای صوتی و تصویری در دیویو قابل جستجو خواهد بود. حتی دیویو امکان مشاهده کانالهای اختصاصی را بر روی گوشی موبایل فراهم خواهد کرد.
چنانچه دیویو در طول ماههای آتی، رشد مناسبی پیدا کند، باید انتظار داشت که این سایت تبدیل به یکی از محبوبترین مراجع جسجتوی محتوای دیجیتالی در وب خواهد شد. ناگفته نماند که دیویو نیز رقیبانی جدی را پیش رو دارد ولی با اینحال هر کدام از رقبا مزایایی خواهند داشت که بخشی از بازار را به خود اختصاص خواهند کرد.
سرویس دیویو در حال حاضر بصورت رایگان ارائه میشود و انتظار میرود که در آینده نیز به همین صورت باشد. با افزایش کاربران دیویو، شاید شانس کمتری برای ثبت نام کاربری دلخواه خود پیدا کنید. لذا ثبت نام در دیویو را پیشنهاد میکنم.
نکته مهم دیگر در مورد دیویو، میزان استقبال آن در ایران است. به نظر میرسد با توجه به سرعت نسبتا پایین اینترنت در ایران و جامعه مخاطبان خانگی که معمولا اینترنت پر سرعت ندارند، جستجو و تماشای ویدئو برای ایرانیان امری پر زحمت باشد بخصوص که سایتهای ویدئویی پر طرفداری همچون YouTube نیز ***** شدهاند. با اینحال پیشنهاد میکنم که دیویو را امتحان کنید و ببینید که کدام سایت ویدئویی هنوز شانس ***** شدن را از دست نداده است.
بعضی از سایتهای معروف محتوای ویدئویی عبارتند از: YouTube، Grouper، MetaCafe،Sharkle،Google Video، MySpace
اینجا را هم ببینید : http://www.businessweek.com/the_thre..._not_your.html : درباره سایت divvio .