موبایل

adonice

عضو جدید
سلام، گوشی من نوکیا 6300 اس چند تا نرم افزار با فرمت جاوا می خواستم که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم 1. نرم افزاری که بشه در حین مکالمه موسیقی گوش کرد یا فیلم نگاه کرد، 2. گوشی من اس ام اس فارسی نداره نرم افزاری که فقط اس ام اس فارسی داشته باشه، 3. نرم افزاری برای مدیا پلیر گوشیم که کلیپ های تصویری را پخش نمی کنه، 4. وقتی اس ام اس میاد می خوام شماره ی کسی که بهم اس ام داده رو برام بزنه مثلا الان ( 1message receive ) اینطوریه می خوام اینجوری بشه( 1message receive yalda ) ، "اسم کسی که اس ام اس میفرسته را برام بزنه مثلا یلدا"

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسمتون یلداست ؟

1- به این فروم ها برید
www.forum.persianmobiles.com
www.forum.p30word.com
و فروم www.ir-tci.org

اینجا میتونین سرچ کنین و پیدا کنین

2- خیلی از نرم افزارایی کع گفتین موجود نیست
3- تنظیم اسمس به خود گوشیتون بر میگرده، میتونین سرچ کنین تو اون فروما و در قسمت تخصصی سوالتون رو بپرسین
4- گوشیتون سری 40 هستش
5- من نوکیا 6300 ندارم :w05:

adonice

عضو جدید
نه یلدا نیست، امیدوارم پیدا کنم احتیاج دارم :wallbash: :crying2:، ممنون لطف کردین :gol:

adonice

عضو جدید
ببخشید یه سوال دیگه: مموری کارتمو (1 گیگ) وقتی تو گوشیم می ندازم هرچی توش می ریزم نمی شناسه ده بار بیشتر فرمتش کردم هم با گوشی خودم هم با نوکیا 3250 هم با کامپیوتر اما نشد، یکی میگه ویروس گرفته اما جاوا که ویروس نمی گیره یکی دیگه میگه سوخته نمی دونم مشکل از کجاس؟ جوجه کجایی؟ کمکککککککککککککک

آخرین ویرایش: