مهندس خوب چه كسي است ؟

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس خوب چه كسي است
تجربه اي از : سام يدي ديان
اين تجربه به حدود نيم قرن پيش مربوط مي شود. ما تيمي با 5 - 6 مهندس بوديم كه حدود 10 سال در يك دفتر كار ميكرديم. اين مدت كافي بود تا ما بتوانيم از قابليت ها و شكست هاي هم ياد بگيريم. در آن ايام پرسشي که يکي از همکاران تازه وارد مطرح کرد، چنين بود: " به من بگوييد معني عبارت مهندس خوب چيست؟ ... از آنجا که بر طرف كردن كامل خطا غير ممكن است، يك مهندس خوب نسبت به ديگران كمتر اشتباه مي كند. همچنين يك مهندس خوب، با بهترين، ساده ترين و کم هزينه ترين روش به تصحيح كارها (ايده ها) مي پردازد. كسب اطلاعات و دانش بيشتر، امكانات و توانايي هاي بيشتري را براي انتقال اين دانش به عرصه ي عمل به مهندس مي دهد به شرطي که او بداند چگونه در عمل آن را بهتر انجام دهد." هدف نهايي يك مهندس، طراحي" تله موش بهتر" يا به عبارتي طراحي وسيله اي جذابتر براي جلب مشتري يا کارفرماي خود است. به هر حال چنين طرحي به سختي داراي ارزش كاربردي خواهد بود، اگر هزينه در نظر گرفته شده براي اجراي آن بيش از مبلغي باشد كه مشتري حاضر است بابت آن پرداخت کند. من اين را به تجربه آموخته ام.

ENERJHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب راستش همه ایناییییییییی که گفتی رو داشته باشه + مؤدب باشه:biggrin::biggrin::biggrin: