ashkan_y
عضو جدید
اولا نه عزیزم تشکر کردن منم...چت می کنید(مهندسی کامپیوتر اینه)
دوما شما مشکلی داری؟
اولا نه عزیزم تشکر کردن منم...چت می کنید(مهندسی کامپیوتر اینه)
نه من شما رو آدم بد اخلاقی نمیدونم . دلیلی واسه این نبود . چون با نظر من مخالف بودید دلیلی نداشت که اینجوری تصور کنم .من گفتم شما بد اخلاقین؟منظور من از برداشت چهره ی خشن از نوشته هاتون در مورد خودم بود نه شما
منظورم این بود که :"اون طور که من از نوشته هاتون برداشت کردم شما منو ادم بداخلاق وخشنی تصور کردین." که در ادامه هم گفتم این طور نیست
نگفتم خیلی خشنم گفتم گاهی لحنم خشن می شهاین که دوس ندارم کسی باهام لج کنه رو درست گفتین چون قبلا هم گفتم که از ادمای لجباز متنفرم
اما هیچ وقت از مخالف داشتن بدم نمی اد .(این حرفتون واقعا ناراحتم کرد نمی دونم چرا این برداشت رو کردین؟)همه که نظرشون مثل هم نیست و نبایدم باشه. گفتم که شاید بعضی وقتا این منم که اشتباه می کنم و اصلا هم از پذیرفتن اشتباه روی گردان نیستم.
البته شما ازادین هر طور که می خواین در مورد من فکر کنید منم اصراری روی عوض کردن طرز تفکر شما ندارم.
فک کنم دیگه وقتش باشه که تاپیک این آقا سعید رو رها کنیم
بحث خوبی بود.
خداحافظ.....
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی است.....
حالا شما چه دلیلی دارید؟؟سلام بازم من اومدمدیدم نتیجه گیری کردن یادم اومد من این کارو نکردم
نتیجه گیری من ( البته از بحث خودم با دوست سخت افزاری مون ) اینه که :
هر کسی برای فوق خوندن یه دلیلی داره :
*یکی برای این که لیسانس مثله نخود و کشمشه که همه دارن پس باید ما بهتر از اونا رو داشته باشیم.
*یکی برای این که مدرک تو خانواده اش مهمه وباید تا اون جایی که میشه برای رسیدن به بالاترین مدرک تلاش کنند.
*یکی برای این که چون بر و بچز فامیل همه بالای لیسانس ان نمیشه که اون نباشه.
*یکی برای این که بتونه با مدرک بالاتر کار بهتر گیر بیاره مخصوصا از نوع دولتی اش.
*یکی برای این که درس خوندن رو دوست داره.
*یکی هم به همه ی دلایل بالا این کارو میکنه!!!
![]()
نه ایشون نمی خوان بخونن همه دلایل منو به دیگرون نسبت دادن .حالا شما چه دلیلی دارید؟؟
یا نمیخاید فوق بخونید؟؟![]()
سلام بازم من اومدمدیدم نتیجه گیری کردن یادم اومد من این کارو نکردم
نتیجه گیری من ( البته از بحث خودم با دوست سخت افزاری مون ) اینه که :
هر کسی برای فوق خوندن یه دلیلی داره :
*یکی برای این که لیسانس مثله نخود و کشمشه که همه دارن پس باید ما بهتر از اونا رو داشته باشیم.
*یکی برای این که مدرک تو خانواده اش مهمه وباید تا اون جایی که میشه برای رسیدن به بالاترین مدرک تلاش کنند.
*یکی برای این که چون بر و بچز فامیل همه بالای لیسانس ان نمیشه که اون نباشه.
*یکی برای این که بتونه با مدرک بالاتر کار بهتر گیر بیاره مخصوصا از نوع دولتی اش.
*یکی برای این که درس خوندن رو دوست داره.
*یکی هم به همه ی دلایل بالا این کارو میکنه!!!
![]()
زهرا خانم کدوم دانشگاهی؟؟؟دولتی هستی یا آزاد یا پیام نور؟؟؟؟نه ایشون نمی خوان بخونن همه دلایل منو به دیگرون نسبت دادن .
اینجا 2 حالت داریم :
یا تو دانشگاه قم زیادی بهشون سخت گرفتن یا خیلی راحت . که از درس زده شدن.
به هر حال به نظر شما موارد بالا مشکلی داشتن که زهرا خانم اینجوری میگن ؟
نگین خانم لطفا" دخالت نکنید-دعوا خانوادگیهای بابا، ول کنيد. هرکسی نتیجه گیری خودش رو میتونه داشته باشه و انگیزه ی خودش رو. همش هم قابل احترامه. این بحث دانشگاه آزاد، سراسری و پيام نور رو هم بیخیال شید. چه فرقی داره؟! مهم اینه که هرکسی تلاش کنه در حدی که میتونه درس بخونه، همین![]()
نگین خانم لطفا" دخالت نکنید-دعوا خانوادگیه![]()
باشه![]()
اولا دعوا نیست .نگین خانم لطفا" دخالت نکنید-دعوا خانوادگیه![]()
آخه به نظر زهرا خانم ، نظر خودشون درسته و انگیزه خودشون درسته .ای بابا، ول کنيد. هرکسی نتیجه گیری خودش رو میتونه داشته باشه و انگیزه ی خودش رو. همش هم قابل احترامه. این بحث دانشگاه آزاد، سراسری و پيام نور رو هم بیخیال شید. چه فرقی داره؟! مهم اینه که هرکسی تلاش کنه در حدی که میتونه درس بخونه، همین![]()
من که مهندس نیستماولا دعوا نیست .
دوما اینجا قرار نیست کسی به کسی بگه چیکار کنه و چیکار نکنه
سوما اینجا نگین خانم از لحاظ علمی و... از من یکی بالا تره و از راهنمایی شونم استفاده می کنم
چهارما ایشون از اول بحث تو جریان بودنو حق اظهار نظر دارن.
پنجما اگه بحث خونوادگیه همه بچه های کامپیوتر جز این خونداه هستن .
ششما شما تازه وارد بحث شدی . یواش یواش بیا داخل نه از همون اول خودتو بنداز وسط .
جسارت نشده باشه بهت ولی این لهن صحبت کردن اصلا درست نیست .مخصوصا واسه یه مهندس.
پس چرا میپری وسط حرف چندتا مهندس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که مهندس نیستم![]()
من که مهندس نیستم ولی مهندسها رو دوست دارم و رشته ام کامپیوترهپس چرا میپری وسط حرف چندتا مهندس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل همین بود آخه عزیزممن که مهندس نیستم ولی مهندسها رو دوست دارم و رشته ام کامپیوتره
وسط نبود آخرش بود من رسیدم به آخر نتیجه گیری
مشکل همین بود آخه عزیزم
16 صفحه ما داشتیم بحث می کردیم بعد شما اومدیدو کسی که کاری به هیچ کس نداره رو متهم کردید .
حداقل از اول کل پستا رو میخوندید بعد می اومدید جلو .
به هر حال اگه لحن منم تند بود معذرت می خوام
چاکریم .موفق باشی عزیز
موفقیت از خودتونهچاکریم .موفق باشی عزیز
جوابتون رو آقا اشکان زحمت کشیدن دادنحالا شما چه دلیلی دارید؟؟
یا نمیخاید فوق بخونید؟؟![]()
نه ایشون نمی خوان بخونن همه دلایل منو به دیگرون نسبت دادن .
اینجا 2 حالت داریم :
یا تو دانشگاه قم زیادی بهشون سخت گرفتن یا خیلی راحت . که از درس زده شدن.
به هر حال به نظر شما موارد بالا مشکلی داشتن که زهرا خانم اینجوری میگن ؟
واقعا که
مگه من تو نتیجه گیریم نظرات شما رو مسخره کردم ؟
خدا رحمه اون کسی که میخواد شوهرت بشه برسه
خدا رو شکر که انگیزه ای واسه ادامه تحصیل دارم و مثل شما نیستم![]()
زهرا خانم کدوم دانشگاهی؟؟؟دولتی هستی یا آزاد یا پیام نور؟؟؟؟![]()
ای بابا، ول کنيد. هرکسی نتیجه گیری خودش رو میتونه داشته باشه و انگیزه ی خودش رو. همش هم قابل احترامه. این بحث دانشگاه آزاد، سراسری و پيام نور رو هم بیخیال شید. چه فرقی داره؟! مهم اینه که هرکسی تلاش کنه در حدی که میتونه درس بخونه، همین![]()
با نگین خانم درست صحبت کننگین خانم لطفا" دخالت نکنید-دعوا خانوادگیه![]()
اصلا زهرا خانم شما چرا دارید لیسانس میگیرید ؟
به گفته خودتون درسا که ربطی به این رشته نداره !
بعد از طرفی هم نمی خواید ادامه تحصیل بدید !
و دیگه اینکه می خواید برید سر کار خصوصی !
پس لیسانس گرفتنتون واسه چیه ؟
فقط 1 چیز مونده ( شوهر پیدا کردن) واستون آرزو میکنم هر چه زود تر یکیشو پیدا کنید تا از دست درس راحت بشی و اینقدر زجر نکشی .
![]()