مهندسی پزشکی یا داروسازی؟! از چه نظر؟

• مهندسی پزشکی

رای: 3 30.0%
  • داروسازی

رای: 7 70.0%

• مجموع رای دهندگان
    10
  • نظرسنجی بسته .

milad_j

عضو جدید
از لحاظ درآمد کدام یک بهتر است؟
کاریابی کدام یک بهتر است؟
آینده کدام یک در ایران بهتر است؟
مشکلات کدام یک کمتر است؟
برای قبولی در داروسازی در شهری که پایین ترین رتبه را می خواهد ، چه رتبه ای باید آورد؟
برای قبولی مهندسی پزشکی چه طور؟
برای قبولی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی چه طور؟
باتشکر

Mr.Farhood

عضو جدید
از لحاظ درآمد کدام یک بهتر است؟
کاریابی کدام یک بهتر است؟
آینده کدام یک در ایران بهتر است؟
مشکلات کدام یک کمتر است؟
برای قبولی در داروسازی در شهری که پایین ترین رتبه را می خواهد ، چه رتبه ای باید آورد؟
برای قبولی مهندسی پزشکی چه طور؟
برای قبولی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی چه طور؟
باتشکر
100% داروسازی از همه نظر بهتره , اما مهندسی پزشکی در ایران جایگاه نداره و تا بخواد شناخته بشه خیلی سال طول میکشه , برای مهندسی پزشکی به اندازه کافی کار نیست , درآمدشم هر چقدر باشه به اندازه داروسازی نمیرسه , برای دارو سازی رتبه خیلی خوبی می خواهد (یعنی سه رقمی حداکثر)

mahan 2

عضو جدید
ببين منم مي خواستم مهندسيه رو بخونم اما ... طبق تاپيكم تو مهندسي پززشكي" اينده ي شغلي مهندسي پزشكي " مي توني يه چيزايي بفهمي . در كل داروسازي عالي حتي تو كشور ما از هر لحاظي كه گفته بودي.يه زماني رويام اين بود برم مهندسي شيمي تو ارشد برم داروسازي .در ضمن من فقط تو انتخابام كه 40 تا بود بجز تهران نزدم بدليل.. يعني سمنان مي تونستم مهندسي شيمي يا مكانيك قبول شدم حداقل ...

milad_j

عضو جدید
حداقل رتبه ای که برای قبولی در رشته داروسازی می خواهد چند است؟

farllvllin_05

عضو جدید
سلام. من می خوام ارشد مهندسی داروسازی بخونم. رشته ام این نیس البته! می خواستم منو راهنمایی کنید که چه کتابایی بخونم؟ شغلش دقیقا چیه؟کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن؟ چه رتبه ای برای قبولی می خواد؟....ممنون

بالا