wasper
عضو جدید
بنده در خیلی از انجمن ها فعالیت کردم.ولی هیچ سایتی از نظر مدیریت به این ضعیفی نبود.
یک مثال میزنم .دیگه بقیه را خودتون میگیرید.برید به بخش
درخواست تغيير نام كاربري
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=28423&page=137
بنده یک درخواستی دادم که بعد از یک هفته بهش جواب ندادند.
ولی من هر چی صفحه رفتم عقب کاربر ها پست میدهند که مگه وجود نداره.و درخواست میدهند و اصلا جوابی نمیدهند.
یعنی من هر چی صفحه میرفتم عقب که بالاخره پیدا کنم که کجا مدیر ابراز وجود کرده.دیگه خسته شدم و ادامه ندادم.
مدیر گرامی حداقل ابراز وجود کن.بگو نمیشه.
چرا یک پست هم نمیدی.؟؟؟؟؟
فکر نکنم اصلا یادش هست که این تاپیک وجود داره.
اگر این مدیر کار داره.خیلی دیگه از مدیران سایت های دیگه کار دارند..فقط کافی یک نفر را بزارند برای این کار..
مثلا شما میرید تو تالار ازاد.میبینید 20 روز سخت گیری شدید وجود داره و هر تاپیک و پستی پاک میشه و به هم اخطار و اخراج میدی.یک دفعه 20 روز بعد اصلا خبری نیست.طرف فحش میده کسی کاری نداره.بعدش دوباره یک دوره دیگه شروع میشه که حالا فقط پاک میکنه و اخراج نمیکنه.
فقط در اخر یک چیز میتونم بگم.
خدا را شکر که مدیریت کشور دست مدیران این سایت نیست وگرنه همه از گرسنگی میمردند

یک مثال میزنم .دیگه بقیه را خودتون میگیرید.برید به بخش
درخواست تغيير نام كاربري
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=28423&page=137
بنده یک درخواستی دادم که بعد از یک هفته بهش جواب ندادند.
ولی من هر چی صفحه رفتم عقب کاربر ها پست میدهند که مگه وجود نداره.و درخواست میدهند و اصلا جوابی نمیدهند.
یعنی من هر چی صفحه میرفتم عقب که بالاخره پیدا کنم که کجا مدیر ابراز وجود کرده.دیگه خسته شدم و ادامه ندادم.
مدیر گرامی حداقل ابراز وجود کن.بگو نمیشه.
چرا یک پست هم نمیدی.؟؟؟؟؟
فکر نکنم اصلا یادش هست که این تاپیک وجود داره.
اگر این مدیر کار داره.خیلی دیگه از مدیران سایت های دیگه کار دارند..فقط کافی یک نفر را بزارند برای این کار..
مثلا شما میرید تو تالار ازاد.میبینید 20 روز سخت گیری شدید وجود داره و هر تاپیک و پستی پاک میشه و به هم اخطار و اخراج میدی.یک دفعه 20 روز بعد اصلا خبری نیست.طرف فحش میده کسی کاری نداره.بعدش دوباره یک دوره دیگه شروع میشه که حالا فقط پاک میکنه و اخراج نمیکنه.
فقط در اخر یک چیز میتونم بگم.
خدا را شکر که مدیریت کشور دست مدیران این سایت نیست وگرنه همه از گرسنگی میمردند