مهم‌ترین دروس دانشگاهی رشته مهندسی صنایع غذایی چه هستند؟

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
علاوه بر درس‌های پایه و عمومی که تقریباً بین همه رشته‌ها در مقطع کارشناسی یکسان است، رشته مهندسی صنایع غذایی، به عنوان یکی از شاخه‌های مهندسی شیمی،‌ از یک سو و یکی از زیرگروه‌های مجموعه مهندسی کشاورزی،‌ از سوی دیگر، دربرگیرنده درس‌های تخصصی این رشته است که مهم‌ترین آن‌ها در جدول زیر،‌ آورده شده‌اند.

ردیفدرسردیفدرس
1کشاورزی عمومی16باغبانی عمومی
2دامپروری عمومی17زراعت عمومی
3طرح آزمایشهای کشاورزی 118میکروبیولوژی عمومی
4فیزیولوژی پس از برداشت19میکروبیولوژی مواد غذایی
5عملیات میکروبیولوژی مواد غذایی20شیمی مواد غذایی 1و2
6اصول محاسبات صنایع غذایی21تجزیه مواد غذایی
7اصول نگهداری مواد غذایی22ترمودینامیک مواد غذایی
8مبانی مهندسی صنایع غذایی23تکنولوژی گوشت
9صنایع شیلات24تکنولوژی روغن
10تکنولوژی غلات25تکنولوژی لبنیات
11عملیات تکنولوژی لبنیات26کنسرو سازی
12تکنولوژی قند27بسته بندی مواد غذایی
13صنایع آشامیدنیها28عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
14اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی29تغذیه
15کنترل کیفیت مواد غذایی30پروژه
 
بالا