علاوه بر درسهای پایه و عمومی که تقریباً بین همه رشتهها در مقطع کارشناسی یکسان است، رشته مهندسی صنایع غذایی، به عنوان یکی از شاخههای مهندسی شیمی، از یک سو و یکی از زیرگروههای مجموعه مهندسی کشاورزی، از سوی دیگر، دربرگیرنده درسهای تخصصی این رشته است که مهمترین آنها در جدول زیر، آورده شدهاند.
| ردیف | درس | ردیف | درس |
| 1 | کشاورزی عمومی | 16 | باغبانی عمومی |
| 2 | دامپروری عمومی | 17 | زراعت عمومی |
| 3 | طرح آزمایشهای کشاورزی 1 | 18 | میکروبیولوژی عمومی |
| 4 | فیزیولوژی پس از برداشت | 19 | میکروبیولوژی مواد غذایی |
| 5 | عملیات میکروبیولوژی مواد غذایی | 20 | شیمی مواد غذایی 1و2 |
| 6 | اصول محاسبات صنایع غذایی | 21 | تجزیه مواد غذایی |
| 7 | اصول نگهداری مواد غذایی | 22 | ترمودینامیک مواد غذایی |
| 8 | مبانی مهندسی صنایع غذایی | 23 | تکنولوژی گوشت |
| 9 | صنایع شیلات | 24 | تکنولوژی روغن |
| 10 | تکنولوژی غلات | 25 | تکنولوژی لبنیات |
| 11 | عملیات تکنولوژی لبنیات | 26 | کنسرو سازی |
| 12 | تکنولوژی قند | 27 | بسته بندی مواد غذایی |
| 13 | صنایع آشامیدنیها | 28 | عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی |
| 14 | اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی | 29 | تغذیه |
| 15 | کنترل کیفیت مواد غذایی | 30 | پروژه |