من یک یهودیم تا با مرگم یک یهودی از کره زمین کم شود ///

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

۲۵ نوامبر، ۱۹۰۰
بادن بادن، آلمان
۱۶ آوریل، ۱۹۴۷(میلادی)
لهستان
رودلف هُوس زاده مرگ
رودلف هُوس در ۱۹۰۰ بدنیا آمد و در ۱۹۳۳ با اس اس پیوست. در ۱۹۳۴ به عنوان مسئول اس اس اردوگاه داخائو منصوب شد. در اول اوت ۱۹۳۸ او به عنوان معاون اردوگاه زاکسن‌هاوزن (Sachsenhausen) منصوب گشت. در اوایل سال ۱۹۴۰ پس از اخذ درجه فرماندهی به پست فرماندهی کمپ تازه تاسیس آشویتز که در نزدیکی شهر «Oshwiecim» در گالچیا لهستان بود، رسید. در مه ۱۹۴۱ هیملر به هس گفت هیتلر فرمان راه حل نهایی برای مسئله یهودیان داده‌است و من برای انجام این مقصود آشویتز را انتخاب کرده‌ام.

رودلف هُوس ارشیتکت و فرمانده بزرگ‌ترین کمپ مرگ که تا به امروز ساخته شده (اردوگاه آشویتز) و مسئول مرگ دو نیم میلیون انسان[SUP][نیازمند منبع][/SUP] بوده‌است. یک مرد متعادل و نرم خو. یک کاتولیک متاهل که با ۵ فرزند خود علیرغم منظره دودکش‌های کوره‌های آدمسوزی که می‌دید از زندگی لذت می‌برد. در بالاترین راندمان آشویتز توانایی کشتار ۱۰۰۰۰ یهودی در ۲۴ ساعت را داشت.[SUP][نیازمند منبع][/SUP] همانگونه که هس در دادگاه جنایات جنگی بعد از جنگ جهانی دوم شهادت داد.

شاهد بعد از شاهد و مدرک پشت مدرک. مدارک انکار ناپذیری در مورد جنایات انجام شده تهیه کردند ولی تکان دهنده‌ترین شاهد خود هس بود که با آرامش چگونگی نابودی ۵/۲ میلیون انسان را شرح می‌داد. بعد از شمارش اجساد با یک ایثار فوق العاده همچون یک کتابدار آموزش دیده او هرشب به اغوش گرم خانواده می‌رفت مثل شوهری مهربان همسرش را می‌بوسید و کودکانش را به تخت‌های خوابشان راهنمایی می‌کرد.همراه با تماشای هزاران انسان که در اتاق‌های گاز متلاشی یا در کوره‌های آدمسوزی سوزانده می‌شدند و دندان‌های طلایشان تبدیل به شمش می‌شد هس شعرهای زیادی در وصف زیبای‌های آشویتز می‌سرود . رودلف هُوس با نصب اتاق‌های گاز و کوره‌های آدم سوزی آشویتز را به کمپی برای نابودی انسان‌ها تبدیل کرد. رودلف هُوس یار نزدیک هیتلر بود که به او در نوشتن کتاب نبرد من کمک کرد.او از نخستین کسانی بود که به حزب نازی پیوست.

[h=2]نحوه کشتار یهودیان در اردوگاه آشویتز[/h] http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87:KZ_Buchenwald_Verbrennungsofen_1945.jpg

کوره‌های آدم‌سوزی در اردوگاه آشویتز.

در کتاب خاطرات زندان که توسط آدولف آیشمن [SUP][۱][/SUP] مدتی قبل از اعدامش نوشته شد، ایشمن روایت می‌کند که در ۱۹۴۲ وظیفه بازدید از اردوگاه آشویتز به او محول گردید تا چگونگی کشتار یهودیان را به مقامات بالاتر گزارش دهد. روش‌ها هنوز ناشیانه بودند ولی نشان دهنده یک مقدمه فجیع برای کوره‌های آدم سوزی و اتاق‌های گاز که بعداً تاسیس می‌شدند بودند. ایشمن نوشت: «فرمانده هس به من گفت آنها از اسید سولفوریک برای کشتار استفاده می‌کنند. *****های مدور کتانی یا پشمی آغشته یه سم به داخل اتاقهای شلوغی که یهودیان گرداوری شده بودند پرتاب می‌شد. سم بسیار سریع کشنده بود همچنین اجساد در اجاق‌های بزرگ آهنی سوزانده می‌شدند. هس دریافت که نیاز به گاز قویتری احساس می‌شود چون گازهای قبلی بازده کافی را نداشتند به همین خاطر آنها از زیکلون بی استفاده کردند. هس بعدها به یاد آورد. کشتار با گاز در سلول‌های بلوک ۱۱ انجام می‌شد. در حالی که از ماسک ضد گاز استفاده می‌کردم به تماشای کشتار خود می‌پرداختم. من باید اقرار کنم زیکلون بی خیال مرا از انجام بقیه کشتار راحت کرد. در ابتدا ایشمن و من مطمئن نبودیم کشتار یهودیان چگونه باید انجام شود. این کار باید با گاز انجام می‌شد. اما چطور و با چه گازی ؟ ولی حالا ما گاز داشتیم و شیوه خود را به وجود آوردیم.

[h=2]مرگ[/h]

رودلف هس در پای چوبه دار

با نزدیک شدن ارتش سرخ هُوس گریخت و با نام «فرانز لانگ» در داخل آلمان مخفی شد. در ۱۹۴۶ به وسیله پلیس نظامی نیروی متحدین دستگیر شد و تحویل مقامات لهستانی گردید که در ۱۹۴۷ او را محاکمه کردند و محکوم به اعدام نمودند. او به اردوگاه آشویتز بازگردانده شد و در مقابل یکی از اتاق‌های گاز به دار آویخته شد. قبل از اعدام هس نقل کرد: «گاهی از قرار دادن کودکان که التماس و گریه می‌کردند در اتاقهای گاز احساس ضعف می‌کردم ولی آیشمان برای من شرح داد که ما مخصوصاً کودکان را ابتدا می‌کشیم چون این منطقی نیست که ابتدا نسل بزرگ‌تر را بکشیم و نسل جوانتر را باقی بگذاریم که مستعد انتقام گیری باشند.»

ماجرای دادگاه محاکمه رودلف هس

وی هنگامی که در دادگاه حاظر شد ، و کلیه مدارک دال بر محکومیت او بود ، خطاب به دادگاه خود را یهودی خواند ، از آنجایی که شاهدان و هیت دادگاه می دانستند او یهودی نیست ، در ادامه گفت امروز یک یهودی به مرگ محکوم می شود ، و از کره زمین محو می شود . و من خوشحالم که تا اخرین لحظه به وظیفه خطیر قتل یهودیان مشغول بودم ...

منبع ویکیپدیا و خاطرات خودم از اون موقعها

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینایی که گفتی، خلاف باورهای اوس محموده ها!!!!
ولی کلمات کم میارن در توصیف این همه وحشیگری!

Sarp

مدیر بازنشسته
هر ملت و حکومتی افسانه هایی واسه خودش میسازه
این آدمکشی هم بیشتر شبیه افسانه است
البته چون قدرتهای دنیا پشت این تئوری هستند باور کردنش هم آسان میشه

تو ایران خودمون هم افسانه زیاد داریم
از غیب های الهی دوران انقلاب و . . . . .!

همه جا هست از این داستانها !

محسن4

عضو جدید
واقعا این یه تئوری مسخره بیشتر نیست..........توصیه میکنم دوستان برن کتاب نبرد من رو بخونن ببینن هیتلر چه آدم متفکر و انسانی بوده.

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر ملت و حکومتی افسانه هایی واسه خودش میسازه
این آدمکشی هم بیشتر شبیه افسانه است
البته چون قدرتهای دنیا پشت این تئوری هستند باور کردنش هم آسان میشه

تو ایران خودمون هم افسانه زیاد داریم
از غیب های الهی دوران انقلاب و . . . . .!

همه جا هست از این داستانها !

انکار هولوکاست جرم داره ها ///

بالا