من عاشق محمد(ص) هستم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تظاهرات مردم غزه در محکومیت توهین نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر(ص) + تصاویر

تظاهرات مردم غزه در محکومیت توهین نشریه فرانسوی به ساحت پیامبر(ص) + تصاویر

در این تظاهرات که به دعوت جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برگزار شد و بدون حادثه به پایان رسید، ساکنان نوار غزه در ستایش از پیامبر اسلام(ص) و محکومیت شارلی ابدو شعارهایی سر دادند.
با اینکه دولت وحدت ملی در فلسطین تشکیل شده است اما جنبش حماس همچنان کنترل نوار غزه را در دست دارد. برخی از کار‌شناسان که از وضعیت نوار غزه آگاهی دارند، هشدار داده‌اند بیم آن می‌رود که به تدریج جنبش حماس کنترل نوار غزه را از دست بدهد و کنترل این منطقه به دست افراط گرایانی بیفتد که فعالیت‌های خود را از تابستان سال گذشته که اسرائیل به این منطقه حمله کرد، تشدید کرده‌اند.
مقامات مذهبی و سیاسی فلسطین انتشار تصاویر توهین آمیز را در هفته نامه فکاهی شارلی ابدو محکوم کرده‌اند. آن‌ها همچنین حملات افراط گرایان مسلح را به دفتر این هفته نامه در پاریس که دوازده کشته بر جا گذاشت، محکوم کرده‌اند. جنبش حماس نیز این حمله را محکوم کرده است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیت الله العظمی سبحانی: غرب به بهانه آزادی به بالا‌ترین مقدسات مسلمانان توهین می‌کند

آیت الله العظمی سبحانی: غرب به بهانه آزادی به بالا‌ترین مقدسات مسلمانان توهین می‌کند

آیت‌الله العظمی سبحانی در پایان درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با بیان این‌که در سیره تبلیغی پیامبر اکرم(ص) و حضرت امیر المومنین علی(ع) تبلیغ عملی اسلام در صدر اعمال است، گفتند: امروز مبلغان و روحانیان باید بدانند که در اوضاع جهانی که در قالب آزادی بیان به بالا‌ترین مقام اعتقادی یک دین جهان‌شمول توهین می‌شود باید مبلغین این دین حق بیدار باشند که این فتنه‌ها را با تلاش مضاعف خنثی کنند.

ایشان با اشاره به این‌که اگر حضرت علی(ع) می‌خواست کسی را به مذاکره با معاویه بفرستد همیشه فردی ممتاز در بین یاران خود را انتخاب می‌کرد، گفتند: اگر امروز طلاب و فضلای حوزه دینی که سلک اجتهاد و تبلیغ و منبر را در کارنامه خود دارند در فراگیری هرچه بیشتر معارف اهتمام بورزند بهتر می‌توانند به‌ عنوان نماینده پیامبر اسلام(ص) به تبلیغ دین بپردازند.
مرجع تقلید شیعیان افزودند: طلاب و فضلای علوم دینی بدانند که دوران جوانی دوران اندوختن علم است و در این دوران باید با کنار گذاشتن حواشی که لزومی در ذی طلبگی ندارند به علم‌آموزی پرداخته تا موجب بالا رفتن اعتبار دین و نهایتاً پیامبر اسلام شوند. این مرجع تقلید بابیان این‌که اگر بیان ما در منابر یک بیان عالمانه باشد موجب شادی قلب پاک پیامبر اسلام(ص) نیز خواهد شد، اظهار کردند: امروز که جهان استکبار با این اعمال نگین خود به تمسخر اعتقادات مسلمانان پرداخته طلاب علوم دینی باید سیره عملی پیامبر اسلام را در واکنش به این اعمال ترویج کنند. ایشان ادامه دادند: اگر سیره عملی پیامبر اسلام(ص) در واکنش به این مواضع دقیق در جهان اسلام تبیین شود دیگر دشمن انگیزه توهین را هم نخواهد داشت چراکه این اقدامات موهن به انگیزه کاشتن بذر نفاق در جامعه یکپارچه اسلامی صورت می‌پذیرد.
آیت‌الله سبحانی با اشاره به این‌که در برخی از منابر امروز متأسفانه خطیب به نیازسنجی نیاز روز نمی‌پردازد، گفتند: من از مرحوم فلسفی شنیده‌ام که برای هر منبر ایشان حداقل ۸ ساعت به مطالعه می‌پرداخت بنابراین هیچ‌وقت منبر ایشان کهنه و خالی از مستمع نشد.
این استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت علم‌آموزی در جهان امروز به‌ویژه در طلاب که باید علم آن‌ها فراگیر باشد، تصریح کرد: امام خمینی از استادشان آیت‌الله شهاب آبادی نقل می‌کردند که ایشان نیز از صاحب جواهر به همین ترتیب نقل کرده‌اند که وقتی صاحب جواهر پسر جوانش را از دست داد بعد از غسل و تشیع به شب برخوردند و نتوانستند فرزند ایشان را دفن کنند. در این شرایط صاحب جواهر شب کنار جوانش به خواندن قرآن مشغول شد و آن شب هم به‌اندازه شب‌های دیگر جواهر را به تحریر درآورد و این بود که جواهر یک منبع بزرگ استدلالی شد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه باهم خواهیم گفت من عاشق محمدم

همه باهم خواهیم گفت من عاشق محمدم

[h=3]همه باهم خواهیم گفت من عاشق محمدم[/h]

در پی اهانت به ساحت مقدس و نورانی پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد(ص) اجتماع عظیم مردمی "من عاشق محمدم را در امامزادگان و بقاع متیرکه و همچنین مساجد کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف گفت: در پی اهانت به ساحت مقدس و نورانی پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) این سازمان در راستای ترویج و نشر معارف ناب اسلامی و معرفی چهره منور نبی مکرم اسلام(ص) و محکوم کردن این هتک حرمت، اجتماع عظیم مردمی "من عاشق محمدم را در امامزادگان و بقاع متیرکه و همچنین مساجد کشور برگزار می کند.

وی افزود: بار دیگر قلم به دستان مزدور وجیره خوار و دشمنان عنود اسلام با اهانت به پیامبر اعظم(ص)، حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله) قلوب میلیون‌ها مسلمان آزاده را در اقصی نقاط عالم جریحه دار کرد. عجبا که بهانه این هتاکی به ساحت پیامبر اعظم ورسول مهربانی(ص) اقدامات تروریستی همان تکفیری های خشک مغزی است که در دامن پر مهر غرب و در سایه حمایت های همه جانبه دول استعماری پرورش یافته اند، اما امروز تهدید و ارعاب این تروریستهای بی اصل و نسب، دامن ولی نعمتان غربی شان را نیز گرفته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف در ادامه با محکومیت شدید اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مکرم رسول گرامی اسلام گفت: دولتهای غربی با هتاکی به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) سعی دارند بار دیگر موج جدید اسلام هراسی در دنیا به راه بیندازند، غافل از اینکه توهین به پیامبر اعظم(ص) رسوایی بیشتر مستکبران، را همچون گذشته در پی خواهد داشت و موجب همدلی و همبستگی بیشتر مسلمانان و ریشه کن شدن جریانات تکفیری خواهد شد.

حجت الاسلام شرفخانی با اشاره به برگزاری برنامه سراسری مردمی "من عاشق محمدم" افزود: این اجتماع عظیم مردمی شامگاه روز شنبه 4 بهمن ماه پس از نماز مغرب و عشاء با حضور گسترده آحاد مختلف مردم عزیز در امامزادگان ،بقاع متبرک و مساجد برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد : قرائت قرآن کریم، قرائت زیارت پیامبر اعظم(ص)، سخنرانی پیرامون شخصیت نبی گرامی اسلام و مدح و منقبت خاتم المرسلین و افشای نقشه شوم دشمنان و اسلام هراسی از جمله برنامه های این همایش مردمی است.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

· خدا و فرشتگانش بر پيامبر صلوات می فرستند ای کسانی که ايمان آورده ايد ، بر او صلوات فرستيد و سلام کنيد ، سلامی نيکو

· ترجمه فولادوند
خدا و فرشتگانش بر پيامبر درود مى‏ فرستند. اى كسانى كه ايمان آورده ‏ايد، بر او درود فرستيد و به فرمانش بخوبى گردن نهيد.

· ترجمه مجتبوی
همانا خداى و فرشتگان او بر پيامبر درود مى ‏فرستند، اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد، بر او درود فرستيد- يعنى بگوييد: اللّهم صلّ على محمّد و آل محمّد- و سلام گوييد سلامى در خور و شايسته- يا فرمان او را چنانكه شايسته است گردن نهيد-.

· ترجمه مشکینی
همانا خدا و فرشتگانش همواره بر پيامبر درود مى‏ فرستند (خدا بذل رحمت خاص و فرشتگان توصيف و تقديس مى ‏كنند) اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد بر او درود فرستيد و سلام گوييد، و كاملا تسليم (فرمان او) باشيد

· ترجمه بهرام پور
بى ‏گمان، خدا و فرشتگان او بر پيامبر درود مى ‏فرستند. اى كسانى كه ايمان آورده‏ ايد! بر او درود فرستيد و سلام گوييد، سلامى [شايسته و تسليم فرمان او باشيد]

• 56. Surely Allah and His angels bless the Prophet; O you who believe! call for (Divine) blessings on him and salute him with a (becoming) salutation.

الاحزاب آیه : 56

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادای احترام اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس به پیامبر اکرم(ص) + تصاویر

ادای احترام اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس به پیامبر اکرم(ص) + تصاویر

اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس قدس ضمن اشاره به اقدام یکی از هفته نامه‌های طنز فرانسه در انتشار تصاویر موهن به پیامبر مکرم اسلام، این اقدام را جنایتی زشت در حق بشریت بر شمرد.
«عطا الله حنا» ضمن مخالفت با هر گونه بی‌ادبی نسبت به رهبران دینی خاطرنشان ساخت: ما تروریسم را ـ چه در فرانسه و چه در هر جای دیگر دنیا ـ محکوم می‌کنیم؛ ولی انتشار این تصاویر موهن به باورهای اسلامی نیز به نوعی تروریسم محسوب می‌شود که ما آن را به شدت محکوم می‌کنیم.
وی در ادامه افزود: به نظر می‌رسد که برخی طرف‌ها در جامعه جهانی به دنبال برافروختن شعله جنگ‌های دینی و مذهبی هستند که باید با درایت، حس مسئولیت پذیری و رفتاری حکیمانه جلوی آنان را بگیریم.
این چهره سر‌شناس مسیحی گفت: ما تروریسم را محکوم می‌کنیم خواه به شکل اقدامات خشونت بار باشد و خواه در انتشار تصاویر موهن نسبت به ادیان تجلی یابد. اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس با شرکت در تظاهراتی که در محکومیت این اهانت بی‌شرمانه نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر(ص) برگزار شد از مقامات اروپایی به ویژه فرانسه خواست برای جلوگیری از تکرار اهانت به ساحت رسول گرامی اسلام (ص)، قوانین مناسبی را وضع و اجرا کنند. وی با در دست داشتن برگه‌ای که بر روی آن عبارت "فداك أبي أمي يارسول الله‏" عشق و احترام خود را به ساحت نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ع) نشان داد. چاپ تصاویر موهن به ساحت مقدس حضرت محمد(ص) در نشریه شارلی ابدو فرانسه، اعتراضات مسلمانان سراسر جهان را ضد این اقدام غربی‌ها بدنبال داشته است. در همین زمینه شهرهای مختلف ایران، پاکستان، جمهوری آذربایجان، اردن، کویت، سوریه، یمن، لبنان، ترکیه، فلسطین، تونس، سومالی، سودان، موریتانی، مالی، مصر، نیجر و الجزایر طی روزهای گذشته صحنه تظاهرات سراسری در اعتراض به چاپ کاریکاتورهای موهن در نشریه فرانسوی بود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردم افغانستان خواستار اخراج سفیر فرانسه شدند + تصاویر

مردم افغانستان خواستار اخراج سفیر فرانسه شدند + تصاویر

شهرهای مختلف افغانستان روز جمعه شاهد تظاهرات گسترده مردم در اعتراض به بازنشر کاریکاتور پیامبر اسلام(ص) در مجله هتاک شارلی ابدو بود.
اعتراض‌های هرات شدید‌تر از هر شهر دیگر افغانستان بود و مردم خواستار بیرون کردن سفیر فرانسه از افغانستان شدند.
اعتراض کنندگان در کابل تکثیر میلیونی مجله شارلی ابدو با کاریکاتور پیامبر(ص) و شرکت سران جهان در راهپیمایی پاریس را نوعی اعلان جنگ با مسلمان‌ها خواندند.
«شاهدالله شاهد» عضو مجلس نمایندگان افغانستان گفت: جای تاسف اینجاست که تروریست‌های فرانسوی کشته می‌شوند، یک‌و‌نیم میلیون جمع می‌شوند و آن را محکوم می‌کنند. در حالیکه قلب دو میلیارد مسلمان را زخمی می‌کنند و کسی آن را محکوم نمی‌کند.
یک زن مسن معترض در میان اعتراض کنندگان کابل گفت: من به کسانی که این کار را کرده‌اند هشدار می‌دهم که اگر این کار را دوباره کردند، من خودم به سفارت‌هایشان می‌روم و هرچه از رویم شد (در توانم بود) انجام می‌دهم.
در ولایت غزنی معترضان ساعت‌ها جاده اصلی کابل قندهار را بر روی ترافیک بستند. اعتراض کنندگان در غزنی از دولت افغانستان خواستند که روابط دیپلماتیک با فرانسه را قطع کند. «محمد اشرف غنی» رئیس جمهوری افغانستان، در عین حال که حمله به شارلی ابدو را محکوم کرده بود، نشر مجدد کاریکاتور پیامبر اسلام(ص) توسط مجله شارلی ابدو را محکوم کرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خشم مسلمانان کشمیر از اهانت شارلی ابدو به پیامبر(ص) + تصاویر

خشم مسلمانان کشمیر از اهانت شارلی ابدو به پیامبر(ص) + تصاویر

مسلمانان منطقه کشمیر تحت کنترل هند در اعتراض به نشر کاریکاتوری موهن درباره پیامبر اسلام(ص) دست به اعتصاب زده و فروشگاه‌های خود را تعطیل کرده‌اند.
کشمیری‌ها با برگزاری تظاهرات در اعتراض به چاپ کاریکاتورهای موهن در نشریه شارلی ابدو فرانسه، در شهر سرینگر با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
نیروهای امنیتی هند به سمت گروهی از تظاهرکنندگان که بعد از خارج شدن از مسجد، شعار «مرگ بر شارلی ابدو» سر داده بودند، بمب‌های دودزا شلیک کردند. نیروهای پلیس از تیراندازی هوایی نیز استفاده کردند.
مقامات هندی در بخش‌هایی از شهر قدیمی سرینگر محدودیت‌های رفت و آمد اعمال کردند تا از برگزاری تظاهرات بعد از نماز جمعه جلوگیری کنند. از زمان اقدام نشریه فرانسوی در چاپ کاریکاتورهای موهن، تظاهرات اعتراض آمیز در بسیاری از کشورهای مسلمان جهان برگزار شده است. مقامات محلی تردد ساکنان در نقاط مهم سرینگر را محدود کردند تا از اعتراضات و درگیری‌های بعد از نماز جمعه جلوگیری به عمل آید. تعدادی از گروه‌های اسلامی و نیز احزاب این منطقه از مردم خواسته بودند در اعتراض به این اقدام نشریه فرانسوی، همه مغازه‌ها و مراکز فعالیت عمومی در کشمیر تعطیل شود. بر اساس گزارش‌ها، بیشتر مغازه‌ها در سرینگر تعطیل بود و خیابان‌های این شهر و سایر شهرهای منطقه کشمیر خالی از جمعیت شده بود.
نیروهای هندی «محمد یاسین ملک» یکی از رهبران بلندپایه حامیان استقلال که برای اعتصاب و تظاهرات فراخوان داده بود، دستگیر کردند. شارلی ابدو که در هفتم ژانویه (۱۷ دی) مورد حمله دو فرد مسلح قرار گرفت در ۱۴ ژانویه (۲۴ دی) و به رغم هشدارهایی مبنی بر تحریک برانگیز بودن نشر کاریکاتور موهن درباره پیامبر اسلام (ص)، بار دیگر دست به این اقدام زد. این هفته‌نامه فرانسوی بار‌ها با انتشار اینگونه کاریکاتورهای اهانت آمیز خشم مسلمانان را برانگیخته است.

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فارسی
من حضرت محمد را دوست دارم.

عربی
نا أحب النبي محمد.

انگلیسی
I love the Prophet Mohammad.

فرانسوی
Je aime le Prophète Muhammad.

آلمانی
Ich liebe den Propheten Muhammad.

ترکی
Ben Muhammed seviyorum.

اسپانیایی
Me encanta el Profeta Muhammad.

پرتغالی
Eu amo o Profeta Muhammad.

ایتالیایی
Amo il Profeta Muhammad.

تایلندی
ฉันรักศาสดามูฮัมหมัด.

آذربایجانی
Mən Peyğəmbər sevgi.

ژاپنی
私は、預言者ムハンマドを愛し.

کره ای
나는 예언자 무하마드 를 사랑.

مجاری
Szeretem a Mohamed próféta.

ارمنی
Ես սիրում եմ Մուհամեդ մարգարեին.

روسی
Я люблю Пророка Мухаммада.

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عصر امروز، اجتماع عظیم مردمی «من عاشق محمدم(ص)» در قم

عصر امروز، اجتماع عظیم مردمی «من عاشق محمدم(ص)» در قم

تجمع بزرگ من عاشق محمدم(ص) با قرائت زیارت حضرت رسول (ص) و سخنرانی مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف در امامزاده سید علی (ع) قم برگزار می‌گردد. این اجتماع عظیم مردمی شامگاه امروز شنبه چهارم بهمن پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، با حضور گسترده آحاد مختلف مردم در امامزادگان، بقاع متبرک و مساجد برگزار خواهد شد. تجمع امروز در قم ساعت ۱۸ در بلوار ۱۵ خرداد میدان شهید صادقی آستان مقدس امامزاده سیدعلی (ع) برگزار می‌گردد. قرائت قرآن کریم، قرائت زیارت پیامبر اعظم (ص)، سخنرانی درباره شخصیت نبی گرامی اسلام و افشای نقشه شوم دشمنان درخصوص اسلام هراسی از جمله برنامه‌های این اجتماع مردمی است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تظاهرات باشکوه دهها هزار یمنی در صنعاء در اعتراض به بی حرمتی به ساحت مقدس پیامبر

تظاهرات باشکوه دهها هزار یمنی در صنعاء در اعتراض به بی حرمتی به ساحت مقدس پیامبر

[h=2]
[/h]

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تجمع مردم اصفهان در اعتراض به اقدام موهن نشریه فرانسوی

تجمع مردم اصفهان در اعتراض به اقدام موهن نشریه فرانسوی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هزاران شهروند فلسطینی اهل نوار غزه روز جمعه با برگزاری راهپیمایی، اقدام نشریه فرانسوی شارلی ابدو در انتشار تصاویر موهن به پیامبر مکرم اسلام را محکوم کردند. در این راهپیمایی که بعد از نماز جمعه و از مسجد اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه آغاز شد، هزاران شهروند فلسطینی از جمله نمایندگان و رهبران جنبش حماس شرکت جستند. «مشیر مصری» از نمایندگان پارلمان فلسطین و عضو جنبش حماس از امت عربی و اسلامی خواست تا خشم خود را نسبت به اقدام موهن نشریه فرانسوی اعلام کنند. وی همچنین از جوامع غربی نیز تقاضا کرد که جلوی افراد کینه توز را بگیرند و به آن‌ها اجازه اهانت به ادیان را ندهند. عضو جنبش حماس که در پایان این راهپیمایی سخن می‌گفت، تصریح کرد: وقت آن رسیده است تا امت اسلامی برای دفاع از گذشته، حال حاضر و آینده خود وارئ عمل شود. این عضو پارلمان فلسطین اظهار داشت: ضعف امت اسلامی و حاکمان آن، غرب را به سمت اهانت نسبت به پیامبر سوق داده است. اشخاص و کشور‌ها اجازه ندارند که به بهانه آزادی، به ادیان اهانت کنند. احترام به ادیان جزئی از اعتقاد و باور ما است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوجبلاغ از برپایی تجمع اعتراضی در محکومیت توهین به پیامبر رحمت و مهر (ص) در امامزادگان این شهرستان امشب پس از نماز مغرب و عشا خبر داد. حجت الاسلام سراغی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ساوجبلاغ در گفتگو با مهر، از اجتماع بزرگ من عاشق محمدم (ص)جهت قرائت زیارت حضرت رسول اکرم (ص) در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص ساوجبلاغ خبر داد.
وی گفت: در پی اهانت به ساحت مقدس و نورانی پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد (ص)، اداره اوقاف و امور خیریه در راستای انجام وظایف محوله و در راستای ترویج و نشر معارف ناب اسلام عزیز و معرفی چهره پر از خیر و برکت نبی مکرم اسلام (ص) اقدام به برگزاری اجتماع عظیم مردمی با عنوان ( من عاشق محمدم ) در امامزادگان شاخص برگزار کند.
حجت الاسلام سراغی یادآور شد: این تجمع اعتراضی در امامزادگان جعفر(ع) هشتگرد، یحیی (ع) دوزعنبر، هاشم (ع) عرب آباد کوه، امامزاده سلیمان(ع) خور، امامزاده طاهر و مطهر (ع) فشند و دیگر بقاع متبرکه امشب پس از نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دعای زیارت پیامبر(ص) در بقاع و امامزاداگان شاخص همدان قرائت می شود

دعای زیارت پیامبر(ص) در بقاع و امامزاداگان شاخص همدان قرائت می شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان از قرائت دعای زیارت پیامبر اعظم(ص) همزمان با اجتماع عظیم« من عاشق محمد هستم» در بقاع و امامزادگان شاخص همدان خبر داد. حجت الاسلام رضا حاجی زین العابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اجتماع عظیم «من عاشق محمد هستم» عصر امروز همزمان با سراسر کشور در بقاع متبرکه و امامزادگان استان همدان برگزار می شود، اظهار داشت: این اجتماع عظیم بین نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد.وی با بیان اینکه اجتماع «من عاشق محمد هستم» در پی هتک حرمت نشریه فرانسوی به پیامبر اسلام(ص) برگزار می شود، عنوان کرد: اقشار مختلف مردم در استان همدان از این حرکت نفرت انگیز و اهانت به ساحت پاک نبوی (ص) خشمگین شده و همراهی خود را با حرکت مسلمانان عالم علیه استکبار جهانی به رهبری امام خامنه ای اعلام می کنند.مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه اقدامات موهن و همه اقدامات اسلام‌ هراسانه چیزی جز تقلای ذلیلانه در برابر موج عظیم اسلام خواهی مقابل افول تمدن غرب نیست، ادامه داد: در اجتماع «من عاشق محمد هستم» برنامه هایی از جمله سخنرانی پیرامون شخصیت نبی مکرم اسلام(ص)، مداحی، قرائت دعای زیارت پیامبر(ص) انجام می شود.حجت الاسلام حاجی زین العابدینی ضمن محکومیت شدید اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مکرم رسول گرامی اسلام ادامه داد: دولت های غربی با هتاکی به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) سعی دارند بار دیگر موج جدید اسلام هراسی در دنیا به راه بیندازند، غافل از اینکه توهین به پیامبر اعظم(ص) رسوایی بیشتر مستکبران را همچون گذشته در پی خواهد داشت.وی با بیان اینکه پيامبر گرانقدر اسلام(ص)، همگان را به صلح و برادري در سايه‌ عدالت و رعايت حقوق يکديگر فراخوانده اند و بر همگان معلوم است كه امروز براي رسيدن به سعادت، راهي جز تاسي به سيره ايشان براي بشريت وجود ندارد، عنوان کرد:در شرايطي كه سردمداران غرب با موج اسلام خواهي در ميان مردم خود مواجه هستند اينگونه اقدامات نه تنها از گرايش مردم به اسلام نخواهد كاست بلكه به تمايلات آنان براي اشنايي با معارف ناب اسلام خواهد افزود.مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه مردم دارالمجاهدین همدان بار دیگر با حضور خود در این اجتماع بزرگ نفرت خود را از اقدام موهن نشریه فرانسوی به گوش جهانیان خواهند رساند، بیان کرد: هر انسان آزاده و عدالت محوری این عمل زشت را محکوم می کند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تظاهرات علیه نشریه شارلی ابدو در مغرب

آرشیو ؛ تظاهرات در نیجر

اسلام تایمز : مسلمانان مغربی ، در اعتراض به کاریکاتورهای موهن منتشر شده در مجله فرانسوی " شارلی ابدو" تظاهرات کردند.

به گزارش اسلام تایمز ؛ مسلمانان مغربی در شهر " سلا " نزدیک رباط پایتخت مغرب پس از برگزاری نماز جمعه در اعتراض به کاریکاتورهای موهن و سیاست های دو گانه دولت فرانسه ، تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، معترضان با تجمع در برابر مسجد الرحمه در شهر سلا، پلاکاردهایی را با تصاویری از " بنیامین نتانیاهو " نخست وزیر رژیم صهیونیستی به همراه داشتند که عبارت تروریست بر روی آن ها نوشته شده بود.

هفته نامه " شارلی ابدو"، بارها کاریکاتورهای ضد اسلامی علیه پیامبر اکرم (ص) منتشر کرده که باوجود اعتراض مسلمانان در نقاط مختلف جهان، این نشریه یک هفته پس از بروز حادثه پاریس، مجدد کاریکاتوری اهانت آمیز به ساحت حضرت رسول (ص) منتشر کرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پایان دوره تاریک سلطه اهریمنی مستکبران نزدیک است / سپیده دمیده و طلوع خورشید انسان کامل، توحید و عدالت و عشق را به همگان بشارت می

پایان دوره تاریک سلطه اهریمنی مستکبران نزدیک است / سپیده دمیده و طلوع خورشید انسان کامل، توحید و عدالت و عشق را به همگان بشارت می

همه برای مقابله با اندیشه تفرقه ، تروریسم و هر اقدام تروریستی یا تفرقه افکنانه که موجب بسط استکبار می شود، بسیج شوند و این پلشتی ها را از دامن جامعه انسانی بزدایند.
ملت ها در تمام عالم در آسیا، اروپا، اقیانوسیه، آفریقا و آمریکا ، بیش از پیش در جهت همبستگی و اتحاد و برای استقرار عدالت و دوستی تلاش و حرکت نمایند که جهانخواران رو به افول هستند و صبح زیبای بهار بشری در راه است. خوشبختانه ملت ها در یک همگرایی تاریخی به سمت نقطه موعود در حرکتند. سپیده دمیده است و به همه انسانها سلام می کند و طلوع خورشید انسان کامل، توحید و عدالت و عشق را به همگان بشارت می دهد. سلام بر آزادی، سلام بر عشق و عدالت، سلام بر انسانیت و سلام بر بهار

متن بیانیه دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی جمیع الانبیاء و المرسلین و علی خاتمهم محمد ابن عبدالله و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه

علائم و شواهد مختلف نشان می دهد که حوادث بسیار زشت و محکوم تروریستی در پاریس ، پرده دیگری از صحنه آرایی غارتگران بین المللی است که با هدف تداوم بخشیدن به سیاست های سلطه گرانه و به تعویق انداختن اضمحلال و فروپاشی نظام سرمایه داری به نمایش در آمده است. نمایشی که گرچه با کپی برداری ناقص از پرده قبلی یعنی حادثه ۱۱ سپتامبر ، طراحی و اجرا شد اما به سهولت می توان اندیشه شیطانی استعمارگران و سلطه طلبان را در آن ردیابی کرد و چنین به نظر می رسد که حلقه دیگری از برنامه توسعه سلطه از طریق گسترش نژاد پرستی و ایجاد جنگ مذهبی و قومی در حال تکمیل شدن است.

پرواضح است که ملتها بیدارند و به خوبی عمق حوادث را درک می کنند، اما اینجانب نیز به حسب وظیفه و در دفاع از ارزش های الهی و انسانی، نکاتی را با ملتها در میان می گذارم:

۱- پیامبران الهی که پاک ترین انسانها ، نماد رحمت الهی ، تجلی کامل ارزش های انسانی و سرشار از عشق به همه مردم هستند، مبعوث شده اند تا بدون درخواست هرگونه پاداشی ، همگان را در شناخت و پیمودن راه سعادت ، کمال و مهرورزی یاری دهند و خدا به انسان فرصت داد تا برای نیل به قله کمال ، اهتمام خویش را به ساختن جامعه ای سعادتمند و مملو از دوستی ، عدالت ، عزت ، آزادی و ارزش های انسانی و عاری از اختلاف و دشمنی ، فقر ، تحقیر و تحمیل معطوف کند.

به روشنی پیداست که هیچ اختلاف و تفاوتی میان پیامبران الهی وجود ندارد و دامان پاک آنان وبویژه پیامبر خاتم (ص) ، بلندتر و شأنشان والاتر از آن است که دست خبیثان غارتگر و آدم کش که از آستین افراد حقیر، گاه نادان و فریب خورده و گاه مزدور،بیرون می آید ، بتواند آن را بیالاید.

۲- شیطان به عنوان بزرگترین دشمن انسان ، همواره تلاش کرده است تا چهره نورانی پیامبران الهی را مشوه سازد و انسانها را در مسیر گمراهی قرار دهد و خباثت خود را تا آنجا عینیت بخشیده است که همه زشتیهای تاریخ از دوره تاریک گیوتین ، دادگاههای تفتیش عقاید ، جنگ های صلیبی و برده داری و استعمار تا اشغال فلسطین ، کشتارهای میلیونی در جنگ ها ، ترورهای گسترده و سربریدن وحشیانه کودکان و زنان را تحت نام گرایش به دین و ارزش های انسانی برنامه ریزی و اجرا نموده است و شیطان صفتان انسان نما نیز به طور کامل در خدمت منویات او بوده اند.

۳- تروریسم زائیده مدیریت ناعادلانه حاکم بر نظامات بین المللی ، محصول تبعیض نژادی و فاصله طبقاتی و سیاستهای استکباری برخی از دولت های زیاده خواه و کلان سرمایه داران جهانی و در خدمت تامین منافع آنان است. تروریسم ، اقدامی کاملا شیطانی و یکی از زشت ترین انواع تجاوز به حقوق انسانهاست و هر کس ، آن را به هر شکل و با هر توجیه و عنوانی انجام دهد، مرتکب اقدامی ضد انسانی شده و به طور کامل محکوم است.قریب به اتفاق گروههای تروریستی توسط سازمان های اطلاعاتی دولت های استعماری و اشغالگر از جمله سازمان سیا و موساد طراحی و راه اندازی می شوند و افراد ضعیف و فریب خورده آن را با سلاح های ساخت دولتهای متجاوز جهانی و حمایت های مالی وابستگان آنها اجرا می کنند.

از روزی که سلطه گران به بهانه مبارزه با تروریسم و در حقیقت برای بسط سیاستهای استعمارگرانه خود، وارد افغانستان و عراق شده اند، ابعاد منازعات قومی و تروریستی دهها برابر شده و تا کنون صدها هزار انسان بی گناه به کام مرگ و نابودی فرو رفته اند. رژیم جعلی و تروریست اسرائیل که آشکارا و بی محابا مرتکب هرگونه اقدام تجاوز کارانه ای می شود و حتی با اعلام قبلی دست به ترور افراد می زند، ساخته و پرداخته مستکبران و مورد حمایت مطلق آنان است.

۴- آزادی، بزرگترین هدیه خداوند به بشریت و متعلق به همگان است که سایر ارزش های انسانی در سایه آن شکوفا می شود. جوهر حقیقت انسانی در آزادی حقیقی متبلور و کامل می شود و عظمت و زیبایی آفرینش انسان در آن است که انسان ها با اختیار و انتخاب آزادانه خود، ارزش های متعالی را بر می گزینند و مسیر کمال را طی می کنند.

۵- متاسفانه دفاع از واژه مقدس و مظلوم آزادی به یک ژست تهوع آور و پوششی ناجوانمردانه برای توجیه اقدامات اهریمنی استعمارگران دیروز و به ظاهر متمدنان امروز تبدیل شده است. کسانی که به نام دفاع از آزادی، توهین به میلیاردها انسان و مقدسات آنان را ، برای خود جایز می شمارند ، بدون تردید در حال مهیا کردن بستر جنگ های قومی و مذهبی هستند و این در حالی است که با همه قدرت نظامی ، امنیتی و رسانه ای خود، مانع از هرگونه مخالفت با جنایات رژیم صهیونیستی می شوند و امکان بررسی حوادث تاریخی را از محققین سلب و آنان را سرکوب می کنند.

امروز مناسبات گذشته استعماری و غارت منابع ملت ها به شکل دیگری در جریان است. معادن ارزشمند بخش وسیعی از آفریقا و منابع سایر ملت ها در آسیا و امریکای لاتین توسط سرمایه داران جهانی غارت می شود و همزمان بسیاری از مردم آن دیار در فقر به سر می برند.در همین حال استعمارگران برای جلوگیری از آگاهی و حضور مردم در تصمیم گیری با سرکوب آزادی و تحریک اختلافات قومی و مذهبی و با توزیع سلاح، مردم را به جان یکدیگر می اندازند.
در اروپا و امریکای شمالی مردم تحت فشارهای اقتصادی و البته سیاسی به سر می برند و شرایط خفقان امنیتی حاکم ، با سلب آزادی از مردم ، اجازه اعتراض به آنان را نمی دهند.

۶- هر نوع جسارت و توهین و تحقیر مقدسات، آرمانها و ارزش های دینی، ملی، فرهنگی و اجتماعی ملت ها نه تنها خود عملی شیطانی و از مظاهر آشکار نقض آزادی و تجاوز به حریم عمومی است بلکه مالاً به تحدید آزادی و از بین بردن سرمایه اجتماعی ملتها در صیانت از حریم آزادی منجر خواهد شد.

مستکبران که گروههای تروریستی را تجهیز و تشویق می کنند مشتاق نقض آزادی هستند تا علاوه بر بهره برداری های سیاسی و تبلیغاتی، بستر تسلط بیشتر خود بر ملت ها را فراهم نمایند. اگر آزادی به شکل حقیقی در جهان جاری شود، فرصتی برای دیکتاتوری، تجاوز به حقوق ملتها، چپاول منابع آنان و بی عدالتی و استعمار و استکبار باقی نمی ماند.
۷- جنگ قومی و مذهبی به هر شکل و تحت هر عنوان به ضرر ملت ها و به نفع سلطه گران جهانی است. مسیحی، مسلمان، یهودی و پیروان دیگر مذاهب و عقاید، همه محترم و به دنبال توحید و عدالت و صلاح هستند. همگان باید مراقب باشند که دشمنان ملت ها ، فرصت تجدید قوا و توسعه سلطه گری پیدا نکنند. آنان در ضعف قرار دارند و در پیشبرد برنامه های خود درمانده و مستأصل شده و برای گریز از آن بدنبال اختلاف افکنی جدیدی هستند.

امروز روز همبستگی است و البته پایان دوره تاریک سلطه اهریمنی مستکبران نزدیک است. متواضعانه از همه دانشگاهیان، متفکران و اندیشمندان، هنرمندان، اهالی قلم و همه آزادی خواهان و عدالت طلبان ، می خواهم که به پاس حرمت اندیشه و ارزشهای انسانی و برای ایفای مسئولیت خویش در جهت تبیین طراحی های تفرقه انگیز و سلطه طلبانه دشمنان بشریت ، به پا خیزند و ملت ها را در عبور از گردنه آخر و رسیدن به جامعه آرمانی یاری دهند.

همه برای مقابله با اندیشه تفرقه ، تروریسم و هر اقدام تروریستی یا تفرقه افکنانه که موجب بسط استکبار می شود، بسیج شوند و این پلشتی ها را از دامن جامعه انسانی بزدایند. ملت ها در تمام عالم در آسیا، اروپا، اقیانوسیه، آفریقا و آمریکا ، بیش از پیش در جهت همبستگی و اتحاد و برای استقرار عدالت و دوستی تلاش و حرکت نمایند که جهانخواران رو به افول هستند و صبح زیبای بهار بشری در راه است. خوشبختانه ملت ها در یک همگرایی تاریخی به سمت نقطه موعود در حرکتند. سپیده دمیده است و به همه انسانها سلام می کند و طلوع خورشید انسان کامل، توحید و عدالت و عشق را به همگان بشارت می دهد. سلام بر آزادی، سلام بر عشق و عدالت، سلام بر انسانیت و سلام بر بهار.
محمود احمدی نژاد

http://mehremardom.ir/بیانیه-روشنگرانه-دکتر-احمدی-نژاد-در-با/

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضعف استدلال علت اهانت به اسلام

ضعف استدلال علت اهانت به اسلام

سبحان محقق:غربی‌ها از گفت‌وگوی منطقی با جهان اسلام پرهیز می‌کنند و به همین خاطر، می‌کوشند با اهانت به اسلام و اتهام تروریسم به مسلمانان، اوضاع را امنیتی کنند. مسلما وقتی اوضاع امنیتی می‌شود، استدلال کنار می‌رود و کسی که قدرت دارد، حرف اول و آخر را می‌زند.

آیا روشنفکران با توهین، کلیسا را به چالش کشیدند؟
«اهانت» اگر از جانب فرد سربزند، قبیح دانسته می‌شود و هیچ‌کس نمی‌تواند رفتار اهانت کننده را توجیه نماید.

معمولا گفته می‌شود انگیزه‌ای که فرد را وادار به اهانت می‌کند، ضعف و خودکم‌بینی است و کسی که چنین کمبودی را در خود حس نمی‌کند، چنین اقدامی را مرتکب نمی‌شود. نویسنده دراین مقاله، همین احساس ضعف و کمبود را به جامعه غربی نسبت می‌دهد و معتقد است، غربی‌ها از گفت‌وگوی منطقی با جهان اسلام پرهیز می‌کنند و به همین خاطر، می‌کوشند با اهانت به اسلام و اتهام تروریسم به مسلمانان، اوضاع را امنیتی کنند. مسلما وقتی اوضاع امنیتی می‌شود، استدلال کنار می‌رود و کسی که قدرت دارد، حرف اول و آخر را می‌زند.

طی دو هفته گذشته و پس از واقعه تروریستی فرانسه، اقلیت‌های مسلمان و نماد‌های اسلامی در فرانسه، بلژیک، آلمان، ایتالیا، انگلیس و حتی آمریکا صدها بار مورد حمله قرار گرفتند و حتی چهار نفر در آلمان، فرانسه و بلژیک قربانی این موج اسلام‌هراسی شدند.

البته، وقوع این جریان به همراه اهانت نشریات غربی نسبت به مقدسات اسلامی، باعث شده است که جوامع مسلمان نیز واکنش نشان دهند. به اعتقاد نویسنده، غرب در مواجهه با اسلام گزینه فضای امنیتی را انتخاب کرده و حس می‌کند در این اوضاع و احوال منافعش بهتر تامین می‌شود و اسلام نیز منزوی می‌گردد.

سرویس خارجی

اگر بخواهیم کل ماجرای دو هفته اخیر فرانسه و اروپا را در یک جمله خلاصه کنیم، می‌توانیم بگوییم که «غرب به دلایلی نمی‌خواهد در حال حاضر با اسلام یک گفتمان متقابل و سازنده داشته باشد.»

وقتی شرایط امنیتی می‌شود، دایره اتهامات بر استدلال و عقل غلبه می‌کند و معمولا کسانی از این حربه استفاده می‌کنند که از گفت‌وگوی رودر رو در یک بستر طبیعی هراس دارند.

اما، چرا غرب در مواجهه با اسلام از این روش استفاده می‌کند و چرا به عنوان مثال، این ماموریت را به دانشگاه‌ها و چهره‌های دانشگاهی واگذار نمی‌کند، تا همان‌طور که طی سده‌های گذشته دوره‌های رنسانس و اصلاح دین را پشت سرگذاشت، (به زعم خود) از اسلام هم عبور نماید.

فرانسه نخستین کشوری است که اصول «لائیسیته» را در نخستین دهه قرن بیستم رسما قانونی کرد؛ اصولی که محور اصلی آن، دخالت نکردن کلیسا در سیاست بوده و هست.

لائیسیته محصول چند قرن کشمکش میان کلیسا و دولت و همچنین، کلیسا و روشنفکران است.

لائیسیته را می‌توان پرچم و نماد پیروزی تاریخی دایرهًْ‌المعارف‌نویسان قرن هجدهمی فرانسه و نویسندگان اثرگذاری مثل «ولتر» بر کشیشان و اسقف‌های مسیحی دانست.

این ماجرا بدین‌خاطر ذکر شد که بدانیم فضای سیاسی و سازوکار فعلی قدرت در فرانسه محصول چه تحولات و ماتقدم‌هایی هست. تحولاتی که در داخل مرزهای اروپا رخ داده است و مرزهای تئوریک آن را نیز مفاهیمی چون مسیحیت، پروتستان، کلیسا، رنسانس، لیبرالیسم و علم جدید مشخص می‌کنند.
در این میان، دنیای اسلام به طور مستقیم در این تحولات نقشی نداشته و از اول تا آخر در حاشیه بوده است. اما همانطور که در جای خود اشاره خواهد شد، غرب زمانی با اسلام چهره به چهره شد که دیگر آن پتانسیل انقلابی سابق را در حوزه‌های گفتمانی و استدلالی نداشته است. اروپا بحران‌های غیر قابل پیش‌بینی و جدیدی را تجربه کرد و علاوه بر آن، در حوزه نظر و عمل مورد تردبد پرسش‌های جدی قرار گرفت.

فرض مطلب حاضر این است که انسان‌ها وقتی به هزل و تمسخر و توهین متوسل می‌شوند که از خود ضعف داشته باشند می‌خواهند که از محاجه جدی بپرهیزند. ما در اینجا به جای پرداختن به محتوای تحولات اروپا و اینکه در کشمکش میان کلیسا و روشنفکران اروپایی، حق با چه کسی بود و یا کدام طرف در چه مواردی استدلال‌های محکمی را داشت و کدام طرف نداشت، به شکل ماجرا کار داریم؛ در تحول ۴۰۰ ساله غرب، روشنفکران برای اثبات ایده‌های خود، به تمسخر و توهین متوسل نمی‌شدند؛ آنها استدلال ارائه می‌کردند، خطابه می‌گفتند، کتاب می‌نوشتند، اختراع ‌می‌کردند و از طریق مقالات جدی، طرف دیگر (کلیسا) را به چالش می‌کشیدند و کم‌کم توده‌ها را نیز با خود همراه می‌کردند.

اما، اکنون پس از گذشت یک قرن از زمان اعلام لائیسیته در فرانسه، در زمانی که مردم آخر ماجرا و مدینه فاضله روشنفکران را در شکل جوامع تهی از معنا و معنویت لمس کرد و می‌کنند و به دنبال راه سومی می‌گردند و به اسلام نیز اقبال نشان می‌دهند، می‌بینیم که شرایط از گفت‌وگوی متقابل خارج شده است و به جای گفتمان، در یک دعوای ساختگی گلوله رد و بدل می‌شود؛ به جای گفت‌وگو میان اندیشمندان دو طرف، تروریست‌ها و نیروهای امنیتی رو در روی هم قرار می‌گیرند. به جای اینکه کتابی نگاشته شود، کاریکاتور کشیده می‌شود و توهین و ناسزا نیز جای منطق را می‌گیرد. با این شرایط به وجود آمده، آیا نباید باور کنیم که قدرت‌های غربی فقیرتر و مفلوک‌تر از آنند که بتوانند گفت‌وگوی سازنده و علمی داشته باشند.

اکنون کار سیاستمداران غربی به آنجا کشیده شده است که می‌خواهند از طریق کاریکاتورهای توهین‌آمیز، از اصول «لائیسیته» خود مقابل اسلام دفاع بکنند!

طبق گزارش پایگاه اینترنتی «دویچه‌وله» آلمان، دو روز پس از ماجرای حمله تروریستی به دفتر نشریه «شارلی ابدو»، سردبیر فکاهی‌نویس آن، ضمن قلمفرسایی در دفاع از اصول لائیسیته، توهین به ادیان را عین دفاع از این اصول مورد نظر خود می‌داند! او در این سرمقاله متعهد شد که برای دفاع از لائیسیته، به کشیدن کاریکاتورهای ضد اسلامی و به توهین‌‌های خود ادامه دهد.

این روش مواجهه با اسلام به قدری غیرطبیعی و گستاخانه بوده و هست که صدای پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان را نیز درآورد؛ پاپ گفت اگر کسی به مادرش (مادر پاپ) توهین کند، قطعا به او تو دهنی خواهد زد!

پیش از این اشاره شد که توهین و فحاشی از سر ضعف صورت می‌گیرد. اما آیا می‌توان از درون جامعه اروپایی مثالی آورد که نشان دهد مقابله با ادیان، ماموریت روشنفکران بوده است؟ مثالی می‌آوریم، تا به این سوال پاسخ مثبت داده باشیم و پس از آن نیز به زمینه‌های سیاسی تغییر گفتمان غرب از استدلالی و منطقی به کاریکاتور و اهانت می‌پردازیم.

پروژه راسل

در میانه قرن بیستم اندیشمندانی مثل « برتراند راسل» فیلسوف انگلیسی و «فرگه» ریاضی‌دان و منطقی، هنوز به شیوه استدلال‌های پیشینیان خود پایبند بودند و می‌خواستند درست برخلاف رویه «شارلی ابدو» و بر اساس استدلال منطقی و عقلانی، کار ادیان را یکسره کنند.

فرگه منطق ارسطویی که از موضوع، محمول و نتیجه‌گیری تشکیل می‌شد را تغییر داد و منطق جدیدی را متشکل از توابع و شناسه‌ها تشکیل داد. تحولی که پیدایش ریاضیات جدید را به دنبال داشت.

راسل قصد داشت با استفاده از این منطق جدید، گزاره‌های مطلق و غیر قابل تردید در مورد جهان بسازد و با این گزاره‌ها به سوالات مهم بشری که معمولا ادیان به آنها پاسخ می‌گویند، پاسخ دهد. سوالاتی مثل وجود خدا، چگونگی آفرینش، رسالت انسان و... را علم تا آن زمان نمی‌توانست جواب بدهد.

در بحبوحه فعالیت‌های فکری راسل و فرگه، «ویتگنشتاین» اتریشی نیز در انگلیس به آنها می‌پیوندد. ویتگنشتاین به خاطر نبوغی که داشت، راسل را امیدوار می‌کند که از طریق او، منطق مورد نظر کامل شود و مقابل هر دینی قرار گیرد. اما ویتگنشتاین هر چند ابتدا به این مسئله علاقه‌مندی نشان می‌دهد، ولی به نتایج دیگری می‌رسد که راسل در واکنش به آن می‌گوید «ویتگنشتاین مرا ناامید کرده است»!

ویتگنشتاین از دریچه منطق خود، گزاره‌ها را به دو دسته «معنا‌دار» و «مهمل» تقسیم می‌کند و می‌گوید منطق فقط با گزاره‌های معنا‌دار سروکار دارد و نمی‌تواند به گزاره‌های مهمل تسری پیدا کند. در یک جمع‌بند‌ی، گزاره‌های مهمل مربوط به آن بخش از خلقت عالم و جوامع بشری می‌شود با عقل و منطق نمی‌توان آنها را تحلیل و تفسیر کرد. برای ناخدا‌باوران اسفبارتر این است که خود ویتگنشتاین گرایشات مذهبی داشت و حتی از نظریات او در الهیات مسیحی هم بهره برده ‌می‌شود.

همان‌طور که گفتیم، در اینجا غرض از تشریح پروژه راسل این است که به شکل مواجهه روشنفکران و سیاستمداران غربی با دین توجه کنیم. آنها به زعم خود می‌خواستند از طریق ابزارهای علمی و منطقی خود به حقیقت برسند و اصولا تمایزی میان ادیان مختلف در کار نبود.

دستاوردهای فکری ویتگنشتاین در حوزه مذهب درست مقابل روند ۳۰۰ ساله تلاش‌های فکری اندیشمندان غربی قرار داشت. به نظر می‌رسید، پروژه مدرنیته در ارتباط با نوع نگرش به دین می‌بایست در خود تجدید نظر کند. این پروژه در حوزه‌هایی چون نحوه برخورد با طبیعت و زندگی اجتماعی نیز دچار چالش شده بود.

ساختار علیه حقیقت

اما، کشورهای غربی به مدد علم، تکنولوژی مدرن و سیاست‌های امپریالیستی خود توانستند بر جهان مسلط شوند و یک ساختار سلسله مراتبی را بر کشورهای دیگر تحمیل کنند.

در این ساختار جدید، غرب در صدر قرار گرفت و حفظ سلطه و منافع خود را بر همه چیز دیگر اولویت داد.

همین تلاش برای حفظ برتری همراه با ضعف تئوریکی که قبلا درباره آن صحبت کرده‌ایم، زمینه‌ساز رویه‌ای شد که اکنون ما در شکل کاریکاتورهای اهانت‌آمیز آن را شاهد هستیم. راسل تلاش می‌کرد به زبان منطق حرف بزند؛ اما «شارلی ابدو» زبان سیاست و قدرت و افرادی مثل رئیس‌جمهور فرانسه و نخست وزیر انگلیس است. این زبان با خودی‌ها کاری ندارد و زبانی دوگانه است و استانداردهای دوگانه دارد. این زبان براساس ساختار ناعادلانه موجود، فقط علیه مخالفان به کار گرفته می‌شود و با حقیقت میانه‌ای ندارد.

مسلمانان از همان ابتدای ظهور مدرنیسم در غرب، براساس دو معیار «فرصت» و «چالش» با آن تعامل داشته‌اند و عبارت دیگر، خوب‌ها را برمی‌داشتند و بدها را وا می‌گذاشتند.

اما رفتار فرانسه، آمریکا و سایر قدرت‌های اروپایی اینگونه نبوده و نیست و هرچه زمان می‌گذرد، رفتار آنها با جهان اسلام و تمدن اسلامی متکبرانه‌تر می‌شود.

خودبزرگ‌بینی البته از ویژگی‌های هر تمدن مسلطی در تاریخ بوده است. این احساس از این ذهنیت ناشی می‌شود که ابزارهای دسترسی به قدرت، ثروت و علم انحصارا در اختیار من است و دیگران در خرافات و جهل و فقر غوطه‌ورند.

روحیه استعماری غرب در شکل تجارت‌پیشگی و امپریالیستی آن، قدمتی ۶۰۰ ساله دارد؛ در سده ۱۴۰۰ میلادی و از زمانی که «آلبوکرک» و «واسکو دوگامای» پرتغالی راهی آب‌های شرقی کره زمین می‌شوند و «کریستف کلمب» اسپانیولی پا به دنیای جدید «قاره آمریکا» می‌گذارد، تجارت به تدریج تبدیل به جوهره روابط بین‌الملل می‌شود و میان ملل اروپایی نیز روجیه «کاسبکارانه» تقویت می‌گردد.
قدرت‌های اروپایی (به ترتیب شامل پرتغال، اسپانیا، هلند، انگلیس و آمریکا) که بر آبراه‌ها و کشورها مسلط شده بودند، به دنبال تحمیل معاملات و قراردادهای دو جانبه‌ای بودند که برای آنها سود یکجانبه داشته باشد. این روحیه اکنون به اوج رسیده و با این پیشینه است که فرانسه تبدیل به عنصری کاسبکار، غیرفرهنگی، هتاک و خود بزرگ‌بین می‌شود و خود را در جایگاهی می‌بیند که می‌تواند به مقدسات یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مسلمان توهین کند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهپیمایی مسلمانان ساحل عاج در اعتراض به اقدام توهین آمیز شارلی ابدو

راهپیمایی مسلمانان ساحل عاج در اعتراض به اقدام توهین آمیز شارلی ابدو

تظاهرات در حالی برگزار شد که نیروهای امنیتی و پلیس نیز در مناطق حساس مختلف شهر مستقر شده بودند.

برخی از تظاهرکنندگان پیراهن هایی بر تن داشتند که بر روی آن نوشته شده بود: 'به پیامبر من کاری نداشته باشید'، 'آزادی بیان نباید زمینه ساز توهین به اعتقادات دیگران باشد'.

لوفیگارو در بخش دیگری از این خبر نوشت که تظاهرات به ندرت در این کشور برگزار می شود و مسلمانان و مسیحیان به آرامش و مسالمت آمیز در کنار یکدیگر بسر می برند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]تظاهرات در باکو در محکومیت اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص)[/h]

اهالی متدین منطقه نارداران باکو روز پنجشنبه در تظاهرات اعتراض آمیزی اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) را محکوم کردند .

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا، در این تظاهرات اعتراض آمیز که در میدان 'امام حسین' نارداران که با حضور جمعی از اهالی مناطق همجوار و ساکنان متدین پایتخت آذربایجان برگزار شد، شرکت کنندگان شعارهای چون ' ما پیامبرمان را دوست داریم ' ، 'فرانسه از اسلام هراس دارد ' سر دادند و مطالب چاپ شده در مجله شارلی ابدو را محکوم کردند .

سخنرانان این تظاهرات ،از عملکرد سران کشورهای غربی ،در حمایت از مجله شارلی ابدو فرانسه و اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام انتقاد کردند .

در این تظاهرات اعتراض آمیز همچنین چاپ مطالب اهانت آمیز علیه مقدسات دین مبین اسلام در برخی کشورهای اروپایی غیر قابل قبول اعلام شد .

در پایان این تظاهرات اعتراض آمیز پرچم آمریکا ، فرانسه ، اسراییل به آتش کشیده شد .
انتهای پیام

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر اساس مندرجات كنوانسيون‌ها و معاهدات بين‌المللي هرگونه تحريك مذهبي و هر عمل غير قانوني عليه اشخاص و گروه‌ها به واسطه مذهب ممنوع است. لذا انتشار كاريكاتور موهن به پيامبر خدا(ص) در فرانسه مصداق جرم محسوب مي شود.

سيد سعيد صادقي؛ در حال حاضر انتشار كاريكاتوري در فرانسه با مضمون توهين به مقدسات اسلام و پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله)،بار ديگر بحث‌ها پيرامون آزادي بيان را در زمره‌ي مهم‌ترين مباحث حقوق بشري قرار داده است. اين كاريكاتور توهين آشكار به پيامبر اكرم (صلي الله عليه) محسوب مي شود.

انتشار اين كاريكاتور جنجال‌برانگيز در شبكه‌هاي اجتماعي مجازي، اعتراض وسيع مسلمانان را در سراسر نقاط جهان به همراه داشت. به گونه اي كه كمپين هاي اجتماعي براي اعتراض به اين اقدام موهن در شبكه هاي اجتماعي شكل گرفته است، كه در ادامه به بررسي حقوقي اين موضوع از منظر اسناد حقوقي مختلف مي‌پردازيم.
اعلاميه‌ي حقوق بشر و حقوق بين‌الملل
آزادي عقيده و بيان يكي از حقوقي است كه در تمام اعلاميه‌هاي حقوق بشري به صراحت بر آن تأكيد شده است و در قوانين بسياري از كشورها وجود دارد. ماده‌ي 19 اعلاميه‌ي جهاني حقوق بشر (مصوب دهم دسامبر 1948)‌ مقرر مي‌دارد: «هر كس حق آزادي عقيده و بيان دارد و حق مزبور شامل آن است كه از داشتن عقايد خود بيم و اضطرابي نداشته باشد و در كسب اطلاعات و افكار و اخذ و انتشار آن به تمام وسايل ممكن و بدون ملاحظات فردي آزاد باشد.»[1]
اما نكته‌اي كه بايد به آن توجه داشت اين است كه آزادي بيان در حقوق بين‌الملل بدون حد و مرز نيست. آزادي بيان در حقوق بين‌الملل موضوع مسئوليت‌ها و تكاليف است و به ناچار محدوديت‌هايي را متحمل مي‌شود. بر اساس بند 3 ماده‌ي 19 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي، «اعمال حقوق مذكور در بند 2 اين ماده مستلزم تكاليف و مسئوليت‌هاي خاصي است و لذا ممكن است تابع محدوديت‌هاي معيني بشود كه در قانون تصريح شده و براي امور ذيل ضرورت داشته باشد:
الف) احترام به حقوق يا حيثيت ديگران، ب) حفظ امنيت يا نظم عمومي يا سلامت يا اخلاق عمومي.»
ماده‌ي 20 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي نيز در 2 بند انواع جديدي از محدوديت بر آزادي بيان را ارائه نموده است: «1- هر گونه تبليغ براي جنگ به موجب قانون ممنوع است.2- هر گونه دعوت (ترغيب) به كينه (تنفر) ملي يا نژادي يا مذهبي كه باعث تحريك به تبعيض و يا دشمني و خشونت گردد به موجب قانون ممنوع مي‌باشد.»[2]
در ارتباط با حوزه‌ي بند 3 ماده‌ي 19 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي، لازم به ذكر است كه در قوانين بسياري از كشورها در جهت حمايت از حقوق مذهبي ديگران و يا حفاظت از نظم يا اخلاق عمومي نيز توهين به اديان جرم تلقي مي‌گردد. اين جرم‌انگاري يا محدود به توهين به دين اكثريت مي‌گردد يا اينكه توهين به همه‌ي اديان را شامل مي‌شود.
در ارتباط با بند 2 ماده‌ي 20 ميثاق و ماده‌ي 4 كنوانسيون منع اشكال تبعيض نژادي، كشورهايي چون آفريقاي جنوبي، نيوزيلند، استراليا، كانادا، انگلستان، كشورهاي اسكانديناوي و حتي دانمارك اظهاراتي را كه ترغيب به تنفر ملي يا نژادي يا مذهبي نمايد و باعث تحريك به تبعيض و يا دشمني و خشونت گردد جرم تلقي مي‌كنند. دولت آمريكا نيز نسبت به هر 2 ماده اعلام تحفظ نموده است.
براي مثال، بر خلاف اتريش و الجزاير، در ايرلند، انگلستان و تعدادي ديگر از كشورهاي اروپايي و غيراروپايي تنها توهين به دين اكثريت جرم تلقي مي‌گردد. در انگلستان توهين به اديان اين گونه توصيف شده است: «هر نوشته منتشرشده‌اي در مورد خدا، مسيح، مذهب مسيحيت و كتاب مقدس و موضوعات مقدس، كه در آن كلماتي مورد استفاده قرار گرفته باشد كه توأم با ناسزا، بدزباني و اهانت‌بار باشد، گرايش به بدنام كردن مذهب مسيحيت و نقض صلح دارد.»[3]
به هر حال، اين قوانين كه تنها دين اكثريت را مد نظر قرار دارند، از جهت ويژگي تبعيض‌آميزي كه در ارتباط با ساير مذاهب دارند، مورد انتقاد شديد قرار گرفته‌اند و اين انتقاد بيش از هر زماني به هنگام پيگيري حقوقي موضوع انتشار كتاب آيات شيطاني در دادگاه‌هاي انگلستان مطرح بود.
در آن زمان، حقوق‌دانان مسلمان با استناد به قانون توهين به اديان عليه انتشار كتاب مذكور اعلام جرم نمودند، اما با اين توجيه كه قانون انگليس تنها به توهين به كليساي انگليس مربوط مي‌باشد، به شكواييه‌ي حقوق‌دانان مسلمان ترتيب اثر داده نشد. جالب اينكه به دليل تبعيض‌آميز بودن، بعضاً اين گونه آرا از جمله رأي مربوط به سلمان رشدي به دادگاه اروپايي حقوق بشر ارجاع داده شدند. با اين وجود، دادگاه اخيرالذكر نيز ضمن اينكه تبعيض‌آميز بودن حكم را منتفي ندانسته، حكم را مورد تأييد قرار داده است.
ماده‌ي 20 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي، حوزه‌هاي جديدي از محدوديت بر آزادي بيان را معرفي مي‌كند كه هدف آن تا حدود زيادي با زمينه‌هاي محدوديت بر اساس بند 3 ماده‌ي 19 ميثاق و ساير محدوديت‌هاي قانوني مشابه در ديگر اسناد حقوق بشري كه معمولاً حول 3 محور نظم عمومي، اخلاق و آزادي‌هاي ديگران مي‌باشد متفاوت است. بدين معنا كه از يك سو تبليغ عليه جنگ را ممنوع اعلام مي‌كند و از سوي ديگر، در حمايت از اقشار آسيب‌پذير، كه هدف اظهارات تنفرآميز قرار داشتند، دولت‌ها را مكلف مي‌كند كه عليه آزادي بيان به اقدامات ايجابي كه همانا تصويب قوانين در محدوديت آزادي بيان است متوسل گردند.
هدف اين ماده در واقع مشابه هدف ماده‌ي 4 پيمان‌نامه‌ي بين‌المللي رفع هر گونه تبعيض نژادي، ماده‌ي 27 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي در مورد اقليت‌ها، پيمان‌نامه بين‌المللي جلوگيري از كشتارجمعي بي‌رحمانه و ساير اسنادي مي‌باشد كه حمايت از اقليت‌هاي آسيب‌پذير را مد نظر دارند. ماده‌ي 4 كنوانسيون بين‌المللي نيز رفع هر گونه تبعيض نژادي را با همين هدف حمايت از اقشار آسيب پذير، بصورتي كه آزادي بيان داراي محدوديت باشد.
بنابراين در ارتباط با بند 2 ماده‌ي 20 ميثاق و ماده‌ي 4 كنوانسيون منع اشكال تبعيض نژادي، كشورهايي چون آفريقاي جنوبي، نيوزيلند، استراليا، كانادا، انگلستان، كشورهاي اسكانديناوي و حتي دانمارك اظهاراتي را كه ترغيب به تنفر ملي يا نژادي يا مذهبي نمايد و باعث تحريك به تبعيض و يا دشمني و خشونت گردد جرم تلقي مي‌كنند. لازم به ذكر است كه دولت آمريكا نيز نسبت به هر 2 ماده اعلام تحفظ نموده است.
در اين شرايط، نهادهاي بين‌المللي همانند مجمع عمومي سازمان ملل و نهادهاي حقوق بشري همانند شوراي حقوق بشر مي‌توانند به صدور قطعنامه و در ادامه، پيگيري قضايي در دادگاه‌هاي بين‌المللي بپردازند. در اين زمينه، سازمان ملل متحد نيز مي‌تواند موضوع انتشار كاريكاتور و توهين به مقدسات اسلامي را به درستي در چارچوب بند 2 ماده‌ي 20 ميثاق مورد توجه قرار دهد. هدف عمده‌ي مفاد محدودكننده‌ي آزادي‌ها در ميثاق و ساير اسناد حقوق بشري، همچون بند 3 ماده‌ي 18 و بند 3 ماده‌ي 19 ميثاق، در مورد آزادي مذهب يا آزادي بيان و رعايت نظم عمومي، اخلاق عمومي يا حقوق ديگران مي‌باشد.
در اين گونه موارد اعمال محدوديت‌ها به عنوان استثنايي بر اصل آزادي و منوط به شرايطي مي‌باشد. حال آنكه محدوديت آزادي بيان بر اساس بند 2 ماده‌ي 20 يك ضرورت حقوق بشري مي‌باشد. بر اساس اين بند، دولت‌ها مكلف به اعمال محدوديت بر آزادي بيان هستند و در اين زمينه اين امكان وجود دارد كه همچون ديگر اقدامات ايجابي كه در جهت حمايت از اقشار آسيب‌پذير صورت مي‌گيرد، جهت حمايت از اين افراد در مقابل بيان تنفرآميز به تصويب قوانين اقدام نمايند.
ايالات متحده‌ي آمريكا
يكي از قيدهاي آزادي بيان اين است كه اين آزادي نبايد به وسيله‌اي براي اهانت به شخصيت، اعتقادات و ارزش‌هاي ديگران مبدل گردد. در تمامي نظام‌هاي حقوقي با پذيرش اينكه آزادي بيان نامحدود وجود ندارد، براي تضمين اين اصل، از «مسئوليت» حقوقي و كيفري استفاده شده است؛ يعني اگر عامل سوء‌استفاده‌‌كننده از حق آزادي بيان به فرد يا افراد ديگري به واسطه بياني كه داشته است خسارتي وارد كند، بايد غرامت آن را بدهد. بنابراين انتشار اين كاريكاتور با آزادي بيان قابل توجيه نيست. هر موقع كه توهيني به مسلمانان صورت گرفته، در قالب آزادي بيان توجيه شده است.
پيمان‌نامه‌ي آمريكايي حقوق بشر عنوان نموده است: «هر گونه تبليغ براي جنگ و يا هر گونه دعوت (ترغيب) به كينه (تنفر) ملي، نژادي يا مذهبي كه محرك خشونت غيرقانوني يا هر اقدام مشابه ديگر بر عليه هر فرد يا گروهي از افراد در هر زمينه‌اي از جمله نژاد، رنگ، مذهب و يا مليت باشد به عنوان جرم قابل مجازات با قانون تلقي مي‌گردد.»
براي آزادي بيان شرط محدودكننده‌ي مشابهي در بند 2 ماده‌ي 13 كنوانسيون آمريكايي حقوق بشر پيش‌بيني شده است. شرط محدودكننده‌ي ملحوظ در كنوانسيون آمريكايي حقوق بشر، در مقايسه با بند 3 ماده‌ي 19 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي، زمينه‌هاي متنوع‌تري را براي محدوديت بر آزادي بيان پيش‌بيني كرده است:
«اعمال اين حق، از آنجا كه با خود تكاليف و مسئوليت‌هايي را به همراه دارد، ممكن است منوط به تشريفات، شرايط، محدوديت‌ها و مجازات‌هايي باشد كه در يك جامعه‌ي دمكراتيك و بر اساس قانون جهت حفظ مصالح امنيتي، تماميت ارضي يا امنيت عمومي، براي محافظت در مقابل بي‌نظمي يا جرم عمومي، براي محافظت از سلامت و اخلاقيات، براي محافظت از حيثيت يا حقوق ديگران، براي پيشگيري از افشاي اطلاعاتي كه محرمانه دريافت شده‌اند و براي حمايت از اختيارات و بي‌طرفي دستگاه قضايي تعيين شده است.»
بنابراين ماده‌ي 13 كنوانسيون آمريكايي حقوق بشر (مصوب نوامبر 1969) با عنوان‌ «آزادي انديشه و بيان»،‌ در عين حمايت از آزادي بيان، آن را مطلق نمي‌داند و در صورت تعرض به نظم و اخلاق عمومي و حيثيت افراد، آن را محدود مي‌كند. با توجه به اينكه در كنوانسيون‌ها و معاهدات بين‌المللي، از جمله بند 5 ماده‌ي 13 كنوانسيون آمريكايي حقوق بشر، هر گونه تحريكات مذهبي و هر عمل غيرقانوني عليه اشخاص و گروه‌ها به واسطه‌ي مذهب ممنوع است، انتشار كاريكاتور موهن به پيامبر خدا (صلي الله عليه و آله) مطابق قوانين اين كشور نيز جرم محسوب مي‌شود و نيازمند پيگرد قانوني است.
بند 5 ماده‌ي 13 پيمان‌نامه‌ي آمريكايي حقوق بشر نيز، مشابه ماده‌ي 20 ميثاق بين‌المللي حقوق مدني و سياسي، تمهيداتي را بدين شرح پيش‌بيني نموده است: «هر گونه تبليغ براي جنگ و يا هر گونه دعوت (ترغيب) به كينه (تنفر) ملي، نژادي يا مذهبي كه محرك خشونت غيرقانوني يا هر اقدام مشابه ديگر بر عليه هر فرد يا گروهي از افراد در هر زمينه‌اي از جمله نژاد، رنگ، مذهب و يا مليت باشد به عنوان جرم قابل مجازات با قانون تلقي مي‌گردد.»
در مسئله‌ي توهين به پيامبر اكرم ، تحقق جرم توهين مذهبي (Insulting Religion blasphemy) قطعي است؛ چنان كه در بخش 1.1A3 دستورالعمل 2009 محكوميت ايالات متحده، امكان مجازات شديدتر عاملان عمدي توهين به مقدسات آمده است و همچنين بر اساس بند سوم ماده‌ي 415 قانون مجازات ايالت كاليفرنيا اين اقدامات به علت بيان كلمات توهين‌آميز به عنوان «اخلال در صلح» (the peace disturbing)محسوب و با مجازات زندان و جريمه‌ي نقدي يا هر 2 مواجه مي‌شود.

اما گويي حقوق بشر و آزادي بيان در قاموس اين مدعيان‌ وسيله‌اي براي اعمال مقاصد سياسي آن‌هاست و اين مفاهيمِ مظلوم فقط وسيله‌اي براي اعمال فشار بر كشور‌هاي ديگر بوده‌اند. بدين ترتيب اين امر نشان مي‌دهد كه اجراي قانون در اين كشور گزينشي است و در حالي كه به افراد و آرمان‌هاي آن‌ها توهين مي‌شود، توهين‌كنندگان مي‌توانند آزادانه فعاليت كنند. مدعيان حقوق بشر در حالي به بهانه‌ي آزادي بيان حتي از محكوم كردن اين جنايت غيرانساني شانه خالي مي‌كنند كه احترام به عقايد، مقدسات و ارزش‌هاي جوامع انساني يكي از ابتدايي‌ترين حقوق آنان است. (*)
فرجام سخن:
در چند سال اخير به بهانه آزادي بيان اقدامات توهين آميز فراواني عليه مقدسات مذاهب و به طور خاص اسلام در كشورهاي اروپايي صورت گرفته است. از جمله اين اقدامات توليد فيلم موهن عليه پيامبر عزيز اسلام و همسران ايشان، انتشار كاريكاتور موهن به مقدسات اسلام و ... است. ما در اين مقاله ثابت كرديم كه اين اقدامات جرم بين المللي محسوب مي شود و مطابق با همان موازين حقوق بشري كه غرب طراحي كرده است، منافي حقوق بين الملل است.

http://www.islamicwna.com/News.aspx?NewsId=33045

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بيانيه انجمن آشوريان تهران عنوان شد /وقايع اخير در غرب تكميل پروژه توجيه تجاوزگري و دخالت‌هاي هر روزه‌ در خاورميانه است

در بيانيه انجمن آشوريان تهران عنوان شد /وقايع اخير در غرب تكميل پروژه توجيه تجاوزگري و دخالت‌هاي هر روزه‌ در خاورميانه است

انجمن آشوريان تهران با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد كه مدعيان دروغين حقوق بشر بار ديگر بر طبل توخالي خشونت‌طلبي مسلمانان كوبيدند تا گامي ديگر در تكميل پروژه توجيه تجاوزگري و دخالت‌هاي هر روزه‌شان در خاورميانه برداشته باشند.

شاهد بوديم كه در پاريس، گروهك تروريستي داعش در پاسخ به نقاشي توهين‌آميزي به سركرده اين گروهك كه توسط يكي از جرايد طنز فرانسوي منتشر شده بود، دست به كشتار 12 تن از جمله 4 نويسنده زد و از سوي مقابل، اين مجله نيز در پاسخ و با استدلال دفاع از آزادي بيان، اقدام به انتشار كاريكاتور موهني از پيامبر دين اسلام، حضرت محمد كرد. در اين ميان، فارغ از هرگونه تحليل منطقي و برخورد علت و معلولي با اين فجايع كه هر دو بسيار محكوم و ناپسند محسوب مي‌شوند، تظاهراتي در فرانسه در محكوميت خشونت صورت گرفته، برگزار شدند كه البته حضور نخست وزير رژيم جنايتكار و كودك‌كش صهيونيستي در راس خطوط اين تظاهرات، خط بطلاني بود بر ماهيت ادعايي اين تظاهرات، زيرا به راستي اگر خشونت و آدمكشي فارغ از هر انگيزه و توجيهي محكوم است، به جاي حضور مقامات صهيونيست در فرانسه، بايد شاهد حضورشان در دادگاه جنايات جنگي با غل و زنجير مي‌بوديم. از سوي ديگر، مدعيان دروغين حقوق بشر با سوءاستفاده از شرايط موجود، بار ديگر بر طبل توخالي خشونت‌طلبي مسلمانان كوبيدند تا گامي ديگر در تكميل پروژه توجيه تجاوزگري و دخالت‌هاي هر روزه‌شان در خاورميانه برداشته باشند. فقط اشكال كار اينجا بود كه اين مدعيان فراموش كرده بودند كه دنيا در خواب نيست و ردپاي حمايت غرب از شكل‌گيري اين گروهك‌هاي تروريستي مدعي دروغين اسلام، از روز نخست هويدا بوده و تمام رهبران ديني خاورميانه اعم از مسلمان و مسيحي، رفتارهاي جنون آميز اين گروهك را از دين اسلام جدا دانسته‌اند. البته مطابق سخنان دكتر حسن روحاني، رياست محترم جمهوري اسلامي ايران، نبايست اقدامات تروريستي را در حاشيه توهين به مقدسات به دست فراموشي سپرد. در اين راستا، بايد خاطرنشان كرد كه انجمن آشوريان تهران، به عنوان بزرگ‌ترين تشكل مادري جامعه كهن پاي آشوريان ايران، به تاسي از رهبران ديني خود كه به درستي مرز ميان آزادي بيان و توهين به مقدسات را تبيين كرده‌اند، هرگونه اقدام هتاكانه و توهين‌آميز نسبت به مقدسات اديان الهي را قويا محكوم مي‌كند. بايد خاطرنشان كرد كه آشوريان جنگ زده كشورهاي عراق و سوريه، اكنون سال‌هاست كه طعم آوارگي ناشي از جنگ‌هاي داخلي و خارجي ناشي از دخالت‌هاي نابجا و تماميت خواهانه ابرقدرت‌هاي پوشالي غربي را مي‌چشند و به همين جهت، ما آشوريان ايران هرگونه اقدام خشونت‌آميز و تروريستي را به شدت محكوم مي‌كنيم و علي‌الخصوص خواستار دخالت نهادهاي مسئول بين‌المللي در پايان بخشيدن به توحش گروهك تروريستي داعش در كشورهاي مذكور مي‌باشيم. در پايان اين بيانيه آمده است: ضمن اعلام حمايت مكرر از طرح رياست محترم جمهوري اسلامي ايران براي جهان عاري از خشونت و افراطي گري، براي تمام دنيا صلحي عادلانه و مبتني بر برادري و برابري را آرزو مي‌كنيم. هيات رئيسه انجمن آشوريان تهران

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اجتماع ۱۰۰هزار نفری کردهای دیاربکر در اعتراض به اهانت به ساحت پیامبر(ص)

اجتماع ۱۰۰هزار نفری کردهای دیاربکر در اعتراض به اهانت به ساحت پیامبر(ص)

مردم شهر دیاربکر ترکیه با برگزاری تجمعی گسترده که بیش از ۱۰۰ هزار شهروند کرد در آن حضور داشتند نسبت به اهانت به مقام نبی مکرم اسلام(ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو اعتراض کردند. «عثمان تیفور» روحانی برجسته دیاربکر در این اجتماع عظیم مردمی گفت: ما به اروپایی‌ها می‌گوییم که شما با اهانت به پیامبر اسلام(ص) چیزی جز دشمنی و کینه نسبت به خود در میان ما نمی‌افزایید.
وی افزود: شما‌‌ همان امپریالسیت‌هایی هستید که کاری تا کنون بر روی زمین جز فساد و قتل نسل‌ها و انحراف انسان‌ها از خود بروز نداده‌اید و در این وضعیت نسبت به پیامبر ما جرات جسارت به خود می‌دهید؟ این روحانی ترکیه‌ای ادامه داد: شما با این کار‌ها مسلمانان را عصبی می‌کنید و سپس به آن‌ها انگ تروریست بودن می‌زنید در حالی‌که همه آگاهند که تروریست‌ اصلی و حرفه‌ای کسی جز شما نیست. تیفور با بیان اینکه توهین به مقدسات اسلامی هیچ رابطه‌ای با آزادی بیان ندارد ادامه داد: هر کس بر اساس هر ارزشی که مهم می‌داند می‌تواند در جهان زندگی کند، اما باید همه این را متوجه شود که مسائلی چون آزادی بیان و آزادی اندیشه نمی‌تواند مجوزی برای اهانت به مقدسات اسلامی تلقی شود و مرتکبین این امر در مقابل خشم مسلمانان قرار خواهند گرفت. این عالم برجسته کرد با اشاره به اختلافاتی که در جهان اسلام وجود دارد گفت: این اختلافات چیزی جز فتنه‌های اروپایی‌ها نیست چرا که آنان از اتحاد مسلمانان در هراسند، چرا که اگر اتحادی محکم وجود داشت هم اکنون تمام امت اسلام به یکباره در برابر اروپا می‌ایستاد و در این صورت هیچ کس حق جسارت به مقدسات اسلامی را به خود نمی‌داد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تظاهرات مسلمانان سیدنی علیه شارلی ابدو + تصاویر

تظاهرات مسلمانان سیدنی علیه شارلی ابدو + تصاویر

مخالفان انتشار کاریکاتور پیامبر اسلام (ص) در حومه سیدنی استرالیا گردهم آمدند. آن‌ها به طرح روی جلد هفته نامه شارلی ابدو، کاریکاتور پیامبر اسلام، که چهارشنبه دو هفته پیش منتشر شد اعتراض کردند. این تجمع در حومه سیدنی، لاکمبا انجام شد. جایی که بیشترین تعداد مسلمانان سیدنی را در خود جای داده است و گفته می‌شود بزرگ‌ترین مسجد استرالیا در این حومه قرار دارد. پلیس سیدنی حضور برخی از چهره‌های جنجالی در این راهپیمایی را ممنوع کرده بود. معترضان در پاسخ به شعار من شارلی هستم، پلاکاردهای «من مسلمان هستم» را در این تجمع بدست گرفتند. گفتنی است ناشر هفته نامۀ طنز فرانسوی اعلام کرده هر چند شماره جدید شارلی ابدو در هفت میلیون نسخه به چاپ رسیده، اما، هنوز نسخه‌های آن در روزنامه فروشی‌ها نایاب هستند و به همین دلیل قرار است ۳۰۰ هزار نسخۀ جدید از همین شماره از روز دوشنبه راهی بازار شود. از مجموع هفت میلیون نسخه به چاپ رسیده شش میلیون و سیصد هزار نسخه در فرانسه و هفتصد هزار نسخۀ دیگر آن در خارج از فرانسه به فروش رسیده‌اند. در این بین کشور بلژیک مهم‌ترین متقاضی خارجی شمارۀ بازماندگان نشریۀ فرانسوی «شارلی ابدو» بوده است. تیراژ نشریه شارلی ابدو که در گذشته از شصت هزار نسخه فرا‌تر نمی‌رفت از زمان حمله مسلحانه به دفتر این نشریه فکاهی که به کشته شدن ۱۲ تن از کارکنان آن منجر شد به طور پیوسته رو به افزایش بوده است. به این ترتیب، شارلی ابدو که در گذشته با مشکلات مالی بسیاری روبرو بود اکنون موفق شده تنها به یاری فروش آخرین شماره‌اش پس از حمله هفتم ژانویه بیش از دوازده میلیون یورو درآمد کسب کند که با احتساب کمک‌های مالی مردمی و پشتیبانی وزارت فرهنگ فرانسه به دست کم پانزده میلیون یورو بالغ می‌شود و همین تداوم کار این نشریه را برای مدت زمان طولانی تضمین کرده است.

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مردم شهر دیاربکر ترکیه با برگزاری تجمعی گسترده که بیش از ۱۰۰ هزار شهروند کرد در آن حضور داشتند نسبت به اهانت به مقام نبی مکرم اسلام(ص) در نشریه فرانسوی شارلی ابدو اعتراض کردند. «عثمان تیفور» روحانی برجسته دیاربکر در این اجتماع عظیم مردمی گفت: ما به اروپایی‌ها می‌گوییم که شما با اهانت به پیامبر اسلام(ص) چیزی جز دشمنی و کینه نسبت به خود در میان ما نمی‌افزایید.
وی افزود: شما‌‌ همان امپریالسیت‌هایی هستید که کاری تا کنون بر روی زمین جز فساد و قتل نسل‌ها و انحراف انسان‌ها از خود بروز نداده‌اید و در این وضعیت نسبت به پیامبر ما جرات جسارت به خود می‌دهید؟ این روحانی ترکیه‌ای ادامه داد: شما با این کار‌ها مسلمانان را عصبی می‌کنید و سپس به آن‌ها انگ تروریست بودن می‌زنید در حالی‌که همه آگاهند که تروریست‌ اصلی و حرفه‌ای کسی جز شما نیست. تیفور با بیان اینکه توهین به مقدسات اسلامی هیچ رابطه‌ای با آزادی بیان ندارد ادامه داد: هر کس بر اساس هر ارزشی که مهم می‌داند می‌تواند در جهان زندگی کند، اما باید همه این را متوجه شود که مسائلی چون آزادی بیان و آزادی اندیشه نمی‌تواند مجوزی برای اهانت به مقدسات اسلامی تلقی شود و مرتکبین این امر در مقابل خشم مسلمانان قرار خواهند گرفت. این عالم برجسته کرد با اشاره به اختلافاتی که در جهان اسلام وجود دارد گفت: این اختلافات چیزی جز فتنه‌های اروپایی‌ها نیست چرا که آنان از اتحاد مسلمانان در هراسند، چرا که اگر اتحادی محکم وجود داشت هم اکنون تمام امت اسلام به یکباره در برابر اروپا می‌ایستاد و در این صورت هیچ کس حق جسارت به مقدسات اسلامی را به خود نمی‌داد.
دوست عزیز،
مسلماً نیتت خیر بوده از گذاشتن این خبر،
اما بدون که هیچ کوردی به زبان ترکی حرف نمی‌زنه و نخواهد زد!
این‌ها کورد نیستن!!!!!!