سهیلجمیعکم سامبولیکم
درود بر همه عزیزان و دوستان 6 دونگ خودم ........ما برگشتیم .................امروز که امتحانو دادمو اومدم بیرون ......نعره ای زدم بدین مضمون.......فزت برب الکعبه
زودی اومدم که بیش از این توان تحمل هجران یاران نبود ......قوربون شما.....چاکریم![]()
جمیعکم سامبولیکم
درود بر همه عزیزان و دوستان 6 دونگ خودم ........ما برگشتیم .................امروز که امتحانو دادمو اومدم بیرون ......نعره ای زدم بدین مضمون.......فزت برب الکعبه
زودی اومدم که بیش از این توان تحمل هجران یاران نبود ......قوربون شما.....چاکریم![]()
ممنون محمدجاوید ....داداش بیستمسهيل جان آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا؟؟؟؟؟؟؟
شوخي كردم داش خوش اومدي مادوستت دارليم.....![]()
مهم تویی که همه میشناسنت و آخر عشقی ....ما که بی خانمانیمشما اومدي!!! ببخشيد شما؟؟؟نميشناسم
![]()
چرا آبجی بزرگه مگه من چی کار کردم؟سهیل![]()
از تو دیگه توقع نداشتم
به به بی معرفتها پیداشون میشه کم کم !جمیعکم سامبولیکم
آیا میشه در هر آمدنی دیگه رفتنی نباشه!اگه بشه چی میشه؟ معلومه دیگه آدمها الان که رفتنها را می بنند نمی تونند تو خیلی از کارها جلوی خودشون بگیرن ای وای که اگه یک روز به آنه بگی تا ابد روی کره خاکی خواهی ماند , انوقت نگو و نپرس که چی میشه!!!!!!جمیعکم سامبولیکم
هیچی داداشیچرا آبجی بزرگه مگه من چی کار کردم؟
ممنون محمدجاوید ....داداش بیستم
مهم تویی که همه میشناسنت و آخر عشقی ....ما که بی خانمانیم
چرا آبجی بزرگه مگه من چی کار کردم؟
جمیعکم سامبولیکم
خوش حالم که اینقدر قدرت درک بالایی داریفقز از من توقف داری![]()
آخه یک رو بعضیا قرق کرده بودنخوش اومدي
حالا چرا من آمده ام واي واي (2)![]()
هان ؟؟؟؟![]()
کدوم داداش خان داداش یا جان داداش؟هیچی داداشی
تو راحت باش
دیدی داداش منم اومد؟
خوش اومدي
حالا چرا من آمده ام واي واي (2)![]()
پسرم سهیل برگشتی؟؟؟؟؟
وای مادر چقدر بزرگ شدی قربون قدوبالات برم ننه
زندان که سخت نگذشت مادر ها؟![]()
نهههههههههههههههه مگه سهیل هم بازداشت شده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش همون وای وای 2![]()
ببینم سوغاتی هم آوردی یا فقط اومدی ؟ ؟ ؟![]()
ایییی جااااااانم سلام سهیل جوووووون خوبی خدایی جات خالی بود دلم هم کلی کوچولو شده بود واست.
خیلی خوبه که اومدی عسیس![]()
قربوون دستت
خوش اومدی![]()
امتحانامنم خوشحالم كه برگشتيد.جاتون خيلي خالي بود.اميدوارم امتحاناتونوم نتيجه اش خوب باشه كه اين سختي اي كه به خودتون دادين و نيومدين بي نتيجه نباشه.
امتحانا
دلم برای شما ها
کارنامه
امید به اینده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | من آمده ام وای وای...... | گفتگوی آزاد | 46 | |
![]() |
من آمده ام وای وای 3 | گفتگوی آزاد | 25 | |
![]() |
من از پشت کوه آمده ام .............. | گفتگوی آزاد | 64 | |
![]() |