ملانصرالدین و الاغش

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت . ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد.
ملا نمی دانست که خر از پله بالا می رود، ولی به هیچ وجه از پله پایین نمی آید. هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیآمد. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد که استراحت کند. در همین موقع دید الاغ دارد روی پشت بام بالا و پایین می پرد. وقتی که دوباره به پشت بام رفت، می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود. برگشت.
بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده، و سرانجام الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد!
ملا نصر الدین با خود گفت لعنت بر من که نمی دانستم اگر خر به جایگاه رفیع و بالایی برسد هم آنجا را خراب می کند و هم خودش را از بین می برد.

hani_0t

عضو جدید
یک روز ملا نصر الدین برای تعمیر بام خانه خود مجبور شد، مصالح ساختمانی را بر پشت الاغ بگذارد و به بالای پشت بام ببرد. الاغ هم به سختی از پله ها بالا رفت . ملا مصالح ساختمانی را از دوش الاغ برداشت و سپس الاغ را بطرف پایین هدایت کرد.
ملا نمی دانست که خر از پله بالا می رود، ولی به هیچ وجه از پله پایین نمی آید. هر کاری کرد الاغ از پله پایین نیآمد. ملا الاغ را رها کرد و به خانه آمد که استراحت کند. در همین موقع دید الاغ دارد روی پشت بام بالا و پایین می پرد. وقتی که دوباره به پشت بام رفت، می خواست الاغ را آرام کند که دید الاغ به هیچ وجه آرام نمی شود. برگشت.
بعد از مدتی متوجه شد که سقف اتاق خراب شده و پاهای الاغ از سقف چوبی آویزان شده، و سرانجام الاغ از سقف به زمین افتاد و مرد!
ملا نصر الدین با خود گفت لعنت بر من که نمی دانستم اگر خر به جایگاه رفیع و بالایی برسد هم آنجا را خراب می کند و هم خودش را از بین می برد.

به این میگن روایت کاربردی !
یعنی چیزی که این روزها نمونه اش زیاده

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باحال بود بعد چند صفحه بر میگردیم واسه اسپم:دی
چرا بعد چن صفحه
خو همین اول اسپم مفید کنیم

واقعا كه ايران امروز ما از اين الاغ جماعت كم نداره
دور از مجلس

منظورت مجلس شورای اسلامیه؟

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا..دور از ......ای خداااااااااااااااااااااااااااا......منو بکش راحت کن
قبلش باباییی همون سوئیچو بده من:D
گفتم زحمت کشیدی تاپیک زدی
بزار 4 نفر بیان موضوع واسه اسپم داشته باشیم :دی
اسپم مفید باید باشه آخه تاپیک آموزنده و نکته داره:cool::D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلش باباییی همون سوئیچو بده من:D

اسپم مفید باید باشه آخه تاپیک آموزنده و نکته داره:cool::D
تایید شد..نکتش اینه که ایییییییییی......خر بازی در نیارین اون بالا...........ملت میفهمن.......خرین.....فکر میکنن که......خر تو خره....که البته هست وگرنه که ........
جاهای خالی رو پر کنید

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تایید شد..نکتش اینه که ایییییییییی......خر بازی در نیارین اون بالا...........ملت میفهمن.......خرین.....فکر میکنن که......خر تو خره....که البته هست وگرنه که ........
جاهای خالی رو پر کنید

منظورت مجلس شورای اسلامیه؟
نه خداييش همون جا بود
نديدي[/QUOTE]

میخواین علیه تاپیک من توطئه کنین حذفش کنن

همه چی که تو سیاست خلاصه نمیشه تو یه جمع کوچیک چن نفره هم اگه هرکی جا خودش نباشه اوضاع بی ریخت میشه:mad:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خداييش همون جا بود
نديدي

همه چی که تو سیاست خلاصه نمیشه تو یه جمع کوچیک چن نفره هم اگه هرکی جا خودش نباشه اوضاع بی ریخت میشه:mad:[/QUOTE]
خب مجلسم کوچیکه دیگه نسبت به....................

persian_sky

عضو جدید
یاد دو نفر افتادم که پاهاشون بدجوری آویزونه از سقف!:D:D:D

sepahrad

عضو جدید

همه چی که تو سیاست خلاصه نمیشه تو یه جمع کوچیک چن نفره هم اگه هرکی جا خودش نباشه اوضاع بی ریخت میشه:mad:
خب مجلسم کوچیکه دیگه نسبت به....................[/QUOTE]

تشكر داشتم زدم
اين تاپيك از همون اول 30 يا 30 بودش