سلام کسی هست که بتونه به من بگه از بین ونتوری و نازل و اریفیس(روزنه)و رتامتر و از نظر دبی و افت فشار هر کدوم چه جایگاهی دارن؟
همچنین در آزمایش افت فشار در لوله ها از نظر دبی و افت فشار هر کدوم از اتصالات چه جایگاهی دارن؟
سلام کسی هست که بتونه به من بگه از بین ونتوری و نازل و اریفیس(روزنه)و رتامتر و از نظر دبی و افت فشار هر کدوم چه جایگاهی دارن؟
همچنین در آزمایش افت فشار در لوله ها از نظر دبی و افت فشار هر کدوم از اتصالات چه جایگاهی دارن؟
تا اونجا که من میدونم با فرمولهای خاص خودشون میتونن با استفاده از افت فشاری که بعد از هر کدوم رخ میده میزان دبی یا فشار رو اندازه گرفت.بعلت شکل خاص هر کدوم بطور حتم افت فشار رخ میده...
در مورد جایگاهشون هم در سیالات گازی بیشتر از ونتوری و در مایع هم از اورفیس استفاده میشه
حجم استفاده از نازل و رتامتر هم خاص تره
سلام
تو آزمایش افت فشار،ما به این نتیجه رسیدیم که افت فشار به ترتیب در اریفیس،ونتوری،لوله پیتوت زیاد میشه...نمی دونم نتیجمون درسته یا نه
نازل رو نمی دونم.احتمالا تو مک کیب باشه
سلام
تو آزمایش افت فشار،ما به این نتیجه رسیدیم که افت فشار به ترتیب در اریفیس،ونتوری،لوله پیتوت زیاد میشه...نمی دونم نتیجمون درسته یا نه
سلام
من فکر می کنم که افت فشار اریفیس از همه بالاتره. به خاطر تغییر سطح ناگهانیش. تا جایی که یادمه برای دبی های زیاد هم از اریفیس به جای ونتوری استفاده میشه. ولی خوب شاید درست یادم نباشه. اگه کسی اینجا باشه که کتاب راهیان ارشد سیالات 1 دم دستش باشه می تونه از تو اون پیدا کنه برات.
سلام