بهتره از یه منظر دیگه هم نگاه کنیمهنوز؟!! مگه قبلا میگفتند سطح علمی پیام نور و غیر انتفاعی از آزاد بالاتره؟!!
اگر مقایسه ای بوده بین آزاد و دولتی بوده بقیه دانشگاه ها که شک نکن از این دو دانشگاه پایین تر هستند پیام نور که با اون کلاس های غیر حضوری و امتحانات 4جوابیش معلوم نیست داره چی کار میکنه و از کجا همچین الگویی رو گرفته دانشگاه غیرانتفاعی هم اگر به یک واحدش مراجعه کنی میبینی شبیه همه چیز هست غیر از دانشگاد در آخر هم توی مدرکت میزنند موسسه آموزش عالی فلان! لفظ دانشگاه رو برای این مراکز به کار نمیبرند.
اما سراسری و آزاد، به نظر من اعتبار مدرک دانشگاه های دولتی مصلما بالاتره ولی سطح علمی بکسانی دارند چه بسا در دانشگاه آزاد خیلی سخت تر گرفته میشه توجیه هش هم اینه که میگن توی دانشگاه دولتی به غلت مخارج دانشجو که پای دولت است سعی میکنند دانشجو ها پاس بشن و زودتر مدرک بگیرن ولی در دانشگاه آزاد عکس این قضیه اتفاق میافته.
من خودم سمنان درس میخونم همه اساتید داشگاه آراد در دانشگاه دولتی هم درس میدهند و بلعکس از نظر اساتید هیچ فرقی با هم ندارند.
من تو سراسری میخونمقابل توجه تمامي دانشجويان محترم؟؟؟
به نظر شماها ميشه گفت كه هنوز سطح علمي دانشگاههاي دولتي اعم از پيام نور و غير انتفاعي از دانشگاه آزاد بالاتره؟؟؟![]()
آخه عزیزم استاد خوب که کافی نیست!!من تو سراسری میخونم
قبلا هم یه بار یه مدرک کارشناسی از سراسری گرفتم !
اگه تو درس مثلا فیزیک تو سراسری 3 تا استاد باشه ، دانشگاه ازد از بین این سه نفر بهترین رو انتخاب میکنه و جذب میکنه !! مثل مدرسه های غیرانتفاعی !!
به نظر من سطح علمی آزاد بالاتره (به غیر چند تا سراسری )
بهتره از یه منظر دیگه هم نگاه کنیم
ئانشگاه آزاد کیا میرن؟
مگه میشه کسی استعداد وتوانایی حضور در دانشگاه دولتی رو داشته باشه و بره دانشگاه آزاد اونم با این هزینه های کلان درس بخونه؟!!
پس کیا میرن ؟
اونایی که یا استعداد کمتری دارند یا حوصله درس خوندن وتلاش واسه قبولی تو کنکور رو ندارند یا اینکه دیگه خرپول هستنو ...
پس دولتی این اکتیاز رو داره که از استعدادهای جامعه جذب میکنه
اینکه میگید تو آزاد سخت میگیرن، مگه واسه سخت گیری هم جا هست؟ همه تو این دانشگاها دانشجو داریم دیگه. اکثر فامیلای من آزاد میخونن. میبینم دیگه. تو درسای تحلیلی و محاسباتی مشکل دارند. ریاضی 1 رو چند ترم طول میکشه پاس کنندو ...
ولی دانشگاه پیام نور اصلا شوخی بردار نیست. دانشجوهاش واقعا زحمت میکشن
یک کتابهای کت و کلفتی واسشون تعریف میکنند که همشم باید بخونن
مثل ماها نیستن که جزوه استادو نمونه سوال داشته باشن
اگه بگم سطح پیامنور بالاتر از دولتی میتونست باشه به شرطی که دانشجوهای دولتی رو داشت اغراق نکردم
سطح دانشگاه دولتی همیشه از آزاد بالاتر بوده و هست.
پیام نور هم از آزاد بالاتره.
اما غیر انتفاعی و علمی کاربردی از آزاد پایینتر هستن.![]()
واقعا نمیدونین سطح بندی ها رو؟
اینم بگم که دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه زنجیره ای جهان هستش.![]()
سطح دانشگاه دولتی همیشه از آزاد بالاتر بوده و هست.
پیام نور هم از آزاد بالاتره.
اما غیر انتفاعی و علمی کاربردی از آزاد پایینتر هستن.![]()
واقعا نمیدونین سطح بندی ها رو؟
اینم بگم که دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه زنجیره ای جهان هستش.![]()
من حرف شما را قبول ندارم.در مقابل شما،بیشتر اعضای فامیل،دانشگاه سراسری میخونن و اتفاقا به اتفاق در درسهای پایه هنوز موندن.دلیلش هم کمبود امکانات و یا سطح علمی نیست.دلیلش اینه که وقتی استعدادهای ناب جذب شده از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه میشن و میبینن که تقریبا مفتی امکانات تاپ دریافت میکنن،دیگه واسشون مهم نیست که کی و چندتا درس رو پاس کنن.ولی در مقابل دانشگاه آزاد رو داریم که .... (مجبوری بخاطر هزینه ایی هم که کردی درس بخونی)
از نظر سطح علمی هم حداقل تو دانشگاه ما به جرات میتونم بگم از دانشگاه تهران بالاتره(توی رشته خودم)چون مقایسه کردم
نه عزیزم. من تو گذشته سیر نمیکنم. مراقب باش که تو توی دنیای هپروت سیر نکنی. من اطلاعاتم تو این زمینه کافیه. شما اطلاعاتت رو کامل کن. سطح علمی دانشجو های دانشگاه آزاد خیلی پایینه. اینو از مقایسه میگم.شما مثه اینکه در چند سال گذشته سیر میکنی.این حرف مال مردم عادیه و خودشونم نمیدونن چرا.این حرف رو آدمایی میزدن که بهترین شغل رو شغل دولتی میدونستن.اما الان چی؟
نه عزیزم. من تو گذشته سیر نمیکنم. مراقب باش که تو توی دنیای هپروت سیر نکنی. من اطلاعاتم تو این زمینه کافیه. شما اطلاعاتت رو کامل کن. سطح علمی دانشجو های دانشگاه آزاد خیلی پایینه. اینو از مقایسه میگم.
توی کنکور ارشد هم الکی معدلشون رو 0.8 نمیکنن. سرفصل هایی که دانشگاه آزادی ها میخونن اصلا قابل مقایسه با دانشگاه دولتی یا پیام نور نیست. همینطور طرز نمره دادن اساتید.همینطور واسه ی کار. اونهایی که از دانشگاه آزاد مدرک میگیرن معمولا بدون پارتی کار گیرشون نمیاد.
حالا اگه بازم توضیحاتم کافی نیست خودت یه تحقیق کن.
خوب اشتباه میکنی. دانشگاه آزاد دانشجو محور هستش. اساتید اگه از این حرفا نزنن چی بگن؟ تازه حقوقی که دانشگاه آزاد به حق التدریسی ها میده بیشتر از دانشگاه دولتیه ( برخلاف رسمی ها ) به همین خاطر اونهایی که رسمی دانشگاه دولتی هستن اصولا نمیرن دانشگاه آزاد درس بدن. اما حق التدریسی های دانشگاه دولتی براشون بهتره که برن آزاد درس بدن. چون هم حقوقشون به موقع پرداخت میشه و عقب نمیوفته و هم پولش بیشتره. در مورد دور بودن سکونت هم یه چیز فراگیره. مختص دانشگاه آزاد نیست.اصلاً چنین چیزی نیست. از نظر اساتید که اکثراً یکی هستند تو دانشگاه ما که همه ی استادا دانشگاه سراسری درس میدادن و جزوه و کتابا یکی بودن. از نظر سواد دانشجوها، دانشگاه آزاد خیلی دانشجوهای خوبی داره خیلیا هستن که با اینکه تو دانشگاههای سراسری قبول شدن ولی به دلایلی مثلاً دور بودن از محل سکونتشون یا دوست نداشتن اون رشته به دانشگاه آزاد رفتن و این دلیل نمیشه که از لحاظ سطح علمی چیزی از سراسریا کم داشته باشن
خوب اشتباه میکنی. دانشگاه آزاد دانشجو محور هستش. اساتید اگه از این حرفا نزنن چی بگن؟ تازه حقوقی که دانشگاه آزاد به حق التدریسی ها میده بیشتر از دانشگاه دولتیه ( برخلاف رسمی ها ) به همین خاطر اونهایی که رسمی دانشگاه دولتی هستن اصولا نمیرن دانشگاه آزاد درس بدن. اما حق التدریسی های دانشگاه دولتی براشون بهتره که برن آزاد درس بدن. چون هم حقوقشون به موقع پرداخت میشه و عقب نمیوفته و هم پولش بیشتره. در مورد دور بودن سکونت هم یه چیز فراگیره. مختص دانشگاه آزاد نیست.
اینم بگم که قبولی های دانشگاه دولتی توی کنکور ارشد خیییییییییللییییییییی بیشتر از آزاد هستش.
من اصلا نمیدونم چرا داریم بحث میکنیم. این یه چیز کاملا واضحیه.![]()
نه عزیزم. من تو گذشته سیر نمیکنم. مراقب باش که تو توی دنیای هپروت سیر نکنی. من اطلاعاتم تو این زمینه کافیه. شما اطلاعاتت رو کامل کن. سطح علمی دانشجو های دانشگاه آزاد خیلی پایینه. اینو از مقایسه میگم.
توی کنکور ارشد هم الکی معدلشون رو 0.8 نمیکنن. سرفصل هایی که دانشگاه آزادی ها میخونن اصلا قابل مقایسه با دانشگاه دولتی یا پیام نور نیست. همینطور طرز نمره دادن اساتید.همینطور واسه ی کار. اونهایی که از دانشگاه آزاد مدرک میگیرن معمولا بدون پارتی کار گیرشون نمیاد.
حالا اگه بازم توضیحاتم کافی نیست خودت یه تحقیق کن.
قابل توجه تمامي دانشجويان محترم؟؟؟
به نظر شماها ميشه گفت كه هنوز سطح علمي دانشگاههاي دولتي اعم از پيام نور و غير انتفاعي از دانشگاه آزاد بالاتره؟؟؟![]()
من تو سراسری میخونم
قبلا هم یه بار یه مدرک کارشناسی از سراسری گرفتم !
اگه تو درس مثلا فیزیک تو سراسری 3 تا استاد باشه ، دانشگاه ازد از بین این سه نفر بهترین رو انتخاب میکنه و جذب میکنه !! مثل مدرسه های غیرانتفاعی !!
به نظر من سطح علمی آزاد بالاتره (به غیر چند تا سراسری )