مقابله با مالاریا توسط گوشی‌های هوشمند

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma"]مقابله با مالاریا توسط گوشی‌های هوشمند

[FONT=Tahoma"]تیمی از دانشجویان دانشگاه فلوریدای آمریکا نرم‌افزاری طراحی کرده‌اند که به پزشکان کمک مي‌کند بیماری مالاریا را توسط تلفن همراه به سرعت تشخیص دهند.[/FONT][/FONT]موبنا- نرم‌افزار تشخیص بیماری مالاریا به شکل آزمایشی روی گوشی Focus با سیستم‌عامل ویندوزفون 7 قرار گرفته که دارای لنز میکروسکوپی است که به گوشی ضمیمه شده و مي‌تواند از نمونه خون عکسبرداری کرده، وجود انگل‌های مالاریا را تشخیص داده و میزان آلودگی را در خون محاسبه کند.
از آنجا که گوشی‌های هوشمند در همه جا وجود دارند این نرم‌افزار نیاز به انتقال بیمار به بیمارستان را برای آزمایش از بین برده است.
نرم‌افزار LifeLens به همراه لنز Handyscope Handyscope روی بخش پشتی گوشی آیفون برای گرفتن عکس از پوست نصب مي‌شود تا به پزشکان در تشخیص پوستی که به بیماری‌هایی از قبیل تومر سیاه‌رنگ قشر عمیق پوست مبتلاست کمک کند.
گزارش‌ها حاکی است، بیماری مالاریا هر ساله حدود یک میلیون کودک را در کشورهای در حال توسعه که دارای زیرساخت و منابع فقیر و محدود هستند، به کام مرگ مي‌کشد.
بر این اساس بیل گیتس که خود برای کمک به بیماران میلیاردها دلار هزینه کرده، پیش‌بینی مي‌کند، تلفن‌های همراه تا سال 2015 در زمینه پزشکی به کمک بیش از 500 میلیون نفر بشتابد.
وی معتقد است ابزارهای فناورانه مي‌تواند برای کمک به مشکلات بهداشتی در سراسر دنیا موثر باشد.
به نظر مي‌رسد ساخت نرم‌افزار تشخیص بیماری مالاریا اقدام بزرگی در دنیای پزشکی برای مقابله با بحران بهداشتی و سلامت برای افزایش سرعت و مقرون به صرفه بودن، خواهد بود.
اوایل سال جاری میلادی محققان هیات فناوری‌های دانشگاه‌ هاروارد و ماساچوست لوازم جانبی جدیدی برای گوشی‌های هوشمند ارایه کردند که میزان تومور را برای تشخیص اینکه آیا غدد سرطانی رشد و پیشرفت کرده ارایه کردند.
 
بالا