معنی کلمه رو بگید و یه کلمه جدید بذارید!!

REYMOND00

کاربر بیش فعال
به عنوان اولین تاپیکی که زدم:Dدوس دارم اینجا دامنه لغات تخصصی و ترجیحا به زبان انگلیسی مونو افزایش بدیم...امیدورام این تاپیک بسیار فعال باشه...می دونم خیلیا می خوان فعالیت کنن...پس بیاید جلو...اگه پایه بودیم و خوب پیش رفتیم می تونیم قوانین جدید هم اضافه کنیم که مثلا کلمه بعدی با حرف مثلا سوم این یکی شروع شه
اولین کلمه:
افیکلسیت(ophicalcite)؟

REYMOND00

کاربر بیش فعال
اکی مرسی...اگه زحمتتون نمی شه پستای اضافه رو پاک کنید:)بازم مرسی
نکته ای که از سوال قبلی خواستم بگم این بود که من مدتهاااااااااا به افیکلسیت می گفتم افیکلست!!!(برای متوجه شدن تلفظم:OFIKLAST)و GEOLOGY عزیز فورا به جواب صحیح پی برد...!!افی از افیولیت(به معنی مارگونه) باید اومده باشه و کلسیت هم که معلومه...(برای بهتر یاد گرفتن و چرایی اسم)
اسپکیولاریت چیه؟یه عکس هم بذارید لطفا;)

آخرین ویرایش:

hsh1363

عضو جدید
سلام دوست عزیز.
عکس اسپکیولاریت نداشتید بذارید؟
و اینکه آیا املای لغت رو مطمئنید درسته؟

بله درسته///
بلورهای براق صفحه مانند هماتیت را اسپکیولاریت ( Specularite ) می خوانند ، این واژه در زبان یونانی به معنای آینه می باشد چون در گذشته بسیار دور از توده های فشرده این کانی بعد از تراش و جلا دادن به عنوان آینه استفاده می کرده اند.

پیوست ها

• uu.jpg
    uu.jpg
    34 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

REYMOND00

کاربر بیش فعال
مرسی:smile:
دوست عزیز من هر چی نگاه می کنم کلمه ای با املای lination نمیابم!!!همین الانم مترجم گوگل زیرش از این خط قرمزا انداخته!!!از اینایی که یعنی املا غلطه...
فک می کنم منظور شما lineationباشه(الانم از اون خط قرمزا هست!)به معنی خط وارگی و لیناسیون...

REYMOND00

کاربر بیش فعال
سلام به همگی:smile:
احساس می کنم اسم تاپیک رو اشتباه نوشتم!!!کاش می شد ویرایشش کرد...
به نظرم بهتر بود که اسم اینجا می شد جواب صحیح سوال رو بده و یه سوال بذار...
الان برای تصحیح همینجا می گم...که هر کس سوالی داره که به نظرش جالبه همینجا بپرسه...
برای سوال قبلی خودم دوتا عکس عالی یافتم که می ذارم...

112963a.jpg

44-185-thickbox.jpg

و این هم تعریف لیناسیون یا انتظام خطی:
به هر نوع ساخت خطی در روی سطح یک سنگ و یا درون آن اطلاق می شود!!!یعنی مثل محور چین ها و خطوط جریان و شیارهای آیینه گسلی و حتی قرار گرفتن اائیدها یا قلوه سنگهای طویل شده و به طور کلی هر ساخت خطی در هر مقیاسی رو در بر می گیره...

سوال بعدی:
گرند کانیون در کدام ایالت قرار دارد و توسط کدام رودخانه ایجاد شده است؟با عکس از موقعیت و خود گراندکانیون لطفا;)

آخرین ویرایش:

hsh1363

عضو جدید
سلام به همگی:smile:
احساس می کنم اسم تاپیک رو اشتباه نوشتم!!!کاش می شد ویرایشش کرد...
به نظرم بهتر بود که اسم اینجا می شد جواب صحیح سوال رو بده و یه سوال بذار...
الان برای تصحیح همینجا می گم...که هر کس سوالی داره که به نظرش جالبه همینجا بپرسه...
برای سوال قبلی خودم دوتا عکس عالی یافتم که می ذارم...

مشاهده پیوست 140994

مشاهده پیوست 140995

و این هم تعریف لیناسیون یا انتظام خطی:
به هر نوع ساخت خطی در روی سطح یک سنگ و یا درون آن اطلاق می شود!!!یعنی مثل محور چین ها و خطوط جریان و شیارهای آیینه گسلی و حتی قرار گرفتن اائیدها یا قلوه سنگهای طویل شده و به طور کلی هر ساخت خطی در هر مقیاسی رو در بر می گیره...

سوال بعدی:
گرند کانیون در کدام ایالت قرار دارد و توسط کدام رودخانه ایجاد شده است؟با عکس از موقعیت و خود گراندکانیون لطفا;)
آره درست بود دوست عزیز ولی یه تعریف ساده به ساختارهای خطی که به صورت همکن در سنگ وجود دارد

hsh1363

عضو جدید
ارتباط مستقیم با تکتونیک داره

وقتی مخزن نفت در اثر عوامل تکتونیکی دچار شکستگی و گسل میشه هیدروکربن در امتداد شکستگی ها به سطح زمین راه پیدا میکنه که این عمل باعث هدر رفت مخزن میشه مثل آتش جاویدان در باکو// که این مهاجرت رو ثالث میگن برادر////

hsh1363

عضو جدید
بيشترين تجمع مواد آلي در كدام بخش از حوضه هاي رسوبي انجام مي گيرد ؟
1) در بخش وسيعي از فلات قاره اي
2) حاشيه ساحلي متصل به خشكي
3) شيب قاره
4) بخش بسيار ژرف دريا

نقش گنبدهاي نمكي در زمين شناسي نفت چيست ؟
1) تشكيل تله هاي چينه اي
2) تشكيل انواع تله هاي نفتي
3) كيفيت نفت درون مخازن
4) كاهش نف تگيري مخازن

این تستیه

REYMOND00

کاربر بیش فعال
خدایی نمی دونستما!!!منتظر بودم ببینم بچه ها میان یا نه که گویا نمیان!!!
جوابا:
1)ببخشید دقیقا منظور شما از مواد آلی کدومه؟چون نفت اگه منظور باشه میشه دریا و قسمتهای عمیق...اما زغال سنگ روی قاره هست...به هر حال به نظر من گزینه 1 می تونه جواب مدنظر شما باشه...
2)1؟

hsh1363

عضو جدید
خدایی نمی دونستما!!!منتظر بودم ببینم بچه ها میان یا نه که گویا نمیان!!!
جوابا:
1)ببخشید دقیقا منظور شما از مواد آلی کدومه؟چون نفت اگه منظور باشه میشه دریا و قسمتهای عمیق...اما زغال سنگ روی قاره هست...به هر حال به نظر من گزینه 1 می تونه جواب مدنظر شما باشه...
2)1؟

جواب اول 1 هستش. مواد آلی شامله پرتیین سلولز و لیگین و چربی و غیره است که در درون فیتو پلانکتون ها و زئوپلانکتون ها وموم و کوتیکول برگ گیاهان وجود دارن که از این ترکیبات هیدروکربن به وجود میاد.

جواب بعدی 2 است.

REYMOND00

کاربر بیش فعال
دقیقا می خواستم بگم گزینه دومیشه ها...اما گفتم یه دونه هم استثنا باشه جواب غلطه...
سوال بعدی:
این چیست؟!!اگه کسی زمانشو هم بگه خوبه!
Crinoid_Fossils_of_Jurassic.jpgCrinoids_iowa_330m.jpg
که عهد حاضرشم موجوده...نوعی از اکینودرم ها هم هست...
یه راهنمایی تپل هم از دستم در رفته!!!

hsh1363

عضو جدید
دقیقا می خواستم بگم گزینه دومیشه ها...اما گفتم یه دونه هم استثنا باشه جواب غلطه...
سوال بعدی:
این چیست؟!!اگه کسی زمانشو هم بگه خوبه!
مشاهده پیوست 141147مشاهده پیوست 141148
که عهد حاضرشم موجوده...نوعی از اکینودرم ها هم هست...
یه راهنمایی تپل هم از دستم در رفته!!!

اینو دیگه باید بچه های جینه بگن/// در تخصصم نیست

REYMOND00

کاربر بیش فعال
به طور خلاصه:
اسم:کرینوئید http://en.wikipedia.org/wiki/Crinoid
—اکینوئید ها یک رده ی مفید و بزرگ در پالئوزوییک به حساب می آمدند و تقریبا در طول پرموتریاس منقرض شدند.
حداقل سه رده از اکینودرم های اوایل کامبرین به 7 تا 8 رده در اواسط کامبرین افزایش یافتند. ثبت های کامبرین پسین اکینودرم ها خیلی خوب شناخته نشده اما ظاهرا دارای تنوع پایین و تنها دارای 4 رده بوده است.
ابتدا در اوایل اردوویسین و سپس در اردوویسین میانی دو درخشش از اکینودرم ها را داشتیم که در نتیجه ی آن تعداد زیادی رده های جدید و راه های جدید زندگی شکل گرفتند.
آستروئید ها، افیروئید ها، اکینوئید ها و هولوتورین ها بعد از انقراض پرموتریاس باقی ماندند و این مرز را بدون تغییر خیلی زیادی گذراندند. —همه ی رده هایی که باقی ماندند امروز هم زنده هستند.

سوال بعدی:
این شکل کدام ساخت زمین شناسی را نشان می دهد؟
p-034928523.jpg

REYMOND00

کاربر بیش فعال
نمیدونم والا شاید لایه بندی معکوس باشه نوعش هم بنظرم شیل هست

راهنمایی:
درسته...شیل هم هست...اما ماسه سنگ هم داریم...اتفاقی که برای ماسه سنگ ها ممکنه بیفته ...تقریبا وسط تصویر...تو رژیم های کششی وقتی تناوبی از لایه های مقاوم و نامقاوم داریم چه اتفاقی ممکنه برای لایه مقاوم ممکنه بیفته؟
فک کنم اکثرا این اتفاق رو در رابطه با کوارتز دیده باشیم...
چون تو عکس ممکنه یکم تشخیص سخت باشه یه راهنمایی دیگه هم اینجا می کنم:به فلش ها توجه کنید;)
p-034928523.jpg

G E O L O G Y

متخصص تالار زمین
کاربر ممتاز
راهنمایی:
درسته...شیل هم هست...اما ماسه سنگ هم داریم...اتفاقی که برای ماسه سنگ ها ممکنه بیفته ...تقریبا وسط تصویر...تو رژیم های کششی وقتی تناوبی از لایه های مقاوم و نامقاوم داریم چه اتفاقی ممکنه برای لایه مقاوم ممکنه بیفته؟
فک کنم اکثرا این اتفاق رو در رابطه با کوارتز دیده باشیم...
چون تو عکس ممکنه یکم تشخیص سخت باشه یه راهنمایی دیگه هم اینجا می کنم:به فلش ها توجه کنید;)
مشاهده پیوست 141364
آها خب زودتر میگفتی فکر کنم منظورت بودیناژ هست درسته؟

REYMOND00

کاربر بیش فعال
وقتی میگیم هدایت هیدرولیکی در یک منطقه مثلا 2 متر بر روز هست یعنی چی؟

یعنی آب در فضاهای خالی و درز و شکاف اون منطقه روزی 2 متر جابجا می شه...
اگه درست نبود و دوست داشتید شما سری بعد دوبار سوال طرح کنید...چون من فعلا نیستم تا فردا... سوال رو طرح میکنم و میرم...
سوال:
اسم شهرهایی که در سال 79 AD بر اثر خاکستر آتشفشانی مدفون شد؟(در حوزه نپال)
اسم آتش فشانی که فوران رو ایجاد کرد؟
اسم پدیده غالب که بیشتر مردم بر اثر اون جونشون رو از دست دادن چی بود؟(اگه توضیح هم باشه که چه بهتر;))

آخرین ویرایش:

REYMOND00

کاربر بیش فعال
geology عزیز نگفتید جواب درست بوده یا نه!!
و آیا کسی این آتش فشان بسیاااااااااااااار معروف رو نمی شناسه واقعااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا