مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
سلام مریم.
واقعن؟؟
ینی کلشو باید همینطوری بریم جلو؟؟؟
نعععععع.
بازم برا جزوه متدین ک تایپش کردی ممنون.هروقت رو میزم میبینمش یاد تو میفتم.:w16:

:w40::w14::w42::w31::w33::w32:
ایشالا اینم حل شه.

خواهش می کنم عزیزم :redface:
من با مویایل ممرایز رو باز می کنم اول فکر کردم مشکل از موبایله
بعد که دیدم بعضیا صدا داره فکر کردم مشکل از خود cours اش هست
انشالله درست شه :)

linoo

عضو جدید
بچه ها میخوام کتاب استاتیک کاربردی رو بخرم.شاید مقاومت مصالح هم اضافه بشه. نظرتون چیه؟ کسایی که از رو کتاب خوندن کمک کنن.وقتم کمه

for.example

عضو جدید
سلام با آرزوی موفقیت برای همه...دوستان عزیز من دانشجوی کامپیوتر هستم و ترم آخرم و همیشه معماری و دوست داشتم الان میخوام ارشد معماری شرکت کنم و استارتش و الان بزنم هرچی هم ضعیف بودم مهر برم کلاس...منابع معماری خیلی گسترده س اگه میشه به من الویت منابع و اون هایی که مهمتره رو میگین؟من از کجا و چه درسی شروع کنم؟:smile:

for.example

عضو جدید
salam...mn dowload kardam ketabaye honarestan o chon reshteye lisansamam ham computere...be nazaret behtar javab mide chon hich didi rajebe memari nadaram:)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها میخوام کتاب استاتیک کاربردی رو بخرم.شاید مقاومت مصالح هم اضافه بشه. نظرتون چیه؟ کسایی که از رو کتاب خوندن کمک کنن.وقتم کمه
اگه می خوایی پایه ت قوی شه که هیچی ولی برا کنکور فقط صفحات مربوط به نمونه های موردی این دو تا کتاب توصیه می شه -استاد سروش نیا- که اونم تو تاپیک جزوه ها با کیفیت خیلی خوب برا دانلود گذاشتن (بهتر از خود کتاب حتی!) من خودم کتاب استاتیک کاربردی رو دیدم که بیشتر محاسباتیه و ما هم تو کنکور محاسبه نداریم، تازه همون شم فقط 3-4 فصلش با سرفصلای کنکور هم خوانی داره و بقیه ش اضافیه! کتاب مقاومت مصالحم انگار شبیه همین استاتیک کاربردیه ولی من ندیدم.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اگه می خوایی پایه ت قوی شه که هیچی ولی برا کنکور فقط صفحات مربوط به نمونه های موردی این دو تا کتاب توصیه می شه -استاد سروش نیا- که اونم تو تاپیک جزوه ها با کیفیت خیلی خوب برا دانلود گذاشتن (بهتر از خود کتاب حتی!) من خودم کتاب استاتیک کاربردی رو دیدم که بیشتر محاسباتیه و ما هم تو کنکور محاسبه نداریم، تازه همون شم فقط 3-4 فصلش با سرفصلای کنکور هم خوانی داره و بقیه ش اضافیه! کتاب مقاومت مصالحم انگار شبیه همین استاتیک کاربردیه ولی من ندیدم.

ب چه نامی؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام مارال جوون انگار کسالت داشتی بهتری؟؟؟
من تا درس 15 504 فقط لغاتشو خوندم الان stop کردم
متناشو که میخونم خیلی لغت زیاد داره گیج میشم نمیخونم...کاش این سایت ممرایز برای همممه لغات 504 طراحی میشد...یعنی هرچی لغت تو متنه اونارم میذاشت...!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من راجع به خود دفتر برنامه ریزی گفتم نه راجع به برنامه درسی

نمیدونم شما بودید یا کسی دیگه که دفتر برنامه ریزی را میخواست برا خاطر این از شما نقل گرفتم ،این را بچه ها قبلاتو سایت گذاشته بودن الان من پیدا کردم توی فایل ها م گفتم بزارم شاید بدرد کسی بخوره
http://s5.picofile.com/file/8132004250/دفتربرنامه_ریزی.zip.html

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها از آزمون عملی امسال کسی خبر داره موضوش چی بوده؟ یا هنوز برگزار نشده؟من گوگل می کنم نمی دونم چرا همش تاریخای قبلی میاد:razz:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها از آزمون عملی امسال کسی خبر داره موضوش چی بوده؟ یا هنوز برگزار نشده؟من گوگل می کنم نمی دونم چرا همش تاریخای قبلی میاد:razz:

منظورت امتحان اسکیسه......قبل ماه رمضون برگذار شد .....موضوشم نگارخانه نور بود حالا اگه توضیح بیشتر بخوای برگمو از سر جلسه آوردم پیداش میکنم عکسشو میزارم واست.....

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت امتحان اسکیسه......قبل ماه رمضون برگذار شد .....موضوشم نگارخانه نور بود حالا اگه توضیح بیشتر بخوای برگمو از سر جلسه آوردم پیداش میکنم عکسشو میزارم واست.....

ممنون.دستتون درد نکنه.ولی چرا تو باشگاه تاپیکی واسش درست نکردن؟!!

navid_nj7

عضو جدید
بچه ها من از این برای برنامه ریزی استفاده میکنم :) هر بخشی رو یه رنگ میزارم مثلا فن مشکی تاریخ آبی بعد ساعتهاشو مینویسم رنگ میکنم خیلی خوبه اگه دوس داشتین میتونین استفاده کنین

http://s5.picofile.com/file/8132062134/دفتر_برنامه_ریزی.jpg

navid_nj7

عضو جدید
من یه مسافرت بودم الان شروع کردم 250 صفحه از سازه در معماری خوندم 80 صفحه از درک و رفتار سازه 60 صفحه از تاسیسات مکانیکی برای دانشجو های معماری :) زبان نخوندم زیاد موفق عمل نکردم ایشالا اینا سریع تموم شه بریم کتابهای بعدی چون ترم آینده واحد زیاد دارم وقت نمیکنم درس بخونم :) ایشالا همه بعد ماه رمضان بچسبیم : )))

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
متناشو که میخونم خیلی لغت زیاد داره گیج میشم نمیخونم...کاش این سایت ممرایز برای همممه لغات 504 طراحی میشد...یعنی هرچی لغت تو متنه اونارم میذاشت...!!!

hidden words of 504 رو پیدا کنی هست اونجا اما لغتای خیلی ابتدایی رو هم گذاشته

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه مسافرت بودم الان شروع کردم 250 صفحه از سازه در معماری خوندم 80 صفحه از درک و رفتار سازه 60 صفحه از تاسیسات مکانیکی برای دانشجو های معماری :) زبان نخوندم زیاد موفق عمل نکردم ایشالا اینا سریع تموم شه بریم کتابهای بعدی چون ترم آینده واحد زیاد دارم وقت نمیکنم درس بخونم :) ایشالا همه بعد ماه رمضان بچسبیم : )))

ماشاللا..........250 صفحه از سازه؟؟؟!!!!250؟؟؟؟؟؟:w17:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

سلام عزیزم
ببخش پستتو الان دیدم
آره بدجور... اما الان خوبمو 2 - 3 روزی هس شرو کردم درسو
من الان فقط لغات آخر هر درسو میخونم اینارو ک بهشون مسلط شم فهم متناش واسم آسونتره
آخه دفه پیش درس ب درس میرفتم جلو میدیدم ی عالمه لغت داره ک نمیفهممو این اعصابمو بهم میریخت
من باممورایز خیلی کارنکردم اما فک کنم خودت بتونی لغاتو اضافه کنی

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا