مشکل من

Ghods2002

عضو جدید

من رشته ام مکانیک میباشد ولی میخواستم سوکت 20 پین ماده رو که یکی از سیمهایش قطعش شده وصل کنم چطور میتوانم بازش کنم ؟​

پیوست ها

• download.jpg
    download.jpg
    5.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش توسط مدیر:
عکس خوب نزاشتی از جهتهای مختلف عکس بگیرین و توضیح بدین چرا میخای تعمیر کنی چون معمولا اینارو نمیشه تعمیر کرد مگر اینکه کلک بزنی حتما لازم نیست سیم رو ازجایی که قطع شده وصل کنی .

Black-Fox

عضو جدید

من رشته ام مکانیک میباشد ولی میخواستم سوکت 20 پین ماده رو که یکی از سیمهایش قطعش شده وصل کنم چطور میتوانم بازش کنم ؟​

اگر می‌خوای سوکت 20 پین ماده رو که یکی از سیم‌هاش قطع شده وصل کنی، ابتدا باید اون رو باز کنی. برای این کار، اگر سوکت در یک دستگاه یا قاب قرار داره، به آرامی اقدام به جداسازی اون بکن. بررسی کن که آیا سوکت دارای پیچ هست یا نه. اگه داره، اون‌ها رو باز کن تا بتونی سوکت رو جدا کنی. بعد از جداسازی، سیم قطع‌شده رو پیدا کن و انتهای اون رو طوری برش بزن که به قسمت سالمش برسه. حالا می‌تونی با استفاده از انبردست، سیم رو سرجای خودش وصل کنی. بعد از اتصال، اطمینان حاصل کن که اتصالات محکم هستن و در صورت نیاز از نوار عایق استفاده کن. در نهایت، سوکت رو دوباره ببند و تست کن که همه‌چی درست کار می‌کنه. موفق باشی! اگر سوال دیگری داری، خوشحال می‌شم کمک کنم!

بالا