مشکل در نصب فلوئنت و گمبیت؟

farhang_760

عضو جدید
با سلام دوستان من Exceed2006-32bit را اول نصب میکنم وقتی نوبت به گمبیت میرسه در انتها که می خوام اجراش کنم یک ارور میده که فکر کنم مشکل از لایسنس باشه اخه من اصلا فایلی به نام کرک ندارم در فلو ئنت هم همینطور

راستی ورژن فلوئن من 6.3.26 و گمبیت من 2.3.16 هست

می خواستم بدونم که کرک فلوئنت و گمبیت جداست یا اینکه هر دو را با یک فایل کرک می کنند

خدائیش کار لازمم :(خیلی احتیاج دارم لطفا اگه کرکشو دارید برام بفرستید یا یک جا آپلود کنید همه استفاده کنند

نحوه نصب و کرک هم اگه لطف کنید یاد بدید ممنون می شم;)

mohsen_ciw@yahoo.com

warlock

عضو جدید
سلام عزیزم اشالاه حال شما خوب باشه برنامه ای که من جدا از همه اینیکه من داشتم کا نمیکرد از راپید شیر گرفتم www.rapidshaire.com موفق باشی .راستی عید نوروز بر شما وخانواده مبارک باشه.;)

irancfd

عضو جدید
سلام دوست عزیز
عید شما مبارک
اگر فایل license.dat را به شاخه لایسنس فلوئنت کپی کنید
احتمالا هردو بخوبی کار خواهند کرد

mm.salemi

کاربر فعال
با سلام دوستان من Exceed2006-32bit را اول نصب میکنم وقتی نوبت به گمبیت میرسه در انتها که می خوام اجراش کنم یک ارور میده که فکر کنم مشکل از لایسنس باشه اخه من اصلا فایلی به نام کرک ندارم در فلو ئنت هم همینطور

راستی ورژن فلوئن من 6.3.26 و گمبیت من 2.3.16 هست

می خواستم بدونم که کرک فلوئنت و گمبیت جداست یا اینکه هر دو را با یک فایل کرک می کنند

خدائیش کار لازمم :(خیلی احتیاج دارم لطفا اگه کرکشو دارید برام بفرستید یا یک جا آپلود کنید همه استفاده کنند

نحوه نصب و کرک هم اگه لطف کنید یاد بدید ممنون می شم;)

[EMAIL="mohsen_ciw@yahoo.com"]mohsen_ciw@yahoo.com[/EMAIL]

سلام دوست عزیز. ابتدا باید خدمتت عرض کنم که فایل کرک فلوئنت و گمبیت از همدیگه جدا هستن و یکی نیستند. دوم اینکه شما باید پس از نصب دقیق با رعایت ترتیب یعنی اول Gambit ، بعد exceed و سپس Fluent ، فایل license.dat مربوط به نرم افزار گمبیت رو در آدرسی که در زیر میگم کپی کنی:

ابتدا روی آیکون گمبیت در desktop کلیک راست کرده و گزینه properties را انتخاب کرده و به قسمت Find Target As رفته و فایل license.dat را در آنجا paste کنید.

در ضمن نکته ای که نباید هرگز فراموش بشه ترتیب نصب این سه برنامه است . در اصل برنامه Exceed رابط بین Gambit و Fluent می باشد.

موفق باشی. یا علی .