مشکل در اجرای گیم و رایت در ویندوز سون

Sarp

مدیر بازنشسته
مدت کمیه که سون نصب کرده ام
وقتی میخوام گیمی بازی کنم 20 - 25 دیقه از شروع نگذشته مانیتور خاموش میشه . مثل زمانی که سیستم شات داون شده
ولی کیس کار میکنه

حتی گیمهای یکی دو مگاباتی هم این مشکل رو دارند !
درایور جدید رو هم دانلود و نصب کرده ام (کارت گرافیک)
مشکل کجاست ؟

مشکل دیگه هم خراب کرن دی وی دیهام هست
با هر برنامه ای تست کرده ام
دی وی دی رایت نمیشه
البته مشکل از رایتر نیست
چون تو لینوکس رایت میکنه !

تمایل هم ندارم سون رو پاک کنم
چون حوصله اصلاح بوت لودر لینوکس رو ندارم :D

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
اول از همه بابت عنوان جدید تبریک عرض می کنم .
قدیما تالار گفتگوی آزاد می اومدم ولی به علت کم بودن وقت دیگه به قسمت مشاعره هم سر نمی زنم .
...............
اولین شک من روی این سیستم رم ها هستند . شاید به علت آدرس دهی اشتباه و یا آدرس دهی به فضای سوخته این مشکل رو به وجود بیاره .
پیشنهاد می کنم اول از همه رم این سیتم رو عوض کن و نتیجه رو بنویس تا بیشتر فکر کنم .
با تشکر - سیستم 32

• Like
واکنش ها: Sarp

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
راستش خیلی گشتم ولی به نتیجه ای که بشه به عنوان راه حل پیشنهاد داد نرسیدم!
یه پیشنهاد: کارت گرافیک تون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و یا این که این سیستم رو با یه کارت گرافیک دیگه تست کنید تا معلوم بشه که مشکل از ویندوزه یا کارت گرافیک! (البته می دونم که حوصله ش رو ندارید!!)
موارد زیر رو هم تو سایت های مختلف نوشته بودن که بر خودشون جواب داده بود ولی بره سؤال کننده بی فایده بود:
-اشکال از فن کارت گرافیک و تنظیم دور فن از طریق کنترل پنل کارت.
-اشکال در برق رسانی
-تبدیل AGP 8X به AGP 4X
-نصب درایو قدیمی تر
در مورد مشکل رایت هم واقعاً جزو نوبر هاست! با امکانات خود ویندوز رایت می کنید یا از نرم افزار استفاده می کنید؟

• Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
با سلام
اول از همه بابت عنوان جدید تبریک عرض می کنم .
قدیما تالار گفتگوی آزاد می اومدم ولی به علت کم بودن وقت دیگه به قسمت مشاعره هم سر نمی زنم .
...............
اولین شک من روی این سیستم رم ها هستند . شاید به علت آدرس دهی اشتباه و یا آدرس دهی به فضای سوخته این مشکل رو به وجود بیاره .
پیشنهاد می کنم اول از همه رم این سیتم رو عوض کن و نتیجه رو بنویس تا بیشتر فکر کنم .
با تشکر - سیستم 32
ممنون اخوی
رمها رو با سیستم شخصیم عوض کردم
مشکل از اونا نبود
با سلام،
راستش خیلی گشتم ولی به نتیجه ای که بشه به عنوان راه حل پیشنهاد داد نرسیدم!
یه پیشنهاد: کارت گرافیک تون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و یا این که این سیستم رو با یه کارت گرافیک دیگه تست کنید تا معلوم بشه که مشکل از ویندوزه یا کارت گرافیک! (البته می دونم که حوصله ش رو ندارید!!)
موارد زیر رو هم تو سایت های مختلف نوشته بودن که بر خودشون جواب داده بود ولی بره سؤال کننده بی فایده بود:
-اشکال از فن کارت گرافیک و تنظیم دور فن از طریق کنترل پنل کارت.
-اشکال در برق رسانی
-تبدیل AGP 8X به AGP 4X
-نصب درایو قدیمی تر
در مورد مشکل رایت هم واقعاً جزو نوبر هاست! با امکانات خود ویندوز رایت می کنید یا از نرم افزار استفاده می کنید؟

چرا ندارم بابا
اسمم بد درفت تموم شدیم دیگه :D

با توجه به وقتگیر بودن تعویض ویندوز (به ایکس پی) و تعمیر بوت و . . .فکر کنم عاقلانه ترین راه تست گرافیک کارت رو سیستم دیگه س
اون یکی راهها رو هم تست میکنم نتیجه رو اطلاع میدم

نرو - کلون - اشامپو - الکل - ایزو برنر - خود ویندوز - . . . . . . !