مشکلی برا گوشیم پیدا شده.لطفا راهنمایی کنید.

mahan 2

عضو جدید
گوشی 5310نوکیا دارم.میدونید گوشی های جدید اکثرا چینی هستن.دیروز usbگوشیم رو به یه کامپیوتر زدم یه هو گوشیم صفحه ش تاریک شد و خلاصه بعد چند دقیقه خاموشش کردم.بعد اینکه روشن کردم و به کامپیوتر خودم زدم مثل کامپیوتر فامیل مون اول قاطی کرد و دوباره مثل دیروز ... دوباره امتحان کردم ولی
دیگه کامپیوترم نمیشناستش و فقط موبایل خودم میفهمه که از usb طریق یو اس بی وصل شده ولی کامپیوتر هیچی رو نشون نمیده.موبایلم چش شده ؟(ظاهرا از اون جای یو اس بی کامپیوتر یه یو اس بی سوخته بوده) موبایلم ولی کاملا سالمه و هیچ طوریش نشده فقط یو اس بیش تعطیل شده .

Amin.M.1986

عضو جدید
گوشی 5310نوکیا دارم.میدونید گوشی های جدید اکثرا چینی هستن.دیروز usbگوشیم رو به یه کامپیوتر زدم یه هو گوشیم صفحه ش تاریک شد و خلاصه بعد چند دقیقه خاموشش کردم.بعد اینکه روشن کردم و به کامپیوتر خودم زدم مثل کامپیوتر فامیل مون اول قاطی کرد و دوباره مثل دیروز ... دوباره امتحان کردم ولی
دیگه کامپیوترم نمیشناستش و فقط موبایل خودم میفهمه که از usb طریق یو اس بی وصل شده ولی کامپیوتر هیچی رو نشون نمیده.موبایلم چش شده ؟(ظاهرا از اون جای یو اس بی کامپیوتر یه یو اس بی سوخته بوده) موبایلم ولی کاملا سالمه و هیچ طوریش نشده فقط یو اس بیش تعطیل شده .

یه بار گوشیتونو مستر ریست کنید ( همه اطلاعاتتون پاک میشه) بعد آخرین ورژن نوکیا پی سی سیوت رو دانلود کنید و با اون به کهمپیوتر وصل کنید.. این آخرین راه ممکنه:gol:

یه بار گوشیتونو مستر ریست کنید ( همه اطلاعاتتون پاک میشه) بعد آخرین ورژن نوکیا پی سی سیوت رو دانلود کنید و با اون به کهمپیوتر وصل کنید.. این آخرین راه ممکنه:gol:

سلام
گوشی نوکیا 5610 دارم
یه مدت پیش پرش مموری داشت و اینکه هنگ میکرد
مستر ریستشم کردم ولی بازم پرش حافظه ی مموری داره
نمیدونم چه جوری رستش کنم
لطفا اگه کسی بلده راهنماییم کنه

piton

عضو جدید
سلام دوست عزیز شما رمتون رو با کامپیوتر ویروس کشی کنید و با گوشی فرمت با کامپیوتر فرمت نکنید
مستر ریست#7370* مستر ریست هست که بعدش کد رمز گوشی رو میزنید شارژ باطری پر باشد
برای سوال اولی
دوست عزیز گوشی چینی اگه هست با پی سی سویلت نوکیا بالا نمیاد که نصب کنه یا نه
شما بهترین کار اینه هدفونت رو یا یه وسیله که به یو اس بی می خوره رو وصل و تست کنی به این راحتی نمی سوزه اگه سوخته بود که تعویض
اگه نه کامپیوترت مشکل داره معمولا فایل gdfs از روی پاک میشه
موفق باشید
thank not forget

بالا