سلام دوست عزیز
من این مسیر را تجربه کردم وقتی فهمیدم قبول شدم یک مرخصی 3 روزه گرفتم وبرای ثبت نام رفتم دانشگاه ، آموزش دانشگاه یک نامه جهت ترخیص به پادگانی که خدمت میکردم بهم داد نامه رو به یگان خدمتی بردم و طی 2 و3 روز ترخیص شدم ( 2 و 3 روز به خاطر جمع کردن امضا ست ) و ...
یک توصیه به شما اگر یگان خدمتی که دارید خدمت میکنید شرایط خدمتی مناسبی برای شما فراهم کرده (کار دفتری و .... )بهتره قید دانشگاه رو بزنی و خدمتت را تموم کرده و سپس به فکر دانشگاه باشی ! چون بعداتمام دوره ارشد دوباره باید اعزام مجدد بشید( امریه هم که دیگه بهت نمیدن حتی با مدرک دکترا مگر با پارتی و... ) که احتمال این که دوباره توی یک یگان مناسب بیفتید خیلی کمه ( اتفاقی که برای من افتاده ازیگان قبلی راضی نبودم

ارشد که قبول شدم خیلی خوشحال بودم که دارم از یگان فرار میکنم ولی وقتی توی ارشد با مشکل برخوردم ( دوری راه ، درگیری با استاد و ... ) از ارشد انصراف دادم و دوباره خدمت اعزام شدم هرچندشهر خودم افتادم ولی به یک یگان خیلی بدتر از قبلی افتادم

پوستم کندست ) توی سربازی تنها داشتن تحصیلات بالا ( ارشد و دکتر ) ملاک نیست بلکه شانس ، پارتی و ... نیز میخواد . من خودم وقتی اعزام مجدد شدم 3 نفر دیگه با شرایط من بودند که جمعا 4 نفر اعزام مجدد میشدیم زمان تقسیم توی پادگان با وجود این که رسته من مناسب کارهای دفتری بود 2 تا از دوستان که پارتی داشتند توی کار های دفتری افتادن و من به یک یگانی رفتم که اصلا خوابشو نمیدیدم

در ضمن در یگانی که اکنون در حال خدمت هستم یک سرباز 0 هست که امبر فرماندهست فقط و فقط از فرمانده دستور میگیره ولی من با مدرک لیسانس باید از 4 تا 5 نفر دستور بگیرم

الان فهمیدم که یگان قبلیم با وجود این که توی شهر خودم نبود چه بهشتی بوده کاش اون جا رو رها نمیکردم الان هم خدمتم تموم شده بود و هم دانشگاه میتونستم برم
در صورتی که خواستید دانشگاه برید موارد زیر را در نظر بگیرید
1- دانشگاهی که میخواید برید دانشگاه خوبی باشه و ارزش مرخصی از خدمت را داشته باشه ( دوره ارشد با دوره کارشناسی فرق داره خیلی باید زحمت بکشی یکسری مهارت هایی که توی کارشناسی بیخیالش بودی مثل زبان و نرم افزار و کتاب خوانی و مقاله خوانی رو باید تقویت کنی )
2-اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را ندارید ( بهتره قبل رفتن به دانشگاه تصمیم بگیرید) به دنبال پروژه های کسر خدمت باشید تا خدمت بعد دوران تحصیل ارشد و ... برای شما راحت باشه ( سعی کنید دیگه نرید پادگان سن که بالا میره خدمت واقعا سختر میشه مخصوصا متاهل نیز باشی )
موفق باشید