مشخصات دختران خوب

javad100

عضو جدید
مشخصات دختران خوب
1- يه دختر خوب هیچوقت زودتر از اینکه از شیر بگیرنش عاشق نمی شه
2- یه دختر خوب بیشتر از 3 ساعت توی حموم نمی مونه
3- یه دختر خوب وقتی بلد نیست رانندگی کنه چرا باید زور بزنه و با کل پسرا کل کل کنه
4- یه دختر خوب توی روی مامانش وانمیسته و به خاطر قراری که داره (و سرکاره) 100000 تا دروغ نمی گه
5- یه دختر خوب از مثلاً 6 ساعت وقت کلاس خودش 5 ساعتش رو نمی پیچونه
6- یه دختر خوب یواشکی دست تو جیب باباش نمی کنه
7- یه دختر خوب دستمال دماغ باباشو برنمی داره بندازه رو سرش مثل روسری
8- یه دختر خوب با همسایشون که خوشگل تره لج نمی شه
9- یه دختر خوب به خاطر پوست و رنگ بدنش باباشو انقدر تو خرج نمی اندازه
10- یه دختر خوب توی قرار با پسر کلاس زورکی نمی آد و پدر کارمند بیچاره اش رو مدیرعامل و رئیس قلمداد نمی کنه
11- یه دختر خوب دیگه به دختر افغانی ها حسودی نمی کنه
12- یه دختر خوب وقتی از پسری خوشش اومد و داشت از حسودیش می ترکید 10000 تا عیب و ایراد روی پسر نمی زاره
13- یه دختر خوب شب زود نمی خوابه که صبح زود بیدار بشه که بتونه صافکاری و نقاشی کنه
14- دختر خوب برای اینکه مورد توجه قرار بگیره اسمشو عوض نمیکنه (صغرا= هانی - کبری= شانی)
15- یه دختر خوب از دماغ فیل نمی افته که نه ؟
16- یه دختر خوب پوسترای خوشکل مانند حمید گودرزی ، شادمهر عقیلی و نخ سوزن محمدرضا گلزار رو به در و دیوار اتاقش نمی زنه

ساز دهني

اخراجی موقت
جوراباشونم رنگيه

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
و ضمنا یه دختر خوب زود نسبت به این تاپیک جبهه نمی گیره!

maziyar_darabi

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته نا گفته نماند که همه ی دخترا خوبن و از این کارا نمیکنن ....:eek::surprised::D

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهو...
ملت واسه ما شاخ شدن...
من جبهه نگرفتم...خودمو ازین حرفای مزخرف جدا کردم...و البته همه دخترای گل باشگاهو...بترکه چشم حسود..

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه... :w12: آره خب... به نظره من هم تو پسرا همم توی دخترا یه همچین آدمایی هستن... :w16: ولی به نظرم زیادی اغراق کرده بودین... :w18:

بنهور

عضو جدید
مشخصات دختران خوب
1- يه دختر خوب هیچوقت زودتر از اینکه از شیر بگیرنش عاشق نمی شه
2- یه دختر خوب بیشتر از 3 ساعت توی حموم نمی مونه
3- یه دختر خوب وقتی بلد نیست رانندگی کنه چرا باید زور بزنه و با کل پسرا کل کل کنه
4- یه دختر خوب توی روی مامانش وانمیسته و به خاطر قراری که داره (و سرکاره) 100000 تا دروغ نمی گه
5- یه دختر خوب از مثلاً 6 ساعت وقت کلاس خودش 5 ساعتش رو نمی پیچونه
6- یه دختر خوب یواشکی دست تو جیب باباش نمی کنه
7- یه دختر خوب دستمال دماغ باباشو برنمی داره بندازه رو سرش مثل روسری
8- یه دختر خوب با همسایشون که خوشگل تره لج نمی شه
9- یه دختر خوب به خاطر پوست و رنگ بدنش باباشو انقدر تو خرج نمی اندازه
10- یه دختر خوب توی قرار با پسر کلاس زورکی نمی آد و پدر کارمند بیچاره اش رو مدیرعامل و رئیس قلمداد نمی کنه
11- یه دختر خوب دیگه به دختر افغانی ها حسودی نمی کنه
12- یه دختر خوب وقتی از پسری خوشش اومد و داشت از حسودیش می ترکید 10000 تا عیب و ایراد روی پسر نمی زاره
13- یه دختر خوب شب زود نمی خوابه که صبح زود بیدار بشه که بتونه صافکاری و نقاشی کنه
14- دختر خوب برای اینکه مورد توجه قرار بگیره اسمشو عوض نمیکنه (صغرا= هانی - کبری= شانی)
15- یه دختر خوب از دماغ فیل نمی افته که نه ؟
16- یه دختر خوب پوسترای خوشکل مانند حمید گودرزی ، شادمهر عقیلی و نخ سوزن محمدرضا گلزار رو به در و دیوار اتاقش نمی زنه

یه شعر معروف میگه:

دختر ندیدم گلوله بازی کنه با مادر خود زبون درازی کنه

دختر ندیدم که دلا دلا بروه با مادر خود به نزد ملا بروه

MAHSA KHANOM

عضو جدید
من هم دختر خوبیم البته اگر چندتا از این قسمت هاشو بردارین .اگه به طور کلی بخوایم بررسی کنیم من آخر هر چی دختر خوبم .

محسن اصلانی

عضو جدید
بچه ها بهتره در مورد چیزی که وجود خارجی نداره (دختر خوب) اصلا حرفی به میون نیاریم چون اونام (دخترای خوب) مثل دایناسورها نسلشون میلیاردها سال که منقرض شده!!!ا دیروز شبکه 4 یه مستند در مورد پیدا شدن یه اسکلت از بدن همین موجودات منقرض شده(دختر خوب) نشون داد!
میتونید از سروش سیما dvd هاشو بگیرید!!!
شما خانومام بهتره الکی خودتونو گول نزنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!!
خوب نیستید دییییییییییییییییییگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(راستی یه دختر خوب موضوع بهتری رو برای وقت تلف کردن با دوستش پیدا میکنه تا تعریف کردن از جنس و رنگ لاک ناخنش!!!!!!!!)