مشاورهای تحصیلی برای مهندسین شیمی - مهندس سمیعی گهر

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
با سلام
در این تاپیک مواردی که در مورد کنکور ارشد و دکتری مهندسی شیمی ایشان در این لینک می فرمایید گذاشته میشود تا دیگر دوستانی که به این سایت دسترسی ندارد نیز استفاده کنند.

فایل صوتی مشاوره برای کنکور کارشناسی ارشد

پیوست ها

• Samieegohar.zip
    539.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
مشاوره در باره تخمین رتبه ارشد 93 مهندسی شیمی

پیوست ها

• مشاوره_درباره_تخمین_رتبه_93.zip
    0 بایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
بررسی سوالات ترمودینامیک کنکور 93

در فایل صوتی زیر سطح سختیه تک تک سوالات ترمودینامیک بررسی شده است

فایل صوتی
+ سوالات با پاسخ تشریحی

پیوست ها

• بررسی_سختی__تک_تک_سوالات_ترمودینامیک_سال_93.zip
    3.3 مگایابت · بازدیدها: 0
  • ترمودینامیک_93.pdf
    510.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
فایل صوتی تحلیل سوالات انتقال جرم 93

+ سوالات و پاسخ انتقال جرم

پیوست ها

• پاسخ_جرم.pdf
    138.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • تحلیل_سوالات_انتقال_جرم_93.zip
    771.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • سوالات_جرم_93.pdf
    513.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

P O U R I A

مدیر تالار
فایل صوتی مشاوره ای درباره ی مدت زمان لازم برای کنکور مهندسی شیمی

پیوست ها

• سمیعی_گهر-_زمان_لازم_برای_کنکور_مهندسی_شیمی.zip
    506.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arshia hatami

عضو جدید
با سلام
در این تاپیک مواردی که در مورد کنکور ارشد و دکتری مهندسی شیمی ایشان در این لینک می فرمایید گذاشته میشود تا دیگر دوستانی که به این سایت دسترسی ندارد نیز استفاده کنند.

فایل صوتی مشاوره برای کنکور کارشناسی ارشد

سلام اقا خدا خیرت بده این فیسبوکو که باید با تراکتور رفت توش من نمیدونم سایتای ایرانی خودمون چشه...
خداییش این سایت که خیلی خوبه

P O U R I A

مدیر تالار
سلام اقا خدا خیرت بده این فیسبوکو که باید با تراکتور رفت توش من نمیدونم سایتای ایرانی خودمون چشه...
خداییش این سایت که خیلی خوبه
بله .. خودمم نمی دونم چرا ایشون توی فیسبوک مطالبشون رو قرار میدن .
به هر حال چون یک سری از دوستان مشکل دارن برای رفتن به اون سایت من فایل های ایشون رو پیوست همین سایت می کنم تا راحت تر در دسترستون باشه.

P O U R I A

مدیر تالار
توضیحات ایشان در مورد گرایش انرژی :
گرایش انرژی خیلی خوبه و مرزهای علمش سریعا جابجا میشود و کار توش اگرچه در امریکا هم خوبه ولی در اروپا بسیار عالی است زیرا کشور های خوب اروپا خیلی در این ضمینه پروژه تعریف میکنند فقط تنها مشکل اینکه در امریکا روش خیلی حساس هستن و در هنگام گرفتن ویزا کلیرنس خیلی طول میکشه و امکان ریجکت بالاست ولی در زمینه های انرژی های نو مشکل کمتر است .در ضمن کار حرفه ای اینکه شما یه گرایش بی مشکل مثل محیط زیست و بیو و جداسازی و فرایند بخونی ولی پروژه فوق را در ضمینه انرژی انجام بدی تا هم بتونی دانشگاهها را راضی کنی و هم سفارت امریکا رو
البته سالانه دانشجویان زیادی در همین ضمینه انرژه می رن حتی امریکا ولی کمی با استرس بیشتر
در کل گرایش های مثل انرژی و بیو و محیط زیست و ... سرعت جابجایی مرز علمشون خیلی بالاتر از مسایل مدلسازی و بهینه سازی است یعنی مقاله راحت تر میشه داد و پروژه های بیشتری روش تعریف میشه .
در ضمن در خارج از کشور هزینه زیادی بر روی پروژه های انرژی و محیط زیست و بیو گذاشته میشه زیرا یه سر این پروژه ها یا دولته یا صنعت که همین باعث بالا رفتن ریت دانشجویان پذیرفته شده در این رشته خواهد شد در مقابل برخی رشته ها که خروجیشان صرفا اکادمیک است و معمولا در کتابخانه ها خاک میخوره .
مقایسه گرایش پلیمر با محیط زیست :
گرچه پلیمر یه رشته خوبیه ولی فضای محیط زیست جای بیشتری برای کار داره و در ادامه تحصیل هم دانشگاههای بیشتری هستند که روش دانشجو میگیرند و پروژه تعریف میکنن .اینکه مثلا شما در محیط زیست میتونی بایو یا غشا یا حتی پلیمر هم کار کنی ولی در پلیمر فضا محدوتر و تخصصی تر است ولی پلیمر هم رشته ی تخصصی و مناسبی است که در صورتی که درش متخصص بشی میتونی برای خودت هم کار کنی

P O U R I A

مدیر تالار
نکاتی در مورد گرایش ها از نظر ایشان :

در ضمن دوستان این مهمه که شما در یه گرایش متخصص بشید زیرا دانشگاهها روی همه موضوعات کار میکنن ولی برخی رشته ها چون با صنعت یا هزینه و یا سلامتی افراد جوینت است بیشتر روش تمرکز میکنند بعد اینکه در فوق قبول شدید حالا باید راه درست در مقطع فوق را بدانید زیرا این مقطع بسیار کوتاه است و مثل لیسانس فرصت حدس و خطا ندارید
ولی کلیشه ای فقط به یکسری گرایش خاص دل نبندید مثلا این سایت بهترین دانشگاه نروژ ببینید بیشتر گرایش ها هست
http://www.ntnu.edu/chemeng/research
ان شاالله من در اینده یه همایش همفکری در این ضمینه میزارم تا تجربیات در مورد خواندن زبان ایلتس تافل gre کلاس نرمافزار و معدل و مقاله و ta , … را باهم بررسی کنیم مثلا حدود 1 سال از دوساله فوق رو فقط باید صرف GRE , و ایلتس یا تافل کنید ! باید از همین تابستان بجنبید.و برنامه درست داشته باشید ..

برای موفقیت در مقطع فوق لیسانس دعوا سر گرایش و حتی در 90 در صد مواقع دانشگاهها نیست چون مثلا من شخصا بااینکه پروژه ارشدم با رئیس دانشکده مهندسی شیمی و رئیس دانشگاه شریف بود باز هم سرانه ی هزینه برای پروژه ام 150000 هزار تومان بود که پوله یه شیشه ماده شرکت مرک شد
در فوق یه مسائل دیگه همچون مقاله و زبان و... (تو سایت http://alum.sharif.ir/~samieegohar/ ) در قسمت اپلای هست برای ادامه تحصیل مهمه برای کارم که در یه پست جدا توضیح دادم
هست دانشجویی که از دانشگاه سمنان و بابل و اهواز میره یه دانشگاه خوب خارجی در صورتیکه دانشجو تو دانشگاه تهران نتونسته بره. دانشجویه کوالیفاید در ارشد باید فاکتر هایی جدایه از فقط دانشگاه داشته باشه فاکتور هایی که ثابت کنه دانشجو یه دانشجویه اینتر نشناله .

P O U R I A

مدیر تالار
در مورد بازار کار :
درمورد بازار کار هم ابتدا بازار کار را به دودسته تقسیم میکنیم:
1 عمومی یعنی مهندسی شیمی که شامل شرکتهای مشاور نفت و گاز
2تخصصی که مربوط به همان گرایش است
در مورد 1 که کار در شرکتهای مهندسی است اصلاهیچ گرایشی دوباره تاکید میکنم هیچ گرایشی شامل مطالب ان نمیشود و شما بایستی موارد مربوط به کار در این رشته ها را یا در همین شرکت ها و یا در استانداردها و کلاسها ی مربوط به کار یاد بگیرید مطالبی همچون طراحی واحد های یوتیلیتی و سایزینگ و مدارک مهندسی و نرمافزار و ... وشرکتهای مهندسی مشاور هم به کسی اعتماد میکنن که این کار ها را بلد هست ولو اینکه شیمی کاربردی یا مکانیک باشه (من کیس های متعددی در بهترین شرکت های مشاوره مثل سازه دیده ام که فرد شیمی یا مواد یا مکانیک بوده)
اما مورد دوم که کار تخصصی هر رشته است که این هم برمیگردد به فاکتور های خود اون رشته مثلا رشته ای مثل صنایع غذایی با وسعت کار بسیار زیاد میتواند در بسیاری از محیط ها کار پیدا کند
مثلا حیطه ای مثل انرژی میتواند در بخش مربوط به انرژی فعالیت کند که گرچه وسعت صنایع غذایی را ندارد ولی فرست ادامه تحصیل بهتری را داراست یا مثلا در گرایش کاتالیست یا پلیمر افراد ی که از رشته ای دیگر بتوانند وارد ان شوند خیلی کم است و این به مهندسان این رشته کمک میکند تا بتوانند پول بهتری را نسبت به صنایع غذایی بگیرند گرچه پلیمر یا کاتالیست ان فضای گستر ده صنایع را ندارند همچنین گرایش سیفتی که این اواخر امده و دوستان بسیار از ان قافلن که در سالهای اینده جزء رشته های برتر خواهد شد
به هر حال بایستی گفت هر گرایش حسنات خود را دارد و نباید فقط وفقط از گرایش های خاصی تابو ساخت.

keyvanm

عضو جدید
دکتر سمیعی گهر:
امیدوارم از بعد انتخاب رشته دیگه استارت برای ادامه مسیر بزنید واونا که میخوان برن خارج ادامه تحصیل زبان و اونا که میخوان برن کار یادگیری مسائل کاری اگر هم کمی تلاش کنید هردو..

P O U R I A

مدیر تالار
توضیحاتی در مورد گرایش زیست پزشکی :

این سایت دانشگاه MIT که معتبر ترین دانشگاه دنیاست و مدینه فاضله اغلب دانشجویان دنیاست
http://web.mit.edu/cheme/research/areas/index.html
در این سایت لیست گرایش های مهندسی شیمی امده است که مشاهده میکنید که انرژی و biomedical یا همان زیست پزشکی هم در دیپارتمان مهندسی شیمی ذکر شده است. در مقطع لیسانس دانشجویان با علم اوراله اکادمیک اشنا میشوند در صورتیکه در تحصیلات تکمیلی نیاز به فوکوس روی یک حیطه ی خاصی است .در شروع به هر تخصصی هم در ابتدا نیاز است شما مطالب جدیدی را یاد بگیرید در ضمن زیست پزشکی کمی شرایط متفاوت با مهندسی شیمی دارد ولی باز هم هستند تعداد دانشگاه کمی که این رشته را در دیپارتمان مهندسی شیمی میگنجانند ولی شاید در فضای فکری دانشجویان مهندسی شیمی که اغلب تمایل به کار در محیط های مهندسی را دارند نباشد
موفق باشید

parham asadi

عضو جدید
اینم یه همایش که ایشان درباره اپلای گذاشتن:
همایش رایگان مربوط به اپلای در تاریخ پنجشنبه 8 خرداد ماه ساعت 10 تا 14 برگزار خواهد شد و به دلیل محدودیت در ظرفیت همایش (30 نفر) اولویت با دانشجویانی است که زودتر رزرو کرده باشند.(ظرفیت باقی مانده 15 نفر میباشد) .برای رزرو همایش با شماره 88430755 تماس گرفته و یا شماره 5 را به شماره 09371961992 اس ام اس نمایید .

parham asadi

عضو جدید
اقای سمیعی گهر (فیسبوک):

سلام دوست عزیز اقای آ.ر

برای ارشد فقط باید برنامه درستی داشته باشی قبل از کلاس و کتاب و جزوه...
من در همایش کنکور که بزودی برگزار میشه به صورت کامل توضیح میدم
ولی در هر کاری برای رسیدن به 60 % مهارت همیشه یه کلیشه ای وجود داره که اگر رعایت کنی میرسی که در کنکور این موضوع حدود 4 ماه زمان میبره و با اکثر کتابهای بازار هم شدنی است ولی برای بالاتر رفتن از 60 به 70 دوباره حدود 2 ماه زمان نیازه (دقت کن تا 60 % 4 ماه برای فقط 10% 2 ماه !) این هم به دلیل مشکل بودن و نیاز به طبقه بندی کردن مطالبه و همین طور برای 70 تا 80 .... (البته یادت باشه کسی که 100 درصد بلده میزه کنکور میزنه 65 تا 70 رتبه 1)
حالا برای رسیدن به 60 گفتم بیشتر کتابها خوبه ولی دیگه برای بالاتر رفتن باید برای هر درس یه برنامه خاصی رو داشته باشی تو یه درس مثل راکتور باید یاد بگیری چه جوری درس رو طبفه بندی کنی (70%) برای تا 80 باید کلیشه هارو بلد باشی برای تا 90 باید یادبگیری فصول را ادغام کنی(واکنش ابتدایی + حجم متغییر + راکتور mix سری ...) و همچنین متن فصل های خاصی از لون اشپیل رو بخونی
در صورتیکه در ترمو برای بالا رفتن از این نوردوان باید یه مسیر دیگرو بری مثلا تست هارا نزی بلکه دو نه دونه مثل درس بخونی و تحلیل کنی ....
در مورد بقیه هم همین طور در ضمن هر فصلی هم روش خوندن (والبته درس دادن) خودش رو داره روش خوندن مدلسازی تو کاربرد کاملا با روش خوندن اتگرال عددی متفاوته
تو همایش همرو دونه دونه بررسی میکنم
فقط امیدوارم به همایش برسم !
موفق باشید
سمیعی گهر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ELHAM PROCESS

عضو جدید
اقای سمیعی گهر (فیسبوک):

سلام دوست عزیز اقای آ.ر

برای ارشد فقط باید برنامه درستی داشته باشی قبل از کلاس و کتاب و جزوه...
من در همایش کنکور که بزودی برگزار میشه به صورت کامل توضیح میدم
ولی در هر کاری برای رسیدن به 60 % مهارت همیشه یه کلیشه ای وجود داره که اگر رعایت کنی میرسی که در کنکور این موضوع حدود 4 ماه زمان میبره و با اکثر کتابهای بازار هم شدنی است ولی برای بالاتر رفتن از 60 به 70 دوباره حدود 2 ماه زمان نیازه (دقت کن تا 60 % 4 ماه برای فقط 10% 2 ماه !) این هم به دلیل مشکل بودن و نیاز به طبقه بندی کردن مطالبه و همین طور برای 70 تا 80 .... (البته یادت باشه کسی که 100 درصد بلده میزه کنکور میزنه 65 تا 70 رتبه 1)
حالا برای رسیدن به 60 گفتم بیشتر کتابها خوبه ولی دیگه برای بالاتر رفتن باید برای هر درس یه برنامه خاصی رو داشته باشی تو یه درس مثل راکتور باید یاد بگیری چه جوری درس رو طبفه بندی کنی (70%) برای تا 80 باید کلیشه هارو بلد باشی برای تا 90 باید یادبگیری فصول را ادغام کنی(واکنش ابتدایی + حجم متغییر + راکتور mix سری ...) و همچنین متن فصل های خاصی از لون اشپیل رو بخونی
در صورتیکه در ترمو برای بالا رفتن از این نوردوان باید یه مسیر دیگرو بری مثلا تست هارا نزی بلکه دو نه دونه مثل درس بخونی و تحلیل کنی ....
در مورد بقیه هم همین طور در ضمن هر فصلی هم روش خوندن (والبته درس دادن) خودش رو داره روش خوندن مدلسازی تو کاربرد کاملا با روش خوندن اتگرال عددی متفاوته
تو همایش همرو دونه دونه بررسی میکنم
فقط امیدوارم به همایش برسم !
موفق باشید
سمیعی گهر

سلام ببخشید این همایش کجاست پارسه است؟ و کی؟

keyvanm

عضو جدید
دانلود فایل صوتی مشاو ره ای
درباره ی نحوه ورود به شرکت های مشاوره ای نفت و گاز و هدف کلاس های تربیت متخصص نفت و گاز(سمیعی گهر)

پیوست ها

• 12345.rar
    3.6 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ELHAM PROCESS

عضو جدید
استاد سمیعی گهر»
سلام اقای ع.ش
انتخاب تعداد دروس و نوع انها در تابستان بستگی به مدت زمان درس خواندن شما دارد و بایستی با یک برنامه ریزی دقیق این کار را انجام دهید
خوب اگر شما هر درس را حداقل 8 فصل در نظر بگیرید و برای هر فصل 3 روز وقت بگزارید (درس و تست و دوره ) که در فایل صوتی توضیح داده شد بنابراین هر درس شما نیازمنده 24 روز زمان خواهد بود و اگر تابستان را 80 روز فرض نمایید شما حداکثر قادرید بین 3 تا 4 درس را بخوانید
که پیشنهاد میکنم 4 درس جرم و کاربرد و راکتور و حرارت را انتخاب کنید تا یک برایند خوب از لحاظ اهمیت و فهم و چهار چوب پذیری درس را رعایت کرده باشید و دروسی انتخاب کرده باشید که مطمئن هستید دارای چهار جوبن و وقتتان در تابستان قطعا دارای بازده بوده درصورتیکه در درسی مثل سیالات به علت عدم چهار چوب پذیری و گستردگی فضا ممکن است زمان زیادی را بر روی مطالبی صرف کنید که بالاتر از سطح 70 درصد میباشد
البته که در همایش به صورت جزئی مطالب را بررسی میکنیم اما بهینه درس خواندن در تابستان باید دربین فصول نیز رعایت شود:
مثلا در جرم فصل اول و ششم را فعلا نخوان و تمرکزت را بزار روی فصول 2و3و4و5 و تقطیر و استخراج چون 80-70 در صد تست ها از اینجاست
یا مثلا در کاربرد از مدل سازی شروع کن و دوره کل معادلات را خط بکش و این فصلای کم تست ولی پر حجم را بزار وقتی همه درس ها را خواندی بعد
یا مثلا راکتور 5 فصل وسط مهمه از 2 به بعد تا اوله اثر دما و فشار
در همایش همه را بررسی و لیست میکنم
در مورد اخر به علت برخی مشکلات در حال حاضر بنده با هیچ موسسه ای قرار داد ندارم و برگزاری یا عدم برگزاری کلاسها و ازمونها در موسسات به عهده ی مجری برگزار کننده کلاسها خواهد بود و تنها برگزاری کلاسهای اعلام شده در سایت شخصی ام قطعی میباشد.
http://alum.sharif.ir/~samieegohar/page9.htm

آخرین ویرایش توسط مدیر:

keyvanm

عضو جدید
محمد رضا سمیعی گهر ژوئن 12 09:08
با سلام :داوطلبان محترم کنکور کارشناسی ارشد مهندسی شیمی یکی از موضوعاتی که میتواند تاثیر بسزایی در سرعت رشد اولیه درس خواندن شما شود اینست که تا قبل از شروع کلاسها یا شروع درس خواندن برای کنکور (دوستانی که کلاس نمیروند) برای سه یا 4 درس انتخابی اول یک پیشخوانی انجام دهید
حالا این پیش خوانی به چه صورت باشد؟
لطفا ابتدا از روی جزواتی شروع کنید که به چشم شما اشنا هستند یعنی همان جزوات دانشگاهیتان زیرا شاید این جزوات برای کنکور مناسب نباشد اما تصاویر و فرمولها و مسیر این جزوات در ذهن شما حک شده است و با یک مطالعه ی کوتاه و سریع میتواند مطالب زیادی را به خاطر شما بیاورد که این امر سبب میشود شما با سرعت بیشتری مطالب ابتدایی به یادتان بیاید و در حین شرکت در کلاس و یا خواندن کتب مطالب در ذهن شما اشنا باشد و درک انها برایتان راحتر باشد تا وقتی استاد در کلاس میگه میو نخندید! بدونید همون ویسکوزیته ی دینامیکیه ! :)
موفق باشید...

keyvanm

عضو جدید
محمد رضا سمیعی گهر ژوئن 13 07:51
سلام اقای ک.ز
پارسال این سه کلاس (ترمو سیالات و کنترل(به صورت کارگاه یک روزه)) برگزار شد و کلاسهای بسیار خوبی هم بود چون دانشجویان بسیار همکاری کردند ولی متاسفانه امسال هنوز مشخص نیست چون من ممکن که از 18 مرداد دیگر نتوانم کلاس بگزارم ولی در این صورت هم سعی میکنم از طریق اینترنت کلیشه ها و تست ها را بررسی کنم ولی حواستون باشه مخصوصا سیالات خیلی نامرده و ممکنه حتی پس از صرف زمان زیادی به تسلط هم برسی ولی تو کنکور بد باشه.ولی ترمو نه اگر فقط رو تست های کلیشه ای مسلط باشی میای تو سطح متوسط ها و حالا برای بالا رفتن 2 تا اپشن داری یکی اینکه درسی رو که وقت ترمورو روش گذاشتی میاری بالا و دوم هم اینکه اگر علاوه بر کلیشه بر روی برخی مطالب تسلط پیدا کنی می توانی از متوسط ها جدا میشید (البته اگر هم وقت خوب بزاری که میتوانی رو در صد خوب حساب کنی ...) در کل باید حرفه ای درس بخوانی دیگر اون زمان گذشته که تا میگفتی برنامه طرف 4 تا خط با خودکار قرمز میکشید مینوشت شنبه یکسنبه دوشنبه ... الان رقابت تو ارشد زیادتر شده و حاشیه هم همینطور . این را صادقانه و دوستانه میگم تو کنکور حرف اول را اون میزی میزنه که شما باید روزی 8 ساعت با تمرکز بالا روش درس بخونی منو، کلاسو جزوه و کتابو موسسه همه حاشیه ایم و فقط ممکنه گفتم ممکنه سرعت رشد درس خوندنتون رو زیاد کنیم تازه اگر هنرش رو داشته باشیم
ان شا الله که مزد تلاشتون رو بگیرید نه بیشتر نه کمتر چون اگه بیشتر بگیرید از حق یکی دیگه دزدیدی و اگه کمتر کسی دیگه حقتو خورده
موفق باشید

tana_2007

عضو جدید
سلام
خواهشا دوستان تهرانی که امکان رفتن به همایش رو دارند فایل صوتی همایش رو (حالا یا ضبط کنند یا از دبیرخانه همایش بگیرن) برای ما بچه های شهرستانی که علاقه مندیم ولی واسمون امکانش نیست که در همایش شرکت کنیم قراربدهند
خدا خیرتون بده !

keyvanm

عضو جدید
محمد رضا سمیعی گهر
با سلام خدمت دانشجویان نکاتی در باره همایش:
ساعت شروع همایش 10 می باشد و حداقل تا 2 طول میکشه و به علت پیوستگی مطالب و همچنین احترام به زمان دیگران بعد از ساعت 10 کسی اجازه ورود ندارد (100 % واقعی است ! )
لطفا در صورت امکان برای هر درس مخصوصا دروس اصلی یک کتاب (هر چی بود ، ماله هرسالی و هر موسسه ای یا حتی مرجع) اورده شود تا درهنگام بررسی دروس راحتتر باشید (نیاوردید هم مشکلی نیست) .
چون همایش در گروه های کوچک برگزار میشود پس سوالاتتان را بنویسید تا در اخر بپرسید.
در اخر اگر فردی با هر رتبه ای (چه تک چه هزار) دوست داره به دانشجویان امسال کمک کنه پیام بده تا من بهش وقت بدم برای کمک به دانشجویان صحبت کنه فقط حتما قبلش هماهنگ شود. " اوناکه تک شدن از نکات مثبت کارشون بگن و مهم تر اوناکه خراب کردن بیان و علت رو بگن اتفاقا من به گروه دوم تمایل بیشتری دارم چون برای تک شدن مشکلی نیست! ."
موفق باشید

keyvanm

عضو جدید
محمد رضا سمیعی گهر

سلام اقای آ ش
در مورد خواندن همزمان درس و سربازی :
ببین باید ببینی چی میخوای قبول بشی . شما میتوانی در ساعت 5-10 شب درس بخونی البته با درنظر گرفتن استراحت شب بنابر این اولا باید حتما از تابستان شروع کنید و هم اینکه بهینه درس بخوانی مثلا تو جرم تمرکز کنی روی فصلهای خاصی راکتور بخونی کاربرد در عددی تست کم بزنی
در کل باید طبق برنامه درستی پیش بری تا بدونی در مثلا 4 ماه دیگه کجا قرار داری
شدنی هست ولی اگر با زمان بعد از ظهرت مثل صبح برخورد کنی یعنی همانطور که 6 میری 2-3 میای 5 بری 10-11 بیای و حتما ظهر را بخوابی تا زمان بعداز ظهرت مثل صبح پر بازده بشه
درسهارا هم باید از مدلسازی در کاربرد ریاضیات شروع کنی و شما 3 درس برداری نه 4 تا
جرم و راکتورو کاربرد و طبق برنامه ریزی که در همایش میگم جلو بری
اگر هم فایل همایش نرسید یا حجمش زیاد شد یه فکری حتما میکنم در هر صورت زود شروع کن اگر 10 روز زودت شروع کنی که میشه 90 ساعت روزی 9 ساعت چون هنوز که سربازی نرفتی
90 ساعت انگار تقریبا 3ماه روزی 1 ساعت بیشتر درس خواندی
ر ضمن سعی کن اول همه درسهارو به 70 برسونی بعد به صورت گزینشی درس مهم را بردار و از 70 به 90 برسون از اون اول سعیت نباشه درسی رو به 100 برسونی بعد بری بعدی چون از 70 تا 90 همون اندازه زمان میبره که از 0 تا 70 زمان میبره
البته به 70 رسوندن یک درس به این معنی نیست که سطحی بخونی نه بزار کامل تر بگم :
هر درسی یه تنه اصلی داره و یکسری شاخه فرعی گاهی ادم در شاخه فرعی درس گیرمیکنه و نمیفهمه و بعد گیرمیده بفهمه ...یهو میبینه به اندازه تنه اصلی زمان گذاسته تا یه شاخه فرعی را بفهمه مثلا اگر عدد دام کهلر را در راکتور نفهمیدی ولش کن برو جلو ولی اگر عملکرد راکتور پلاگ را نفهمیدی گیر بده
همچنین در هر درس یه سری فصل هستند که قلب اون درسن و یکسری فصل نه حاشیه ای اند مثلا در جرم فصل دستگاه رو الان نخون چون اولا حفظیه دوما زیاده و تست هم کم داره و تیتش هم اکر کلیشه باشه میزنی نباشه خود تریبال هم نمیتونه بزنه!
در کل 70 درصد معنیش پیچوندن درس نیست بهینه کردن درسه
موفق باشید
سمیعی گهر

fatemeh motahari

عضو جدید
درخت !
گاهی ادم در شاخه فرعی درس گیرمیکنه و نمیفهمه و بعد گیر میده که بفهمه! ... یهو میبینه به اندازه تنه اصلی زمان گذاشته تا یه شاخه فرعی رو بفهمه ، البته که چاره ای ام نیست چون این شاخه فرعیه که همیشه میوه میده ! ولی روی شاخه فرعی مواظب باش! چون امکان شکستنش زیاده در ضمن ته ش هم بم بسته ! اصلا انگار از خیر برخی میوه ها بگذریم بهتره ! به نظرم ! بهتره ادم میوه های دم دستی رو اول بکنه ، که اگرم زمان برای چیدن میوه های شاخه فرعی پیدا نکرد سبدش خالی نباشه... ! چون متاسفانه ...
تو این دوران به سبد ادما نمره میدن نه به زحمتی که برای چیدن میوه کشیده شده !
موفق باشید
سمیعی گهر

fatemeh motahari

عضو جدید
سلام دیروز همایش اقای سمیعی گهر بود...
قبل رفتن تو این سایت از ایشون تعریف زیاد شنیده بودم قبل اینکه ایشون بیاد تعداد کم بود و من ناامید بودم که برگزار بشه ساعت حدود 10 بود که دیدم یه نفر وارد کلاس شد اصلا به استادا شبیه نبود ...
با اینکه کم بودیم اول در را قفل کرد و به یه اقایی هم گفت که دیگه کسی را از پایین راه ندید(3تا از دوستام ساعت 11 امده بودن برگشتن) ...من که منتظر بودم یه جوری سمبلش کنه بره ...
ابتدا کمی صحبت کرد که روی خود من که خیلی اثر داشت ... یه جمله کلیدیش که شدیدا تو خاطرم موند این بود که :
اگر میخوای کنکور قبول شی نباید دوره حاشیه های زندگیتو خط بکشی چون انقدر زیادن که ماژیکت تموم میشه باید فقط دور خودت رو یه خط قرمز بکشی فقط خودت !
خلاصه با اینکه صداش داغون شده بود 4 ساعت بی قفه صحبت کرد . اصلا خسته نمیشد تو انتراک هم داشت جواب سوال یکسری را میداد
صحبت هاش عالی بود گرچه خودش هم گفت که شاید برخی ها رو الان درک نکنیم یا اشتباه بگه ولی به نظرم برنامه ریزیش بی نظیر بود همه چیز رو میدید در کل بازم میگم عالی بود...
4 ساعت حرف زد بازم وقت کم اورد البته بد جایی هم وقت کم اورد وقتی می خواست دروس را بررسی کنه اما در همان حد هم که وقت بود بسیار مفید بود
خیلی با علاقه صحبت میکرد حتی یهو شروع کرد سیالات و ترمو دینامیک درس دادن خیلی جالب بود همه درس هارو عین کف دستش میشناخت
یه چیز مهم اینکه خودش داشت صحبت هاشو ضبط میکرد البته یکی دیگه هم از وسطاش شروع به ضبط کردن کرد ولی فکر کنم 4.30 ساعت حجمش زیاد شه ...در ضمن خیلی از مطالب رو هم رو تخته نوشت ...
در کل من تا حالا همایشی با این بار اطلاعاتی نرفته بودم و خیلی مفید بود هر انچه که برای شروع نیاز داشتم توش بررسی شد واقعا دستش درد نکنه این اطلاعات رو رایگان در اختیار مون گذاشت. من الان حاضر بودم پول 10 تا کتاب راهایان و پارسه و ... بدم تا این مطالب رو بدونم !
اصلا هم از استادای دیگه بد نمیگفت تازه کلی هم از دکتر میرزاده تعریف کرد (ادم متواضعی بود در حین یه غرور خاص (این که میگن اقای خاص مهندسی شیمی درسته))
در کل توصیه میکنم حتما این همایش رو فایلش رو بگیرید گوش بدید خیلی مفیده (البته یه حرف هایی هم میزد که شاید ضبط و انتشارش ...)

بالا