به پروفایل مورد علاقه خود رای دهید
مشکلی پیش اومده؟؟؟
من به این آقاهه رای میدم، انشالله خدا ازم قبول کنه...عاقا هرکی به من رای بده با کله میره بهشت!!!![]()
تبلیغاتو برممممعاقا هرکی به من رای بده با کله میره بهشت!!!![]()
همانا رستگار میشویدمن به این آقاهه رای میدم، انشالله خدا ازم قبول کنه...
حقیقته عموجونتبلیغاتو برمممم![]()
کاش یه جور میذاشتی عکس پروفایل هرکسی کنار اسمش بودبه پروفایل مورد علاقه خود رای دهید
کاش یه جور میذاشتی عکس پروفایل هرکسی کنار اسمش بود![]()
بهشت که ماله تو نیس که انفاقش کنیآهاپس هر کی به من رای بده سه دونگ بهشتو میزنم به نامش![]()
مال تو ام نیست ک بذل و بخشش کنی و الکی قولشو بدی؟از کجا ضمانت میکنی؟هاع؟بهشت که ماله تو نیس که انفاقش کنیاما از اونجایی که هر کی بهم رای بده با کله بهشتی میشه
![]()
من که پخشش نکردم! رای بدی رستگار میشوی خدا ازت راضی میشه والسلاممال تو ام نیست ک بذل و بخشش کنی و الکی قولشو بدی؟از کجا ضمانت میکنی؟هاع؟![]()
خواهش پسر خاله مستفوو دشمنت شرمندهدختر خاله مستفو ببخشید من باید بهتون میگفتم کوتاهی از من بود
شرمنده
یعنی منو نمیشناسی......![]()
نازی بخدا یادم نبودی نازی بخدا الان اومدم بگم نازی هم میشناسم نازینازی بخدا وقتی خارج شدم یادم اومد خواستم الان پستمو ویراتیش کنم دیدم پست گذاشتی نازی
![]()
نازی نازی ناناز نانازی ناز ناز نانازی نازی نازینازی بخدا یادم نبودی نازی بخدا الان اومدم بگم نازی هم میشناسم نازینازی بخدا وقتی خارج شدم یادم اومد خواستم الان پستمو ویراتیش کنم دیدم پست گذاشتی نازی
![]()
نازی نازی ناناز نانازی ناز ناز نانازی نازی نازیقربون اجی رز ...عاقا استارتر گرامی وقتی رای ها رو شمردی واسه نازیخانم + 1 کن
![]()
نازی نازی ناناز نانازی ناز ناز نانازی نازی نازیقربون اجی رز ...عاقا استارتر گرامی وقتی رای ها رو شمردی واسه نازی خانم + 1 کن
![]()
واااای اشکال نداره عزیییییزم....
.
.
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه پروفایل سری دوم | مسابقات تفریحی | 66 | |
![]() |
مسابقه ی آواتار،امضا و پروفایل به مناسبت محرم | مسابقات تفریحی | 98 | |
![]() |