مرخصی و بعد انصراف...خیلی مهم

sophos

عضو جدید
[FONT=&quot]با سلام[/FONT]

[FONT=&quot]یکی کمک کنه بگه باید چکار کنم[/FONT]!

[FONT=&quot]من مهر گذشته 92 دانشگاه علوم و تحقیقات ارشد فیزیک قبول شدم و بعد بدون اینکه سرکلاس برم یا انتخاب واحد کنم همون ترم اول رو مرخصی گرفتم برای 2 ترم تحصیلی(یعنی ترم مهر و بهمن) تا بتونم برای کنکور ارشد سال بعد دولتی مکانیک مطالعه کنم[/FONT].
4 [FONT=&quot]ماه فشرده برای کنکور خوندم و کنکور دادم. اردیبهشت 93 از دانشگاه انصراف دادم ولی بهم برگه ی انصرافمو نمیدن چون میگن باید 2 میلیون و هشتصد تومن بدم به دانشگاه[/FONT]!!!
[FONT=&quot]خوب من این پولو ندارم بدم. سوالم اینه که اگه دانشگاه دولتی امسال قبول شدم آیا لازمه حتما برگه انصرافمو از دانشگاه آزاد قبلی به دانشگاه جدید قبولی ارائه بدم برای ثبت نام شهریور ؟؟؟ یا فقط اصل مدرک کارشناسی رو بدم کافیه(اصل مدرک کارشناسیم دست خودمه و به دانشگاه علوم و تحقیقات ندادمش!!)...؟؟؟[/FONT]

[FONT=&quot]خواهشا یکی بگه چطور میتونم بدون اینکه برگه انصرافمو به دانشگاه جدید بدم ثبت نام کنم؟ اصلاً میشه این کارو کرد و از خیر این برگه مزاحم گذشت؟؟؟ الان من دانشجوی انصرافی حسابم و دانشگاه علوم و تحقیقات این موضوع رو به نظام وظیفه اعلام کرده ... حالا چطور به دانشگاه جدید نشون بدم که وضعیت سربازیم چیه؟ چه مدرکی باید ارائه بدم برای ثبت نام.؟؟؟[/FONT]

[FONT=&quot]خواهش میکنم کمکم کنید چون بزودی نتایج نهایی ارشد اعلام میشه[/FONT]!
:gol:

mohlat

عضو جدید
سلام
سعی نکنید این اطلاعات رو از دوستان جمع آوری کنید
قوانین آموزشی گاها دچار تغییر می شوند بهترین کار سر زدن به سایت وزارت علوم و دانشگاه آزاد است.
می توانید از خود دانشگاه دولتی و ازاد سوال کنید
شما از دانشگاه آزاد انصراف داده اید و به احتمال زیاد اصل جریمه پابرجاست چون موقع ثبت نام تعهد داده اید
اما به نظرم به مشکل می خورید چون شما بدون داشته برگه انصراف یعنی اینکه همزمان جای دیگری مشغول تحصیل اید
سریعتر ازمنابع معتبر پاسختان را پیدا کنید و منتظر جواب گروه های مجازی نباشید
امیدوارم مشکلتان حل شود

sophos

عضو جدید
سلام
سعی نکنید این اطلاعات رو از دوستان جمع آوری کنید
قوانین آموزشی گاها دچار تغییر می شوند بهترین کار سر زدن به سایت وزارت علوم و دانشگاه آزاد است.
می توانید از خود دانشگاه دولتی و ازاد سوال کنید
شما از دانشگاه آزاد انصراف داده اید و به احتمال زیاد اصل جریمه پابرجاست چون موقع ثبت نام تعهد داده اید
اما به نظرم به مشکل می خورید چون شما بدون داشته برگه انصراف یعنی اینکه همزمان جای دیگری مشغول تحصیل اید
سریعتر ازمنابع معتبر پاسختان را پیدا کنید و منتظر جواب گروه های مجازی نباشید
امیدوارم مشکلتان حل شود

بله درسته باید از خودشون بپرسم...منطقتون رو قبول دارم...ممنونم از اینکه وقت گذاشتین

بالا