محمد رضا شریفی نیا (2)

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بعد از مرآتی اینبار شریفی نیا مورد هجوم کامنتها قرار گرفت

www.mr-sharifinia.blogfa.com

در قسمت
( گزارشی از مراسم دهمین تنفیذ حکم ریاست ‌جمهوری ( اخبار
گوشه پایین -سمت راست نوشته نظر، که میتونین اینجا هم نظر بدین و هم نظر دیگرانو ببینین فقط همین الان بگم ، حرفای بدبد زیاد داره ها نگین نگفتی

archi_arch

مدیر بازنشسته
نمیدونم چرا هر کاری میکنم باورم نمیشه این وبلاگها وبلاگ شخصیشون باشه!! اونم با یه همچین سردری!

این وبلاگ در حال کامل شدن است و به زودی سایت نیز راه اندازی خواهد شد به دلیل نقص فنی تمام پستهای وبلاگ از بین رفتند
با نظرات سازنده خود در بهبود این وبلاگ من را یاری کنید

و این گرافیک سطحی و معمولی و نوشته های بدون تاریخ و ساعت و فونت وحشتناک برای عنوان تاپیک!! و بدون هیچ ادرس وایمیلی برای برقراری ارتباط!!

archi_arch

مدیر بازنشسته
ببخشید یه سوالم داشتم! فارسی من ضعیفه یا این جمله واقعا ایراد داره؟

پيغام مدير : من محمد رضا شریفی‌نیا هستم در ۲۵ خرداد ماه ۱۳۳۴ در تهران بدنیا آمده ام/
عشقم سینما و تئاتر است و تمام کارهای هنری را دوست دارم.
متعلق به هیچ گروه و فرقه ای نیستم و این وبلاگ را صرفا برای معرفی کارهایم و دست نوشته هایم و شنیدن نظرات و پیشنهادات شما عزیزان ساخته ام تا پلی باشد میان شما و من و هرگونه وبلاگ یا سایت مشابه را در مورد خودم محکوم! میکنم .اگر نظراتی دارید در پستها بیان کنید.
دوستدار همه شما "محمد رضا شریفی نیا"

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا هر کاری میکنم باورم نمیشه این وبلاگها وبلاگ شخصیشون باشه!! اونم با یه همچین سردری!

این وبلاگ در حال کامل شدن است و به زودی سایت نیز راه اندازی خواهد شد به دلیل نقص فنی تمام پستهای وبلاگ از بین رفتند
با نظرات سازنده خود در بهبود این وبلاگ من را یاری کنید

و این گرافیک سطحی و معمولی و نوشته های بدون تاریخ و ساعت و فونت وحشتناک برای عنوان تاپیک!! و بدون هیچ ادرس وایمیلی برای برقراری ارتباط!!

منم مثه شما فک میکنم، فقط ایا قبل از این جریانات این وبلاگ وجود داشته یا نه؟
در ضمن از اسمش اینجوری بر میاد که ماله خودش نیست mr-sharifinia (اقای شریفی نیا...)
البته مهم قسمت نظراش بود واحتمالا کسیم که اینو ساخته هدفش همین بوده که نظره سایرین در مورده ایشون بودنه... که اونم چه نظری.

من هم دقیقا با شماها موافقم و البته این رو هم تو همون وبلاگ گفتم
شریفی نیا یک اشتباهی کرده و رفته تنفیذ
حالا به هر دلیلی
ولی گمان نمی کنم انقدر نادان باشه که بیاد و عکسهایی رو قرار بده تا خانواده اش فحش بشنون
حس می کنم این وبلاگ کار حامیان اونور باشه تا شریفی نیا رو هرچه بیشتر از مردم جدا کرده و هرچه بیشتر بگن اون به اختیار خودش اومده!!!

قضیه ی بردن قطبی به تنفیذ رو شنیدید؟

بالا