محاسبات تاسیسات مکانیکی ساختمان-آبرسانی-محاسبه حجم مخزن-SFU

moahce

عضو جدید
سلام دوستان-توی سایت های مختلف در مورد حجم مخزن بحث های مختلفی شده که از ساعت بی آبی و پیک مصرف صحبت شده ، اما من توی دفترچه های که برای سازمان نظام مهندسی ساختمان ارسال میشه من چیزای دیگه ایی رو دیدم که اگر دوستان در این مورد اطلاع دارن به منم توضیح بدن .یه ساختمون 5طبقه روی پیلوته که دارای 9 واحد مسکونی هستش ، طبق مقررات ملی ساختمان مبحث 16 اومده مقدار SFU ها رو بدست آورده ( از تمامی مصرف کننده ها در کل ساختمون ) جمع زده شده 70 تا .رفته توی نموداری که براساس فلاش تانکه مقدار دبی رو 40 گالن آمریکایی در دقیقه بدست آورده حالا 40 رو ضربدر 3.75کرده تا مقدار دبی براساس لیتر بر دقیقه بدست بیاد مقدارش شده 150 لیتر بر دقیقه .حالا یه دفعه اومده گفته روی پشت بوم دو تا مخزن 1.5( یک و نیم ) و 1 مترمکعبی گذاشته ، چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟( البته من کاری به زون بندی ساختمان ندارم ) مشکل من اینه که چرا یه دفعه مقدار حجم مخزن شده دو و نیم مترمکعب؟؟؟؟؟؟سایر مشخصات : نوع سیستم آبرسانی : ثقلی افت فشار لوله ها و اتصالات 4.5هد کل 26 قطر لوله 1 اینچ

behnam_mech1987

عضو جدید
دوست عزیز درسته این مطلب قدیمی شده اما فکر نمی کنی به هم هیچ ربطی ندارن! محاسبه مخازن اب با سایز زنی متفاوته،sfu رو برای سایز زنی استفاده می کنند تا جایی که من می دونم....

PARTIANTAHVIEH

عضو جدید
دوست عزیز محاسبه حجم تانک منبع ذخیره بر اساس تعداد نفرات داخل ساختمان می باشد . سری به سایت www.partiantavieh.com بزنید .

بالا