مجردهاش جواب بدن

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خوشم نمی یاد

مفید نیست و ضررهاش خیلی دامنه گسترده و عمیقی برای فرد داره

rainy girl

عضو جدید
من همیشه از تنها زندگی کردن می ترسم ، زیاد با خانوادم تفاهم ندارم ولی ترجیح میدم تا وقتی ازدواج نکردم با خانواده زندگی کنم:smile:

در زمینی که مردانش به نامردی عصا از کوه می دزدند
من از خوشباوری ان جا محبت آرزو کردم

آخرین ویرایش:

haniyeh65

عضو جدید
من که پیشنهاد می کنم
کسایی که این قضیه را دوست دارند:D:D
یه چند روز تست کنن:w11:
بعد بیان برای بقیه هم بگن از همه موردش چه خوب چه بد :whistle::whistle:

tatu_lover1366

عضو جدید
برای ایرانی ها و شکاف عمیقی که بین دو نسل وجود داره
یکی از بهترین راه هاست
من که واقعا ازش لذت بردم

behnam-violoonn

عضو جدید
سلام .....
همه مردا .. یعنی همه پسرا به فکر ثروت و اینجور چیزا هستن ... من خودمو میگما:D
زیادم واسه خودشون نیس .. به خاطر همسرشون ..فرزندانشون ... به خاطر اینکه خوشبختشون کنه ...

وقتتی پول نباشه زندگی هیچه ... پس برعکس دخترا پسرا فقط به فکر پول دراوردنن

haniyeh65

عضو جدید
سلام .....
همه مردا .. یعنی همه پسرا به فکر ثروت و اینجور چیزا هستن ... من خودمو میگما:D
زیادم واسه خودشون نیس .. به خاطر همسرشون ..فرزندانشون ... به خاطر اینکه خوشبختشون کنه ...

وقتتی پول نباشه زندگی هیچه ... پس برعکس دخترا پسرا فقط به فکر پول دراوردنن
وا این حرفها چه ربطی به بحث داشت :w00:
دلبندم درست به موضوع فکر کن بعد جواب بده :w24:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حاظرم با چندتا دوست خوب زندگی کنم مجردی اما تنهایی نه:cry:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر به مستقل شدن البته نه به واسطه ازدواج ، تحصیل و.. فکر کردین بیشتر منظورم زندگی مجردی بدون خانواده است .

خیلی خیلی زیاد تقریبا زندگیم همینجوریه, خب خیلی کیف میده, اما کمکم زندگی مسخره میشه, نه غذای درست حساب, نه وقته خوابت معلومه, نه میدونی امروز چند شنبه هست, اصلا قاطی میکنی, خوبیش اینه که دغدغه نداری و بی استرس میخوابی شب.

hamed6336

عضو جدید
تجربه جالبیه..من از 19 سالگی تا 1 ماه پیش که برگشتم به کانون گرم خانواده به صورت تنها و مجردی زندگی می کردم.................
علتشم چیزی نبود جز کار و تحصیل و خدمت سربازی;)

jujushow

عضو جدید
خیلی خیلی زیاد تقریبا زندگیم همینجوریه, خب خیلی کیف میده, اما کمکم زندگی مسخره میشه, نه غذای درست حساب, نه وقته خوابت معلومه, نه میدونی امروز چند شنبه هست, اصلا قاطی میکنی, خوبیش اینه که دغدغه نداری و بی استرس میخوابی شب.

دقیقا باهاتون موافقم . من برای چند روز امتحانش کردم ، واقعا لذت بخشه . اینی هم که بعضیا میگند ادم افسردگی میگیره خوب بستگی به شخصیت ادما داره .. من کلا از تنهایی خوشم میاد . یعنی اگر 24 ساعت توی خونه باشم مجموعا 15 دقیقش در کنار اعضای خانواده نیستم . نه مهمونی ، نه مراسمی ... از هیچ کدوم از اینا هم خوشم نمیاد چون اینجوری روحم ارومتره . قضیه غذا و رفاه رو هم مطرح کردید ، اخه وقتی روح ازرده باشه غذا به چه درد میخوره ؟ مثلا من خانوادم مدت 10-15 روز رفتند مسافرت واقعا با ارامش زندگی میکردم . درسته شاید به جز چند وعده که غذا از بیرون گرفتم بقیش همش خودم غذا درست میکردم و خیلی هم برام سخت بود اما بازم لذت زیادی داشت .... ساعت خوابم اصلا مشخص نبود ، تاریخ روزها رو یادم میرفت و خیلی چیزای دیگه ..... اما نه کسی بود که 400 بار واسه شام صدات بزنه ، نه واسه صبحونه هی بگه بلند شو بیا صبحونه بخور ، بیا میوه بخور .... برو فلان کار رو انجام بده . ساعت 3 میخوابیدم اما چون کسی نبود که از ساعت 12-3 یه دم تو گوشم بخونه بلند شو بخواب وقتی سرمو میذاشتم روی بالش با ارامش خوابم میبرد و خیلی چیزای دیگه . با اینکه رابطم با خانوادم عالیه اما زندگی در کنار خانواده نسبت به مجردی برام مثل نسبت جهنم به بهشت میمونه

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم با خانواده بودنو دوس دارم هم تنها بودنو ....البته شاید تنهایی بیشتر بهم کیف بده تا شلوغی و .....ولی هیچ وقت غیر از یه موارد استثنائ از بودن با خانواده احساس خستگی نکردم......ولی خیلی دلم میخواد بدونم زندگی مجردی چه جوریه.....من مطمئنم اگه این شرایط واسه من پیش بیاد در روز یه وعده ام غذای درس حسابی نمیخورم....یه سره یا لالام یا نت یا بیرون یا دسشویی:ی

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
تجربه جالبیه..من از 19 سالگی تا 1 ماه پیش که برگشتم به کانون گرم خانواده به صورت تنها و مجردی زندگی می کردم.................
علتشم چیزی نبود جز کار و تحصیل و خدمت سربازی;)

خب بحث تحصیل و سربازی جداست ....

منظورم ما اینه که الان دوست داری مجردی زندگی کنی و جدای از خانواده ؟؟؟؟

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم با خانواده بودنو دوس دارم هم تنها بودنو ....البته شاید تنهایی بیشتر بهم کیف بده تا شلوغی و .....ولی هیچ وقت غیر از یه موارد استثنائ از بودن با خانواده احساس خستگی نکردم......ولی خیلی دلم میخواد بدونم زندگی مجردی چه جوریه.....من مطمئنم اگه این شرایط واسه من پیش بیاد در روز یه وعده ام غذای درس حسابی نمیخورم....یه سره یا لالام یا نت یا بیرون یا دسشویی:ی

ای داد بیداد ....
خب پس توصیه می کنم هیچ وقت مجردی زندگی نکنی ها .....

آخه یه وقت ضعف می کنی .... اونوقت باشگاه چکار کنه :cry:

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر وقت مجردی زندگی میکنم تازه چیزای بیشتری یاد میگیرم..:biggrin:

خیلی خوبه.. اما به اندازش

amin_amini

عضو جدید

سلام خانوم:D

من خودم شخصا" دوست دارم مستقل بودن اگر الان یک خونه با پول ی که بتونم خرج دانشگاه و زندگیمو بدم حتما" مستقل میشدم.

آخرین ویرایش:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر به مستقل شدن البته نه به واسطه ازدواج ، تحصیل و.. فکر کردین بیشتر منظورم زندگی مجردی بدون خانواده است .
کاملا این وضعیت رو دارم
البته مجبورم و به خواست خودم نبوده