شايد اولاش خوب باشه .... اما اگه بواسطه غير ازدواج باشي مستقل باشي .... افسردگي !!!!! .....
ولي جاش اون موقع فقط واسه خودت زندگي ميكني
افرین به تو ! چه بچه خوبی هستی گوگولی مگولیمن همیشه از تنها زندگی کردن می ترسم ، زیاد با خانوادم تفاهم ندارم ولی ترجیح میدم تا وقتی ازدواج نکردم با خانواده زندگی کنم![]()
.ولي جاش اون موقع فقط واسه خودت زندگي ميكني
وا این حرفها چه ربطی به بحث داشتسلام .....
همه مردا .. یعنی همه پسرا به فکر ثروت و اینجور چیزا هستن ... من خودمو میگما
زیادم واسه خودشون نیس .. به خاطر همسرشون ..فرزندانشون ... به خاطر اینکه خوشبختشون کنه ...
وقتتی پول نباشه زندگی هیچه ... پس برعکس دخترا پسرا فقط به فکر پول دراوردنن
شايدم دوستان راست بگن....
بستگي به خوي افراد داره
چقدر به مستقل شدن البته نه به واسطه ازدواج ، تحصیل و.. فکر کردین بیشتر منظورم زندگی مجردی بدون خانواده است .
خیلی خیلی زیاد تقریبا زندگیم همینجوریه, خب خیلی کیف میده, اما کمکم زندگی مسخره میشه, نه غذای درست حساب, نه وقته خوابت معلومه, نه میدونی امروز چند شنبه هست, اصلا قاطی میکنی, خوبیش اینه که دغدغه نداری و بی استرس میخوابی شب.
تجربه جالبیه..من از 19 سالگی تا 1 ماه پیش که برگشتم به کانون گرم خانواده به صورت تنها و مجردی زندگی می کردم.................
علتشم چیزی نبود جز کار و تحصیل و خدمت سربازی![]()
من هم با خانواده بودنو دوس دارم هم تنها بودنو ....البته شاید تنهایی بیشتر بهم کیف بده تا شلوغی و .....ولی هیچ وقت غیر از یه موارد استثنائ از بودن با خانواده احساس خستگی نکردم......ولی خیلی دلم میخواد بدونم زندگی مجردی چه جوریه.....من مطمئنم اگه این شرایط واسه من پیش بیاد در روز یه وعده ام غذای درس حسابی نمیخورم....یه سره یا لالام یا نت یا بیرون یا دسشویی:ی
من هم با خانواده بودنو دوس دارم هم تنها بودنو ....البته شاید تنهایی بیشتر بهم کیف بده تا شلوغی و .....ولی هیچ وقت غیر از یه موارد استثنائ از بودن با خانواده احساس خستگی نکردم......ولی خیلی دلم میخواد بدونم زندگی مجردی چه جوریه.....من مطمئنم اگه این شرایط واسه من پیش بیاد در روز یه وعده ام غذای درس حسابی نمیخورم....یه سره یا لالام یا نت یا بیرون یا دسشویی:ی
کاملا این وضعیت رو دارمچقدر به مستقل شدن البته نه به واسطه ازدواج ، تحصیل و.. فکر کردین بیشتر منظورم زندگی مجردی بدون خانواده است .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | جواب های تلگرافی و مختصر و کوتاه | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جواب معمای برادر زن راننده دایی زن بنده است - جواب این معما رو کی میدونه؟ | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
ناراحت نميشم جواب بدين | گفتگوی آزاد | 36 | |
A | مهندسین گرامی!لطفاً به سوال من جواب بدهید. | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
صادقانه جواب بده : | گفتگوی آزاد | 73 |