به 98 یا xp ربطی ندارهسلام خسته نباشید من در زمینه نصب ویندوز 98 اطلاعات کمی دارم و سیستم من هم نیاز به نصب dos داره و dos ویندوز ایکس پی هم نمی خوام لطفا در زمینه نصب اون منو راهنمایی کنید . اگه میشه سریعتر چون فوریه . ممنون
برنامه ای که نصب کردید بر پایه 16 بیت نوشته شدهسلام،ممنون میشم اگه به این سوال من جواب بدید........موقعیکه سیستمم بالا میاد این پنجره برام باز میشه:
can't run 16 bit windows program
این یعنی چی؟ ایا ربطی به انتی ویروسم داره ؟اخه اپدیت نیست...
ممنون
موفق باشید.
سلام میشه به سوالاتم جواب بدین؟
1.میشه مراحل نصب ویندوزxp sp3رو توضیح بدین؟
2.هروقت کامپیوترم رو روشن میکنم وقتی میخواد ویندوزش بالا بیاد به یه قسمتی که میرسه گیر میکنه و باید ری استارت کنم تا به حالت عادی برگرده .میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟
با تشکر
سلام میشه به سوالاتم جواب بدین؟
1.میشه مراحل نصب ویندوزxp sp3رو توضیح بدین؟
2.هروقت کامپیوترم رو روشن میکنم وقتی میخواد ویندوزش بالا بیاد به یه قسمتی که میرسه گیر میکنه و باید ری استارت کنم تا به حالت عادی برگرده .میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه؟
با تشکر
با سلام
لطفا بگید چطور میشه که ویندوز XP رو قانونی کرد که مایکروسافت اینقدر گیر نده؟؟
سوالتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید حتما" جواب میگیریدسلام دوستان
بعد از ی مدتی که با رایانه کار نکردم بعد اون رو جمع کردم و امروز روشن کردم ولی به محض اینکه Logon میشم ریست میشه
در ضمن آنتی ویروسم آپدیت نیست.
![]()
دستور wwinver رو تو ران بنویس جوابتو بگیرسلام دوستان ،
ببخشید من یک سوال دارم . در یک ویندوز نصب شده در روی سیستم ، از کجا می شود فهمید
که 32 بیتی هست یا 64 بیتی؟
و اصلا اهمیت این موضوع چیه ؟
ممنونم.
باید lisencepack بگیری اونم از مایکروسافت البته می شه گولش زد و یک license و add کنی ولی مدت کوتاهی جواب می دهبا سلام
بايد بري تو بايوس---يه قسمتي با عنوان SATA AHCI Controller Mode داره اونو بايد از حالت AHCIتغيير بدي به حالت ATA...البته سرعت سيستم خيلي افت مي كنه...چطور میشه ویندوز xp بر روی هارد ساتا لپ تاپ نصب کرد؟
چند تا سوال مختل هستن که یک جا مطرح می کنم:
1. من شنیدم استفاده از send to به بافر سیستم ؟آسیب می رسونه و همین طور ممکنه فایل انتقال داده شده در سیستم دیگه مشکل داشته باشه. ـآیا این موضوع حقیقت داره مخصوصا در مورد بافر؟
2.درایو آخر هاردم به طور ناکهانی RECYCLE BIN اش حذف شده یعنی وقتی روی آیکن سطل کلیک میکنم تو قسمت تنظیمات اسمی از این درایو نیست و وقتی سطل رو باز می کمن پیام میده که که recycle bin for drive e: has corrupted.
آیا با تعویض ویندوز درست میشه ؟ اگه راهی برای درست کردنش بدون تغییر ویندوز دارید که عالیه!
3.آیا باز کردن یک فایل از طرق کلیک کردن روی آن تفاوتی داره با اینکه اول برنامه را اجرا کنیم بعد از داخل برنامه فایل رو oprn کنیم؟ آیا مسیقیم باز کردن برنامه آسیبی به نرم افزار یا سخت افزار میزنه؟
با سلام
چند تا سوال مختل هستن که یک جا مطرح می کنم:
1. من شنیدم استفاده از send to به بافر سیستم ؟آسیب می رسونه و همین طور ممکنه فایل انتقال داده شده در سیستم دیگه مشکل داشته باشه. ـآیا این موضوع حقیقت داره مخصوصا در مورد بافر؟
2.درایو آخر هاردم به طور ناکهانی RECYCLE BIN اش حذف شده یعنی وقتی روی آیکن سطل کلیک میکنم تو قسمت تنظیمات اسمی از این درایو نیست و وقتی سطل رو باز می کمن پیام میده که که recycle bin for drive e: has corrupted.
آیا با تعویض ویندوز درست میشه ؟ اگه راهی برای درست کردنش بدون تغییر ویندوز دارید که عالیه!
3.آیا باز کردن یک فایل از طرق کلیک کردن روی آن تفاوتی داره با اینکه اول برنامه را اجرا کنیم بعد از داخل برنامه فایل رو oprn کنیم؟ آیا مسیقیم باز کردن برنامه آسیبی به نرم افزار یا سخت افزار میزنه؟
چند تا سوال دارم .ممنون میشم اگه چواب بدید.
1آیا باز کردن یک فایل از طرق کلیک کردن روی آن تفاوتی داره با اینکه اول برنامه را اجرا کنیم بعد از داخل برنامه فایل رو oprn کنیم؟ آیا مسیقیم باز کردن برنامه آسیبی به نرم افزار یا سخت افزار میزنه؟
2. من شنیدم استفاده از send to به بافر سیستم ؟آسیب می رسونه و همین طور ممکنه فایل انتقال داده شده در سیستم دیگه مشکل داشته باشه. ـآیا این موضوع حقیقت داره مخصوصا در مورد بافر؟
3.درایو آخر هاردم به طور ناکهانی RECYCLE BIN اش حذف شده یعنی وقتی روی آیکن سطل کلیک میکنم تو قسمت تنظیمات اسمی از این درایو نیست و وقتی سطل رو باز می کمن پیام میده که که recycle bin for drive e: has corrupted.