مادری که سو استفاده از دخترش را دوست داشت!!!!!

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنیکه آشغال من اگه جای شوهر بودم خودم می کشتمش........
آزار جنسی.....!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ :mad:
چن روز پیشم یه تو یکی از محله های تهرون که نمی خوام اسمش رو بگم 5 حیوون به یه دختر 4 ساله تجاوز کردن الان بچه تو کما هست

soniajune

عضو جدید
حتی نمیشه اسم حیوانم روش گذاشت از حیوانم پست تر بود
یه ادم بی خود که هیچی نفهمیده از زندگی
خدا لعنتش کنه

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
چن روز پیشم یه تو یکی از محله های تهرون که نمی خوام اسمش رو بگم 5 حیوون به یه دختر 4 ساله تجاوز کردن الان بچه تو کما هست

یا علی
جدی میگی؟

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره بابا تو همین محله ی خودمونه واسه همین اسمش رو نیاوردم.......

منم 2 مورد از تو تهران شنیدم
یکیش این بود که مامان بابا دعوا میکنن مامانه میذاره بره باباهه میگه بچتو میکشم زنه باور نمیکنه میره مرده هم نفت میریزه رو بچه و اتیشش میزنه
یکی دیگه هم مامان و بابا هی دعوا میکنن اخرم میگیرنو به بچه میزنن اقد میزنن که میبرنش اورژانس..حالش که بهتر میشه 2باره میبرنش خونه..دوباره دعوا..اقد بچرو میزنن که بچه میمیره..بعدم گفتن چون ننه باباشن نمیتونن کاری کنن...........

MEHRDAD.RAPID

عضو جدید

واقا............راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه بچه 4ساله!!!!!!!!!!!!!!!
حیون هم اینکارو نمیکنه

MEHRDAD.RAPID

عضو جدید
منم 2 مورد از تو تهران شنیدم
یکیش این بود که مامان بابا دعوا میکنن مامانه میذاره بره باباهه میگه بچتو میکشم زنه باور نمیکنه میره مرده هم نفت میریزه رو بچه و اتیشش میزنه
یکی دیگه هم مامان و بابا هی دعوا میکنن اخرم میگیرنو به بچه میزنن اقد میزنن که میبرنش اورژانس..حالش که بهتر میشه 2باره میبرنش خونه..دوباره دعوا..اقد بچرو میزنن که بچه میمیره..بعدم گفتن چون ننه باباشن نمیتونن کاری کنن...........

هیچ دلیلی نیست که پدر مادرشن اجازه داشته باشن بکشنش
سازمان حمایت از حقوق کودکان و حقوق بشر پس چکارن اینا که همشون تو ایران و کشورای دیگه بنیاد دارن باید اقدام کنن

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ دلیلی نیست که پدر مادرشن اجازه داشته باشن بکشنش
سازمان حمایت از حقوق کودکان و حقوق بشر پس چکارن اینا که همشون تو ایران و کشورای دیگه بنیاد دارن باید اقدام کنن

مثکه این حقو بهشون دادن
مسخرست دیگه
نمیخام از کشورم بد بگم اما خدایی اگه یه کشوره دیگه بود بخاطره کتک زدنشونم بچه رو ازشون میگرفتنو جریمه کلی مکافات چه برسه به این که بکشه!

MEHRDAD.RAPID

عضو جدید
مثکه این حقو بهشون دادن
مسخرست دیگه
نمیخام از کشورم بد بگم اما خدایی اگه یه کشوره دیگه بود بخاطره کتک زدنشونم بچه رو ازشون میگرفتنو جریمه کلی مکافات چه برسه به این که بکشه!

واقعا که مسخرست.....
یه جای خوندم تو المان پدری بجرم اینکه فرزندشو تو مدرسه ثبت نام نکرده بود بازداشت کردن وصلاحیت نگه داریشو ازش گرفتن
خب اونا قانون دارن دیگه اینده کشورشون رو تو دستای همین بچه ها میبینن
اما ما فقط از روی یه چیزای قانون نوشتیم که بدرد دوره خودش هم نمیخوره