لیسانس یا فوق لیسانس مکانیک

yas4

عضو جدید
بنده هم می تونم لیسانس مکانیک را بخوانم هم فوق لیسانسشو .می خواستم بنده را با توجه به مطالب زیر راهنمایی کنید که کدام یک را بخوانم
اگه بخوام فوق لیسانسشو بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه:
1- نداشتن پایه مکانیک لازم هرچند که حتی خود فرد هم وقت بزاره و دروس پایه لیسانس را مطالعه کنه
2- گیر دادن موقعه استخدام به اینکه لیسانس رشته دیگری را دارم وفوق مکانیک و اینکه دارای لیسانس مکانیک نیستم
3- کاربردی نبودن فوق مکانیک وتخصصی بودن مطالب ان طوری که مطالب دوره لیسانس برای کار و تحقیق کفایت می کنه
4- بعضی از رشته ها لیسانسشون از فوقشون مهمتره
اگه بخوام لیسانس مکانیک را بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه :
1- بتونم با تلاش ضعف نداشتن لیسانس مکانیک را جبران کنم و بی خودی چهار سال را اسیر لیسانس مکانیک نکنم و سراغ ارشدش برم
2- از جایگاهی و ارزشی که ارشد نسبت به لیسانس مجبورم بگذرم
حالا من برای وارد شدن در شهر مکانیک و با بودن لیسانس برق برم سراغ لیسانس یا ارشد ان با در نظر گرفتن جمیع جهات چه دوره تحصیل و چه کار و چه داخل و چه خارج از کشور

n!hat

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنده هم می تونم لیسانس مکانیک را بخوانم هم فوق لیسانسشو .می خواستم بنده را با توجه به مطالب زیر راهنمایی کنید که کدام یک را بخوانم
اگه بخوام فوق لیسانسشو بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه:
1- نداشتن پایه مکانیک لازم هرچند که حتی خود فرد هم وقت بزاره و دروس پایه لیسانس را مطالعه کنه
2- گیر دادن موقعه استخدام به اینکه لیسانس رشته دیگری را دارم وفوق مکانیک و اینکه دارای لیسانس مکانیک نیستم
3- کاربردی نبودن فوق مکانیک وتخصصی بودن مطالب ان طوری که مطالب دوره لیسانس برای کار و تحقیق کفایت می کنه
4- بعضی از رشته ها لیسانسشون از فوقشون مهمتره
اگه بخوام لیسانس مکانیک را بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه :
1- بتونم با تلاش ضعف نداشتن لیسانس مکانیک را جبران کنم و بی خودی چهار سال را اسیر لیسانس مکانیک نکنم و سراغ ارشدش برم
2- از جایگاهی و ارزشی که ارشد نسبت به لیسانس مجبورم بگذرم
حالا من برای وارد شدن در شهر مکانیک و با بودن لیسانس برق برم سراغ لیسانس یا ارشد ان با در نظر گرفتن جمیع جهات چه دوره تحصیل و چه کار و چه داخل و چه خارج از کشور

کلا 2 سال مهندسی که مثل همه
پس لیسانس خوندن هر رشته مهندسی هم که باشی بی معنا است
شما از الآن برای 93 برنامه ریزی کن یک سری درسا پایه هستند مثل ترمودینامیک, استاتیک, دینامیک که اول میخونی رفرنس ها رو بعد میای سراغ درس های دیگه
یک سریش هم که از رفرنس خیلی متوجه نمیشی میری کلاس کنکور

البته اگه رشته شما برق باشه که مکاترونیک رو از همونجا بیا بهترینه براتون

حالا رشتتون چی هست؟

yas4

عضو جدید
من هم می ترسم وقتم را با لیسانس هدر بدم ولی چون دیدی از مکانیک ندارم می دانم که درس ها شکل زنجیره ای دارند که مبداشان دروس کارشناسی است
مثلا
استاتیک(کارشناسی) ==> مقاومت مصالح 1 (کارشناسی) ==> مقاومت مصالح 2 (کارشناسی) ==> تئوری ورق ها و پوسته ها ==> الاسیسیته ==> پلاسیسیته ==> تغییر شکل فلزات
من نمی خوام صرف گرفتن مدرک برام باشه می خوام متخصص باشم . می ترسم با وجود این زنجیرها پایم ضعیف باشه و از طرفی وقتی می خوام جایی استخدام بشم بگن که درسته ارشد مکانیک هستی ولی لیسانس ان را نداری و یه نوع نقص باشه . و باز از طرف دیگر چون مکانیک گسترده است در ارشد می اد تخصصی می شه و شاخه شاخه می شه و ممکنه که گرایش های ارشد در زمینه های ارایه شده فقط تئوری باشه و در داخل کشور جایی برای اجرا نداشته باشه و ان موقع متوجه بشی که برای کار در شاخه مکانیک گرفتن این شاخه ارشد بدردت نمی خورد و اگه لیسانسشو داشتی دستت باز تر بود . من واقعا ماندم با توجه به اینکه وقت داره می گذره کدام یکی از این انتخابها را بکنم
در ضمن من برق کنترلم و مکاترونیک را بنا به دلایلی نمی رم .

بالا