بنده هم می تونم لیسانس مکانیک را بخوانم هم فوق لیسانسشو .می خواستم بنده را با توجه به مطالب زیر راهنمایی کنید که کدام یک را بخوانم
اگه بخوام فوق لیسانسشو بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه:
1- نداشتن پایه مکانیک لازم هرچند که حتی خود فرد هم وقت بزاره و دروس پایه لیسانس را مطالعه کنه
2- گیر دادن موقعه استخدام به اینکه لیسانس رشته دیگری را دارم وفوق مکانیک و اینکه دارای لیسانس مکانیک نیستم
3- کاربردی نبودن فوق مکانیک وتخصصی بودن مطالب ان طوری که مطالب دوره لیسانس برای کار و تحقیق کفایت می کنه
4- بعضی از رشته ها لیسانسشون از فوقشون مهمتره
اگه بخوام لیسانس مکانیک را بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه :
1- بتونم با تلاش ضعف نداشتن لیسانس مکانیک را جبران کنم و بی خودی چهار سال را اسیر لیسانس مکانیک نکنم و سراغ ارشدش برم
2- از جایگاهی و ارزشی که ارشد نسبت به لیسانس مجبورم بگذرم
حالا من برای وارد شدن در شهر مکانیک و با بودن لیسانس برق برم سراغ لیسانس یا ارشد ان با در نظر گرفتن جمیع جهات چه دوره تحصیل و چه کار و چه داخل و چه خارج از کشور
اگه بخوام فوق لیسانسشو بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه:
1- نداشتن پایه مکانیک لازم هرچند که حتی خود فرد هم وقت بزاره و دروس پایه لیسانس را مطالعه کنه
2- گیر دادن موقعه استخدام به اینکه لیسانس رشته دیگری را دارم وفوق مکانیک و اینکه دارای لیسانس مکانیک نیستم
3- کاربردی نبودن فوق مکانیک وتخصصی بودن مطالب ان طوری که مطالب دوره لیسانس برای کار و تحقیق کفایت می کنه
4- بعضی از رشته ها لیسانسشون از فوقشون مهمتره
اگه بخوام لیسانس مکانیک را بخوانم ممکنه بخاطر عوامل زیر درست نباشه :
1- بتونم با تلاش ضعف نداشتن لیسانس مکانیک را جبران کنم و بی خودی چهار سال را اسیر لیسانس مکانیک نکنم و سراغ ارشدش برم
2- از جایگاهی و ارزشی که ارشد نسبت به لیسانس مجبورم بگذرم
حالا من برای وارد شدن در شهر مکانیک و با بودن لیسانس برق برم سراغ لیسانس یا ارشد ان با در نظر گرفتن جمیع جهات چه دوره تحصیل و چه کار و چه داخل و چه خارج از کشور