لطفا كمك

pow_eng

عضو جدید
با سلام
مدار تغذيه ميكروي من مطابق اين شكل هست.

مقادير المانها هم به صورت زير است
c1=2.2µF-400V
C2=1000µF-16V
D1=5.1V-1W
مشكل اينجاست كه بعد از يه مدت شايد هم بعد از چندين بار قطع ووصل به برق 220 ديود زنر مي سوزه يا مقدار ولتاژش مي ياد پايين.البته ديود داغ نمي شه ولي نمي دونم علت چيه.
تصاوير كوچک فايل ضمیمهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=14106&stc=1&thumb=1&d=1256131435

eliyasjoon

عضو جدید
دوست عزیز مدارتون کلا مشکل داره چون جریان زیادی نمیتونی بکشی از اون...

به هر حال شما یک مقاومت 10 کیلو یا یک کیلو نهایتا با دیود زنر سری کن ببین چی میشه

هیچ وقت دیود زنر رو که مستقیم وصل نمیکنند .

pow_eng

عضو جدید
خب اگه مقاومت 1 كيلو را سري كنم و ولتاژو از دو سر ديود زنر بگيرم كه همين يه ذره جريان هم كه مدار تغذيه مي ده توسط مقاومت 1 كيلو اهمي محدود تر ميشه

behbod

عضو جدید
با سلام

c1=2.2µF-400V
C2=1000µF-16V
D1=5.1V-1W
مشكل اينجاست كه بعد از يه مدت شايد هم بعد از چندين بار قطع ووصل به برق 220 ديود زنر مي سوزه يا مقدار ولتاژش مي ياد پايين.البته ديود داغ نمي شه ولي نمي دونم علت چيه.
تصاوير كوچک فايل ضمیمهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=14106&stc=1&thumb=1&d=1256131435
سلام دوست عزیز شما چه جریان و ولتاژِی را می خواهید شما با یک ترانس کاهنده و یک رگولاتور خیلی راحت تر و بدون ترس از سوختن می توانید این کار را انجام دهیدمن فایل 5 ولت ان را برای شما می گذارم

پیوست ها

• 21ccas6.jpg
    21ccas6.jpg
    11.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

pow_eng

عضو جدید
سلام دوست عزیز شما چه جریان و ولتاژِی را می خواهید شما با یک ترانس کاهنده و یک رگولاتور خیلی راحت تر و بدون ترس از سوختن می توانید این کار را انجام دهیدمن فایل 5 ولت ان را برای شما می گذارم

ممنون از راهنماييتون.ولي من نمي خوام از ترانس استفاده كنم.چون هم گرونتر در مياد هم حجيم تر

behbod

عضو جدید
ممنون از راهنماييتون.ولي من نمي خوام از ترانس استفاده كنم.چون هم گرونتر در مياد هم حجيم تر
سلام دوست عزیز خیلی وقتهانمی شود همه چیز را فدای حجم و قیمت کرد ولی چون می خواهید از ترانس استفاده نکنید باید از دیود هایی استفاده کنید که همه جوانب ان را در نظر گرفته باشیدحتی دمای هوا ولی من برای پروژه خودم از این طرح استفاده کردم اول من هم می خواستم از دیود استفاده کنم ولی به راحتی نمی توان مچ کردو خروجی ایده ال را گرفت لطفا مشخصات دیود های مورد استفاده راقراردهید؟

pow_eng

عضو جدید
سلام دوست عزیز خیلی وقتهانمی شود همه چیز را فدای حجم و قیمت کرد ولی چون می خواهید از ترانس استفاده نکنید باید از دیود هایی استفاده کنید که همه جوانب ان را در نظر گرفته باشیدحتی دمای هوا ولی من برای پروژه خودم از این طرح استفاده کردم اول من هم می خواستم از دیود استفاده کنم ولی به راحتی نمی توان مچ کردو خروجی ایده ال را گرفت لطفا مشخصات دیود های مورد استفاده راقراردهید؟

5,1 V
1W

hosein2005ir

عضو جدید
راه حل

راه حل

با سلام

c1=2.2µF-400V
C2=1000µF-16V
D1=5.1V-1W

از يك مقاومت 100 اهم سري با زنر و يك خازن 0.1 ميكرو موازي با آن مدار كار ميكند ولي جريان خروجي بين 150-200 ميلي آمپر محدود ميشود.

pow_eng

عضو جدید
از يك مقاومت 100 اهم سري با زنر و يك خازن 0.1 ميكرو موازي با آن مدار كار ميكند ولي جريان خروجي بين 150-200 ميلي آمپر محدود ميشود.

سلام
ممنون از راهنماييتون. خازن 0.1 موازي با كجا؟موازي با مقاومت 100 اهم يا موازي با كل مدار؟

behbod

عضو جدید
با سلام

c1=2.2µF-400V
C2=1000µF-16V
D1=5.1V-1W
سلام
شما شکل موج خروجی رابا اسکوپ چک کردید ، نتایج ان در چه حدود ریپل و(p_p) خروجی و .... را نشان می دهد لطفا نتایج را بگویید تا بهتر بتوان راهماییتان کنم و توان زنر را بالاتر ببریدو نتیجه را اطلاع دهید

hosein2005ir

عضو جدید
سلام
ممنون از راهنماييتون. خازن 0.1 موازي با كجا؟موازي با مقاومت 100 اهم يا موازي با كل مدار؟
موازي با زينر
در ضمن در در نظر داشته باشيد خازنها مقادير لحظه اي را عبور ميدهند پس يك سلف سري اضافه شود بهتره (100mH)

بالا