لبه بالا رونده

lord mohsen

عضو جدید
سلام دوستان من می خوام لبه بال رونده رو تشخیص بدم یعنی با لبه بال رونده در خروجی مدار یه لحضه یک داشته باشیم

ممنون می شم اگر کمک کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من می خوام لبه بال رونده رو تشخیص بدم یعنی با لبه بال رونده در خروجی مدار یه لحضه یک داشته باشیم

ممنون می شم اگر کمک کنید

عرض پالس خروجی برابره با تاخیر گیت نات بعلاوه کلیه تاخیرهای مدار ریست ، این مقدار در هر حال اینقدر ناچیزه که ممکنه تو مدارهای لاجیک از جنس خود آی سی قابل استفاده نباشه و فقط در حد حل یک مسئله میتونه مطرح باشه .

lord mohsen

عضو جدید
سلام دوست عزیز خییلی ممنون از این مدارتون من می خواستم با یک کلید که به میکرو متصل هست یک ال ای دی رو در دو حالت تغییر وضعیت بدم به کمک خاصیت زوج و فرد اما کلید رو که می زدم چون با سطح یک فعال می شد کارم خراب می شد برای همین به این مدار نیاز داشتم اما مشکلمو نرم افزاری حل کردم چون من زیاد مسلط به برنامه نویسی نیستم به این راه رو اوردم ولی تحقیق کردم و مشکلم حل شد در کل دستتون درد نکنه
راستی من یک مشکل دیگه هم دارم و در خواست هم زیاد دادم اما به نتیجه نرسیدم می خواستم ببینم شما می تونید کمکم کنید ؟
برای پروزه می خوام یک متر لیزری درست کنم می تونید راهنماییم کنید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوب خدا رو شکر که مسئله حل شد و اما در مورد اندازه گیری با لیزر !
روش اندازه گیری مسافت بروش سنتی ، محاسبه زمان تاخیر بین پالس فرستاده شده و دریافتی و ضرب اون در سرعت موج ارسالیه . تا وقتی که موج فرستاده شده از نوع صوتی باشه زمان تاخیر بعلت سرعت پایین صوت عددیه که میشه با مدارات معمولی الکترونیک روش عملیات لازم رو انجام داد (مثلا برای 1 میلیمتر تاخیر حدود 3 میکروثانیه ) ولی برای لیزر اگه بخواهیم دقت 1 میلیمتر رو داشته باشیم به زمان تاخیر حدود 3 پیکوثانیه (3x10^ -12) میرسیم که تا اونجاییکه من خبر دارم قطعه ای که بتونه با این زمان کم کار کنه وجود نداره . البته برای دقتهای کمتر مثلا یک متر میشه این عدد رو به حدود نانو ثانیه رسوند !
حدس من اینه که در مرحله اول تو خود گیرنده از روشهای اپتیکی برای آشکارسازی استفاده میشه شاید با استفاده از تداخل سنجی . من قبلا خیلی دنبال روش و تئوری اندازه گیری لیزری گشتم و متاسفانه چیز بدردبخوری پیدا نکردم اگه میبینید تا حالا کسی جواب سوالهای متعدد شما در این مورد رو نداده به احتمال زیاد بهمین دلیله . مطلب هنوز بازه و اگه هر کدام از دوستان مطلبی دارن من هم خوشحال میشم بدونم چون این سوال خود من هم هست .

lord mohsen

عضو جدید
سلام
دوست عزیز ممنونم شما درست میگین من محاساه کردم برای 1 متر زمانی که باید میکرو محاسبه کنه 0.3 نانو ثانیه هست یا 300 پیکو
بازم ممنون که اهمیت دادین

آخرین ویرایش توسط مدیر: