كمك

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود به همه دوستان عزيز مي خواستم بدونم كسي از اعضاباشگاه مي تونه به من كمك كنه براي گرفتن بليط هواپيما براي سوريه البته با هزينه كم :crying2:

درود به همه دوستان عزيز مي خواستم بدونم كسي از اعضاباشگاه مي تونه به من كمك كنه براي گرفتن بليط هواپيما براي سوريه البته با هزينه كم :crying2:
یعنی چی ؟!
پول هزینش رو میخوای یا بلیط با پارتی ؟
کامل بگو چجوریه داستان....
هدف از سفر هم خیلی مهمه ها :d

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

فکر کنم تو فرودگاه ها بلیط تهیه میکنن :w01:
بازار سیاه هم باید باشه :w06:

نیما کمکش کن :child:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط تاپ‍يك ساختو رفت!!

نیمایی بهش یه زنگ بزن مخ اون دختر پولداره ( پولدارترین دختر جوان ) رو تیلیت کنه بعد پولاشو 3تایی بکشیم وسط، گفته باشم، تو این وسط من هر نقشه ای حاضرم بکشم و هر پستی رو انتخاب میکنم الا ازدواج، آخه من میمیرم اونوخت :w06: جسدم رو تحویل میگیرین و پولی هم دستمو نمیگیره

بیا یع نقشه تووپ بکشیم

عجب اسپمی کردیما :w12:

winter

عضو جدید
نیمایی بهش یه زنگ بزن مخ اون دختر پولداره ( پولدارترین دختر جوان ) رو تیلیت کنه بعد پولاشو 3تایی بکشیم وسط، گفته باشم، تو این وسط من هر نقشه ای حاضرم بکشم و هر پستی رو انتخاب میکنم الا ازدواج، آخه من میمیرم اونوخت :w06: جسدم رو تحویل میگیرین و پولی هم دستمو نمیگیره

بیا یع نقشه تووپ بکشیم

عجب اسپمی کردیما :w12:
خب خسته نباشید:smile:

bahareh85

عضو جدید
حدودا 400_ 300 تومن ميشه البته با جا و مكان توراي مسافرتي هم كه ميبرن ،غير از اين هم ميشه ولي آخرش همين قد در مياد
علت سفر هم مهمه، زيارت ميخواي بري؟

بالا