كمك كنيد در موردMS REMOVAL TOOL

mahsajooni

عضو جدید
سلام من كامپيوترم ويروسي بود رفتم اينتيرنت گفت ميخوايين ويروس ها رو پاك كنين من yes رو زدم يك نرو افزار به اسم: MS REMOVAL TOOL نصب شد SCAN كرد گفت كه 38 ويروس داره ميخواين پا كنين YES رو زدم حالا از اون ساعت به بعد هر نرم افزاري و كلا هر چي تو COMPUTERAM هست رو ميخوام باز كنم هي همون 38 تا ويروس رو SCAN ميكنه و دكمه REMOV رو كه ميزنم ميگه نسخه رو ACTIVE كنيد بايد با كارت بخريد ما هم كه داخل ايران از اين كارت ها ندارييمم CD KWF نصب ضد ويروس رو هم كه ميذارم ميخوام INSTALL كنم رو هم حتا باز نميكنه چه كار كنممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوري اصلا اين MS REMOVAL TOOL رو غير فعال كنم چون هر جاش كه كليك ميكنم ميگه با كارت بخريد بعدا هر كار ميخواين بكنين ديوووووننهههه ششششددددممممم

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من كامپيوترم ويروسي بود رفتم اينتيرنت گفت ميخوايين ويروس ها رو پاك كنين من yes رو زدم يك نرو افزار به اسم: MS REMOVAL TOOL نصب شد SCAN كرد گفت كه 38 ويروس داره ميخواين پا كنين YES رو زدم حالا از اون ساعت به بعد هر نرم افزاري و كلا هر چي تو COMPUTERAM هست رو ميخوام باز كنم هي همون 38 تا ويروس رو SCAN ميكنه و دكمه REMOV رو كه ميزنم ميگه نسخه رو ACTIVE كنيد بايد با كارت بخريد ما هم كه داخل ايران از اين كارت ها ندارييمم CD KWF نصب ضد ويروس رو هم كه ميذارم ميخوام INSTALL كنم رو هم حتا باز نميكنه چه كار كنممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوري اصلا اين MS REMOVAL TOOL رو غير فعال كنم چون هر جاش كه كليك ميكنم ميگه با كارت بخريد بعدا هر كار ميخواين بكنين ديوووووننهههه ششششددددممممم

سلام دوست عزیز خوب می تونید ریموش کنید و مجدد از جایی که دوستمون معرفی کرده دوباره نصبش کنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...icrosoft-Malicious-Software-Removal-Tool-3.17

با تشکر

Gesher

عضو جدید
سلام دوست عزیز خوب می تونید ریموش کنید و مجدد از جایی که دوستمون معرفی کرده دوباره نصبش کنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...icrosoft-Malicious-Software-Removal-Tool-3.17

با تشکر
نه دوست عزیز این برنامه ی قلابی که شاید جزو گروه adware ها هم نشه طبقه بندیش کرد هیچ ارتباطی به Microsoft Malicious Software Removal نداره
این برنامه بگمانم از راه فلش مموری و اینترنت پخش شده و حیرت آوره که گذشته از غیرفعال کردن تمامی کامپوننتهای ویندوز از ابزار ساده ای مثل Task Manager گرفته تا ویروس کش قوی کاسپرسکی ، اجازه ی اجرای برنامه های Removal مخصوصی که توی فلش مموری دارین رو هم نمیده
از این بدتر چون از همون اول رفتار مشکوک ویروسها رو نداره ، قابل شناسایی برای ویروس کشها هم نیست
من توی یکی از فرومها چندی قبل دیدم راه حلی برای این بدافزار ارائه شده بود دارم میگردم پیداش کنم ولی فعلا یک عکس که امروز از یک سیستم اداری آلوده شده گرفتم میذارم هر چند کیفیتش خوب نیست ولی فقط برای آشنایی با نمای کلی این برنامه ی مزاحم هست
دوباره تاکید میکنم این برنامه ی مزاحم ، مطلقا جعلی هست و فقط به قصد سرکیسه کردن کاربرها نوشته شده و به دروغ ، سیستم شما رو حاوی ویروس نشون میده...

Gesher

عضو جدید
ممنون دوست عزیز همونطور که نوشتین ، پاک کردن آثار این بدافزار چند مرحله ای هست
گویا شما زحمت ترجمه ی صفحه ی زیر (که توی این فروم هم معرفی کرده بودند) رو کشیدین و کار رو راحت کردین
Remove MS Removal Tool (Uninstall Guide)

آخرین ویرایش:
بالا