كمك- در مدل كردن در GEARTRAX

m.khamooshi169

عضو جدید
لطفا اگر كسي با نرم افزار GEARTRAX كار كرده و از آن مدل گرفته مرا راهنمايي كند.
من در هنگام زدن FINISH به دو ERROR در ساخت فايلهاي SOLIDWORK برخورد ميكنم
1-SET LANGUAGE TO ENGLISH
2-USE LAST SOLID WORK SESSION
كه با چك كردن هر دو آنها و اصلاح آنها باز هم ERROR تكرار ميشود.
اميدوارم بتوانم لطف شما را جبران كنم.

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
دوست عزیز سلام مشکل اول شما 100% از انتخاب زبان فارسی در قسمت language optionsمیباشد یه باید در سربرگ regional options گزینه انگلیسی انتخاب شود. در غیر این صورت سالید وورک بالا نمی آید.
و اما روند کار با این نرم افزار به این گونه هست که ابتدا یک new part جدید درست میکنید دیگه نیازی به هیچ کاری ندارید. نرم افزار
GEARTRAX رو باز کرده بعد از تنظیم پارامترهای موجود دکمه finish رو بزنید چرخدنده به صورت کامل در سالید مدل میشه.
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
آیا کرک در کرک کردنش دقت کردی؟
امیدوارم مشکلت حل بشه.

hamid3688

عضو جدید
دوست عزیز سلام مشکل اول شما 100% از انتخاب زبان فارسی در قسمت language optionsمیباشد یه باید در سربرگ regional options گزینه انگلیسی انتخاب شود. در غیر این صورت سالید وورک بالا نمی آید.
و اما روند کار با این نرم افزار به این گونه هست که ابتدا یک new part جدید درست میکنید دیگه نیازی به هیچ کاری ندارید. نرم افزار
GEARTRAX رو باز کرده بعد از تنظیم پارامترهای موجود دکمه finish رو بزنید چرخدنده به صورت کامل در سالید مدل میشه.
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
آیا کرک در کرک کردنش دقت کردی؟
امیدوارم مشکلت حل بشه.

سلام دوست عیزمنازسالید 2008 استفاده می کنم نرم افزار geartrax 2007 نصب کردم ولیبعد ازfinish ارور میده که سزگا با این ورژن سالید نیست چکابایدبکنم

babakarkh

عضو جدید
باید از geartrax ی با ورژن خود سالیدورکت استفاده کنی
مثلِاً اگه سالیدت 2009 باشه باید گیرترکستم 2009 باشه
patch کردنشم بعد نصب مهمه

hamed118

عضو جدید
باید از geartrax ی با ورژن خود سالیدورکت استفاده کنی
مثلِاً اگه سالیدت 2009 باشه باید گیرترکستم 2009 باشه
patch کردنشم بعد نصب مهمه

دقیقآ درسته باید از geartrax ی با ورژن خود سالیدورکت استفاده کنی و تا اونجایی که من میدونم کرک ورژنهای Geartrax2007 به بعد کار نمکنند!!