وااااااااااااااا تو احتملا تشخيص مي ديچرا بازی های اول فصل و نمی گی محمد نوری زمین فوتبال رو از هندبال تشخیص نمی داد یکی درمیون توپا رو با دستش stop می کرد.![]()
وااااااااااااااا تو احتملا تشخيص مي ديچرا بازی های اول فصل و نمی گی محمد نوری زمین فوتبال رو از هندبال تشخیص نمی داد یکی درمیون توپا رو با دستش stop می کرد.![]()
وااااااااااااااا تو احتملا تشخيص مي دي
گل با دماغ زدن عنايتيتون چياینو همه تشخیص میدن!!!![]()
گفتم كه پايم...........پس اومدی که پی دردسر بگردی؟؟![]()
اینو همه تشخیص میدن!!!![]()
گفتم كه پايم...........
آخه شما استفراغيها فقط حرف همو مي فهميدخدا رو شکر یکی اومد اینجا حرف ما رو می فهمه
بذار تيمتون از سد سپا هان بگذره(عمرا) منم ميام اخبار استفراغ برات تو تاپيكت مي ذارمبزار تو جده از الاتحاد 4تا بخورید،وقتی هیچ کدومتون نیومدید اینجا،خبرای لنگی رو تو تاپیکتون میزارم1!![]()
بذار تيمتون از سد سپا هان بگذره(عمرا) منم ميام اخبار استفراغ برات تو تاپيكت مي ذارم
بذار تيمتون از سد سپا هان بگذره(عمرا) منم ميام اخبار استفراغ برات تو تاپيكت مي ذارم[/QUOTE
از سر ظهر انقدر استفراغ استفراغ کردی دل و روده ما اومد تو دهنمون .
لطفا کمتر بخورید که حالات قسیونی(استفراغ) تون رو به دیگران منتقل نکنید.
بابا بقیه لنگی هام میان چه این جا چه فیس بوق اینقدر حال ما رو بهم نزدن.
اينقدر مطمئن نباش فوتبال غير قابل پيش بيني ........... مي خواي تو نگاه نكن تا بعد من برات نتيجه رو بگم.............من شرط میبندم که استقلال میبره....ولی دلم به حال 4پولیس میسوزه که تو جده چه بلایی میخواد سرش بیاد!!
به نظرم 4شنبه بازیو نبین!خودم نتیجه رو بهت میگم!!
بذار تيمتون از سد سپا هان بگذره(عمرا) منم ميام اخبار استفراغ برات تو تاپيكت مي ذارم[/QUOTE
از سر ظهر انقدر استفراغ استفراغ کردی دل و روده ما اومد تو دهنمون .
![]()
داري به اسم تيمتون مي خندي![]()
داري به اسم تيمتون مي خندي![]()
نه ابجی به سخن گوهر بار داداش گلم که یکسری مسائل رو تشریح کردن با لبخند مهر تایید زدم!!!![]()
الهي هميشه خنده روي لبانتون باشه برادر گلمنه ابجی به سخن گوهر بار داداش گلم که یکسری مسائل رو تشریح کردن با لبخند مهر تایید زدم!!!![]()
![]()
الهي هميشه خنده روي لبانتون باشه برادر گلم![]()
خیلی ممنون!!!
ولی از کل کل چی گیرت میاد؟؟؟
فکر میکنی استقلال یا پرسپوکید برای هوادارانشون ارزشی هم قائل میشن؟؟
خوب چكار كنم اسم تيمتون حال بهم زنه... منظورتون استفراغ تيمتون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[/QUOTE]از سر ظهر انقدر استفراغ استفراغ کردی دل و روده ما اومد تو دهنمون .
برا من واقعا جای سواله که استقلال با استفراغ چه ربطی به هم دارن که تو هی میگی!!!!!!!!!!!!اگه ما میگیم لنگی واقعاربط داره.......[/QUOTE]خوب چكار كنم اسم تيمتون حال بهم زنه... منظورتون استفراغ تيمتون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برا من واقعا جای سواله که استقلال با استفراغ چه ربطی به هم دارن که تو هی میگی!!!!!!!!!!!!اگه ما میگیم لنگی واقعاربط داره.......[/QUOTE]خوب چكار كنم اسم تيمتون حال بهم زنه... منظورتون استفراغ تيمتون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اينقدر مطمئن نباش فوتبال غير قابل پيش بيني ........... مي خواي تو نگاه نكن تا بعد من برات نتيجه رو بگم.............
شما هم تا دلتون ميخواد بگين لنگي چه فايده داره يه مدت هم به شما ميگفتيم كيسه حمومي ولي همون استفراغ بهترهحتما این کارو بکن چون بازی های لنگیا ارزش دیدن نداره
برا من واقعا جای سواله که استقلال با استفراغ چه ربطی به هم دارن که تو هی میگی!!!!!!!!!!!!اگه ما میگیم لنگی واقعاربط داره.......
استقلال بر وزن استفعاله و استفراغ هم بر وزن استفعال اين از نظر هم وزن بودنش اما از لحاظ دوپينگ كردن و كاراي كثيف به استفراغ شباهت بسيار زياد داره
حالا بگو ببينم لنگ چه ربطي به پرسپوليس داشت
کاربرایی که میان اینجا هرکدوم یه جور میخوان دوپینگ رو لاپوشونی کنن ...چقدم خنده دار ... دوست عزیز گیریم که شما سالها ورزشکار بودید (تو پستای قبل گفته بودین) و اطلاعاتتون خیلی کامله و آخرشی و همه چیزو میدونی و بقیه مردم هیچی بلد نیستن و سواد ندارن ..اما میشه بفرمایید فیفا چرا این دارو رو تو لیست داروهای ممنوعه گذاشته بود ؟ لابد فیفا هم سواد نداره و فقط شما و دوستانتون که میاین اینجا و میگین دوپینگ نبوده سواد دارین ..... حقیقت اینه که تیم شما یه تیم سوراخ، کیسه کش، دوپینگی،پولکی و .......... هستش که ننگ ایرانه و پرسپولیس همیشه سرورشه ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cool.gif شعار استقلالی ها در هفته های آخر لیگ : دوپینگ، داور، تبانی اس اس تو قهرمانی ..کل ایران سواد خوندن نوشتن ندارن حالا می گی کل ایرررررررون می دونه!!!!!!!!! استقلال خودش بزرگه به اسم ها احتیاجی نداره.
شماها تو اون گروه راحت با هزار سختی و اما و اگر بالا اومدین حالام یه قرعه راحت بهتون خورده پس درباره تیم ما که تو گروه مرگ بوده و ان شالله الاتحاد رو هم لوله میکنه حرف نزنید ....بجاش برید نمازشکر بخونید که رحمتی رو داشتید و نزاشت نسف قرشی سوراخ شوراختون کنه .... راستی نسف قرشی فقط 1 امتیاز گرفت اونم مقابل پولتقلال تو آزادی بود ..http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_biggrin.gif من که همیشه پرسپولیس چه برده و چه باخته بودم مقابل الاتحادم چه ببره چه ببازه هستم و میگم پرسپولیس سرور پولتقلاله ....اگه تیممون ببازه دلیل نمیشه که ما حقیقتو نگیم ..بزار تو جده از الاتحاد 4تا بخورید،وقتی هیچ کدومتون نیومدید اینجا،خبرای لنگی رو تو تاپیکتون میزارم1!![]()
عزیزم اینا اینقد با تیمای پرت بازی داشتن و نتیجه نگرفتن و دلشون لرزیدهالان اسم یه تیم بزرگ مثل الهلال یا الاتحاد رو میشنون بطور خودجوش فشارشون میفته و این حرفا رو میزنن شما جدی نگیر ...اينقدر مطمئن نباش فوتبال غير قابل پيش بيني ........... مي خواي تو نگاه نكن تا بعد من برات نتيجه رو بگم.............
برا من واقعا جای سواله که استقلال با استفراغ چه ربطی به هم دارن که تو هی میگی!!!!!!!!!!!!اگه ما میگیم لنگی واقعاربط داره.......[/QUOTE] استقلال که به خیلی چیزا ربط داره ...استفراغ، کیسه کش، پول، دوپینگ و .................................................................خوب چكار كنم اسم تيمتون حال بهم زنه... منظورتون استفراغ تيمتون بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تعجب نکن جوابی غیر از این نداشت که بده ...ت بده........................................
کاربرایی که میان اینجا هرکدوم یه جور میخوان دوپینگ رو لاپوشونی کنن ...چقدم خنده دار ... دوست عزیز گیریم که شما سالها ورزشکار بودید (تو پستای قبل گفته بودین) و اطلاعاتتون خیلی کامله و آخرشی و همه چیزو میدونی و بقیه مردم هیچی بلد نیستن و سواد ندارن ..اما میشه بفرمایید فیفا چرا این دارو رو تو لیست داروهای ممنوعه گذاشته بود ؟ لابد فیفا هم سواد نداره و فقط شما و دوستانتون که میاین اینجا و میگین دوپینگ نبوده سواد دارین ..... حقیقت اینه که تیم شما یه تیم سوراخ، کیسه کش، دوپینگی،پولکی و .......... هستش که ننگ ایرانه و پرسپولیس همیشه سرورشه ...شعار استقلالی ها در هفته های آخر لیگ : دوپینگ، داور، تبانی اس اس تو قهرمانی ..
من تو پست های قبلی هم گفتم این دارو انرژی زا نیست فقط سبب افزایش تعرق می شه که آن هم موجب دم کردن عضلات می شه که برای دوران بدن سازی یک فرایند واجب هست حالا یهو میان میگن فلان دارو ممنوعه به ما ربطی نداره... برای مثال خیلی از مردم هر وقت سر درد میگیریم یا استامینوفن می خوریم یا بروفن که اینا برای یه ورزشکار حرفه ای 2 تا 4 سال محرومیت داره و دلیلش و من نمی دونم هر کی میدونه بیاد بگه....؟؟(البته خیلی از این ممنوعیت ها دلایل غیر ورزشی هم داره که از حوصله ی این بحث خارجه)
در ضمن مثل اینکه شما هفته های اخر لیگ ایران رو ندیدید چو ن شعار استقلالی ها این دو شعار بود: 1- پرسپولیس دسته 1 پیوندتان مبارک 2- ماکه رفتم آسیا بوقه بوقه لنگیا
مقایسه بازی کریمی با مارادونا :![]()
![]()
![]()