علی جانو نمیدونم ولی من اومدمعلی جان کجایی ؟
تا جایی که یادمه همیشه می گفتی حتی اگه تیمتون نتیجه نگیره... بازم واسه کل کل میای؟
چی شد؟
ما هم ار حسن نیت شما و اینکه دلتون برامون تنگ میشه /چون ما سرورتونیم/ تشکر میکنیمدوستان قرمز اگه لطف کنینو بیاین کل کل و بعد از هر باختو مساوی تیمتون یه پرسپولیس توی یه پست بنویسین تا ما آبی دلان دلمون براتون تنگ نشه
قبلا از همکاریتون تشکر..............
ببین گلم
كلاستون ما رو كشته.......................پس چرا دوستاي با كلاست نميان كل كل.ببین گلم
یه عزیزی به من گفته هیچ وقت اعتماد به نفست رو از دست نده حتی اگه کذب باشه
پس ما هم چنان اداعای قهرمانی میکنیم
خجالتم نمیکشیم چون پرسپولیسی بودن خیلی کلاس داره![]()
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟خداییش آره .
نگفتم جالبترم میشه .عجب نتیجه درخشانی
بزن بر سین گهو بر سر به حاله تیمه پرس . پول .یس درو دیوار میگرید
بچه ها معما...
اون چه تیمیه که رنگش آبیه ،به ششتایی ها معروفه؟؟؟؟؟
چه عجب اين پرسپوليسيا اومدن كل كل.بچه ها معما...
اون چه تیمیه که رنگش آبیه ،به ششتایی ها معروفه؟؟؟؟؟
چه عجب اين پرسپوليسيا اومدن كل كل.
همون تيميه كه فصل قبل قهرمان شده.
حالا تو ميدوني اون چه تيميه كه زنگ تفريح تيماي ديگه شده؟
آره بابا داداش کلا دروازه بان خراب کن هم هستن بنده خدا همین محمدی رو اوج بود گذاشتن بیرون تا افتاد رو افت .............من فقط از یه چیزی تعجب می كنم، این پرسپولیسی سوراخ ترین دروازه بان ها رو در طول تاریخ به فوتبال ایران تحویل دادن..همه عند سوتی...استقلال همیشه دروازه بان های بزرگی داشته از جمله حجازی و رشیدی و عابدزاده و بابا زاده و طباطبایی و برومند و طالب لو و رحمتی و...
اما پرسپولیس هیچ وقت دروازه بان بزرگی به فوتبال معرفی نكرده!! جالبه بزرگترین دروازه بان های تاریخ این تیم مثل قلیچ خانی و عابدزاده هر دو در استقلال مطرح شدند و پرسپولیس بردتشون...اما پرسپولیس واسه ما دروازه بان به جامعه فوتبال تحویل میده!!!! محمد محمدییییی
جدا خسته نباشید با این دروازه بان پروری!!![]()
آره بابا داداش باختیم صدر جدولیم باختیم که باختیم نخواستیم بریم رو موشک حرفیه؟يه بازي رو باختيم فداي سرمون.
اصلا دلمون خواست ببازيم چون اونم همنام خودمون بود ،غريبه كه نبود. حرفيه...........
بعدش هم نميخواستيم فاصله ي ما با تيم دوم زياد بشه تا ليگ جذاب بمونه تا قهرماني استقلال مثل فصل قبل..........
آره داداش بعد از یه باخت انقدر صندلی می اندازن روی پایینیا تا پایینیا می میرن اینجوریه که کشته می دهاره ابومسلم
حالا تو میدونی اون چه تیمیه که طرفداراش بعد از یه باخت کشته میدن![]()