كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

دوستان قرمز اگه لطف کنینو بیاین کل کل و بعد از هر باختو مساوی تیمتون یه پرسپولیس توی یه پست بنویسین تا ما آبی دلان دلمون براتون تنگ نشه :D
قبلا از همکاریتون تشکر..............

parimah_sepehry

کاربر فعال
علی جان کجایی ؟
تا جایی که یادمه همیشه می گفتی حتی اگه تیمتون نتیجه نگیره... بازم واسه کل کل میای؟
چی شد؟:w02:

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان قرمز اگه لطف کنینو بیاین کل کل و بعد از هر باختو مساوی تیمتون یه پرسپولیس توی یه پست بنویسین تا ما آبی دلان دلمون براتون تنگ نشه :D
قبلا از همکاریتون تشکر..............
ما هم ار حسن نیت شما و اینکه دلتون برامون تنگ میشه /چون ما سرورتونیم/ تشکر میکنیم
میدونی که یه ایرانه و یه پرسپولیس;)
ولی یاسی جون من که به دلایلی فعلا نمیام ولی تو خودت میدونی که من چه قدر تیموم دوست دارم هم توی گرما هم توی سرما هم تو شادیا هم تو.........فقط تیممو حمایت میکنم
الانم مساوی کردیم که کردیم فدا سرمون:thumbsup2::D

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه پرسپولیسی های عزیز....

آخه خجالت داره کم کل کل کنین...

بازم که متوقف شدین... اونوقت ادعای قهرمانیتون میشه...

فکر نمیکنین این حرف جوک ساله.....

ببین گلم
یه عزیزی به من گفته هیچ وقت اعتماد به نفست رو از دست نده حتی اگه کذب باشه
پس ما هم چنان اداعای قهرمانی میکنیم:rambo:
خجالتم نمیکشیم چون پرسپولیسی بودن خیلی کلاس داره;)

mostafa_beh

عضو جدید
ببین گلم
یه عزیزی به من گفته هیچ وقت اعتماد به نفست رو از دست نده حتی اگه کذب باشه
پس ما هم چنان اداعای قهرمانی میکنیم:rambo:
خجالتم نمیکشیم چون پرسپولیسی بودن خیلی کلاس داره;)
كلاستون ما رو كشته.......................پس چرا دوستاي با كلاست نميان كل كل.
همين طور به اين اعتماد به نفستون ادامه بدين تا ما اينجا بيكار نباشيم.

mostafa_beh

عضو جدید
داداش علي ، كجايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا تيمتون افتضاح بازي ميكنه اشكال نداره.حداقل يه پست بده كه ما دلمون خوش باشه هنوز هستي.:victory:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان فوتباله دیگه!! همش که برد نمیشه...

این محمدی رو نباید میاورد , ولی عیب نداره باز خوب شد تو یه همچین شرایطی (از نظر امتیاز) این اشتباه رو کرد.

اس اس ببری ببازی تو قلبمونی، ما مثه طرفدارای بعضی تیما نیستیم فقط تو بردا با تیممون باشیم

Sina4

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث های دوستان رو در چند صفحه گذشته خوندم. نظرات مختلفی ارائه شد و خوب هر كسی توجیه و دلیلی داشت كه منطقی بود. اما باید نظرات خودم رو ارائه كنم، در پرطرفدار بودن تراكتورسازی شك ندارم و می دونم كه این تیم به علت تنها نماینده جامعه عزیز آذری و ترك كشورمون هستند از شور و حمایت بی نظیری برخوردار هست و همچنین به علت جمعیت زیاد ترك ها این تیم به شدت حمایت میشه! حالا این حمایت پرشور دلایل مختلفی داره مثل دلایل سیاسی، حس ناسیونالیستی شدید ترك ها،فوتبال دوست بودن مردم آذربایجان و همچنین شاید رنگ قرمز این تیم كه بدلیل مسائل روانشناسی،علاقه به این رنگ بعلت سرد بودن هوای اون مناطق هست. و ساكنان آن طرف رنگ های پر حرارت تر رو بیشتر دوست دارن و این موضوع اتفاقا در خوزستان هم وجود داره و بعلت گرمی هوا مردم رنگ های آرام تر مثل آبی رو فوق العاده دوست دارن.

به هر صورت این شرایط باعث میشه تراكتور پر طرفدار بشه، حالا ممكن هست كه از بین این خیل عظیم افرادی باشند كه درك و فهم فوتبالی بالایی نداشته باشند اما حس ناسیونالیستی و آذری پرستی گل كنه اونا هم به جمع هواداران این تیم اضافه بشن..
متاسفانه به این تیم هم بیش از حد جفا و نامردی شده كه مسئول مستقیم اون برخی عناص تند روی حكومت هست كه دوست نداره در تبریز ناآرامی و هیجان و شور باشه..چون اینجوری هم فوتبال تبریز و شوق تبریزی ها تموم شده و هم فوتبال ملی كه سود زیادی از فوتبال آذربایجان برده به تدریج نابود میشه( این موضوع درباره مهد فوتبال ایران، خوزستان هم صادقه)

اما از این حرف ها كه بگذریم كیفیت تماشاگر بهتر از كمیت اونه. به دو تیم سرخابی اشاره می كنم. تیم پرسپولیس به مقداری تماشاگر بیشتری نسبت داره،(متاسفانه آمار دقیقی هیچ وقت در مورد تعداد هواداران ارائه نشده) شاید چیزی حدود 4-5 میلیون.اما بحث اینجاست این 4-5 میلیون چه كسانی هستند!::. تیم پرسپولیس طرفداران عام تری داره و می تونی طرفداران اونا در اقشار درجه پایین جامعه بیشتر ببینی..یا طرفدارانی كه زیاد سر از فوتبال در نمی آورند تعصب آنچنانی به این تیم ندارند و حتی نمی دونند این تیم چه زمانی بازی داره و در چه شرایطی قرار داره و از این تیم شاید فقط اسم چند بازیكن معروف و رنگ پیراهن و امثالهم رو بدونند!..نمی خوام بدون منطق صحبت كنم اما این شرایط واقعا وجود داره البته برای استقلالیها هم به همین شكل هست اما تعداد هواداران این مدلی پرسپولیسی با هواداران آبی مقایسه شدنی نیست.

پرسپولیس هم هواداران متعصب و فهیم زیادی داره اما تنها علت اندكی چربش تعداد طرفداران این تیم همین موضوع كه ذكر كردم هست.پس پرجمعیت بودن طرفداران تراكتورسازی آنچنان هم مهم نیست كه به خاطر اون تاپیك زده بشه و به رخ كشیده بشه ، پرطرفدار بودن تراكتورسازی تنها باید تلنگری به مدیران این مملكت باشه كه باید بستر مناسب برای رشد فوتبال تبریز فراهم كنند و نه اینگونه این تیم و سایر تیم های پرطرفدار لیگ اینچنین روند رو رو به زوال داشته باشن و سرانجامشون مثل ابومسلم و... باشه!

در ضمن یك نفر به اسم كربلایی نمی دونم مشكلی دارن یا نه..اما فكر می كنن كه اگر اسم استقلال رو با فاصله بنویسن اتفاقی می افته و به این تیم توهین میشه..اما با این شرایط فقط نشون می دن كه متاسفانه در یك بحث جدی هم ظرفیت زیادی ندارن و از هر روزنه ای برای توهین استفاده می كنند..بخشید كه جسارت كردم اما فكر می كنم باید جواب شما داده می شد.

Sina4

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط از یه چیزی تعجب می كنم، این پرسپولیسی سوراخ ترین دروازه بان ها رو در طول تاریخ به فوتبال ایران تحویل دادن..همه عند سوت:biggrin:ی...استقلال همیشه دروازه بان های بزرگی داشته از جمله حجازی و رشیدی و عابدزاده و بابا زاده و طباطبایی و برومند و طالب لو و رحمتی و... ;)اما پرسپولیس هیچ وقت دروازه بان بزرگی به فوتبال معرفی نكرده!! جالبه بزرگترین دروازه بان های تاریخ این تیم مثل قلیچ خانی و عابدزاده هر دو در استقلال مطرح شدند و پرسپولیس بردتشون...اما پرسپولیس واسه ما دروازه بان به جامعه فوتبال تحویل میده!!!! محمد محمدییییی:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

جدا خسته نباشید با این دروازه بان پروری!!:biggrin:

mostafa_beh

عضو جدید
بچه ها معما...
اون چه تیمیه که رنگش آبیه ،به ششتایی ها معروفه؟؟؟؟؟
چه عجب اين پرسپوليسيا اومدن كل كل.
همون تيميه كه فصل قبل قهرمان شده.
حالا تو ميدوني اون چه تيميه كه زنگ تفريح تيماي ديگه شده؟

mostafa_beh

عضو جدید
يه بازي رو باختيم فداي سرمون. ;)
اصلا دلمون خواست ببازيم چون اونم همنام خودمون بود ،غريبه كه نبود. حرفيه...........:w08:
بعدش هم نميخواستيم فاصله ي ما با تيم دوم زياد بشه تا ليگ جذاب بمونه تا قهرماني استقلال مثل فصل قبل..........

mojtaba_computer

عضو جدید
چه عجب اين پرسپوليسيا اومدن كل كل.
همون تيميه كه فصل قبل قهرمان شده.
حالا تو ميدوني اون چه تيميه كه زنگ تفريح تيماي ديگه شده؟

اره ابومسلم :D

حالا تو میدونی اون چه تیمیه که طرفداراش بعد از یه باخت کشته میدن :cool:

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

من فقط از یه چیزی تعجب می كنم، این پرسپولیسی سوراخ ترین دروازه بان ها رو در طول تاریخ به فوتبال ایران تحویل دادن..همه عند سوت:biggrin:ی...استقلال همیشه دروازه بان های بزرگی داشته از جمله حجازی و رشیدی و عابدزاده و بابا زاده و طباطبایی و برومند و طالب لو و رحمتی و... ;)اما پرسپولیس هیچ وقت دروازه بان بزرگی به فوتبال معرفی نكرده!! جالبه بزرگترین دروازه بان های تاریخ این تیم مثل قلیچ خانی و عابدزاده هر دو در استقلال مطرح شدند و پرسپولیس بردتشون...اما پرسپولیس واسه ما دروازه بان به جامعه فوتبال تحویل میده!!!! محمد محمدییییی:biggrin::biggrin:

جدا خسته نباشید با این دروازه بان پروری!!:biggrin:
آره بابا داداش کلا دروازه بان خراب کن هم هستن بنده خدا همین محمدی رو اوج بود گذاشتن بیرون تا افتاد رو افت .............
بنده خدا بد کار نکرد ولی کلا چون قبلا توی پرسپولیس بوده بد شانسی آورد وگرنه تلاش خودشو کرد دیگه بیشتر از کاری نمیتونست بکنه.....:redface:
آصلا از موقعی که من عکس وحید جونمو بر داشتم این جوری شد:cry:الان درستش می کنم;)

يه بازي رو باختيم فداي سرمون. ;)
اصلا دلمون خواست ببازيم چون اونم همنام خودمون بود ،غريبه كه نبود. حرفيه...........:w08:
بعدش هم نميخواستيم فاصله ي ما با تيم دوم زياد بشه تا ليگ جذاب بمونه تا قهرماني استقلال مثل فصل قبل..........
آره بابا داداش باختیم صدر جدولیم باختیم که باختیم نخواستیم بریم رو موشک حرفیه؟
ولی خدا وکیلی دچار غرور کاذب شده بودیم:D
ولی صمد هم قلعه نوعی بازی در آورد که تیمو کشید تو دفاع خیلی راحت می تونستیم ببریم اونم با گل زیاد:surprised:
ولی خودمونیما هاشم نبود چپمونم تعطیل بود:razz:
نمی دونم چرا فرهادو جانواریو رو کشید بیرون:surprised:
اره ابومسلم :D

حالا تو میدونی اون چه تیمیه که طرفداراش بعد از یه باخت کشته میدن :cool:
آره داداش بعد از یه باخت انقدر صندلی می اندازن روی پایینیا تا پایینیا می میرن اینجوریه که کشته می ده;)

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

بچه ها من فکر کردم این قرمزا دیگه می آن مثل اینکه هنوز دپرسن بابا داداش علی بیا نمی گیم چرا 6-7امین اصلا هیچ چی نمی گیم به خاطر گل روی قرمزا;)

khooshe

مدیر بازنشسته
وحیدو عشقه

وحیدو عشقه

آهان الان درست شد اون بالا رو ببینین عکسو نگاه کنین حال کنین;)
الهی یاسمن قربونت بره:gol::gol::gol:

khooshe

مدیر بازنشسته
مصاحبه مولر:

مصاحبه مولر:

روته مولر : بهترين شغل دنيا را دارم
اريش روته مولر در هفته اي كه گذشت مصاحبه جالبي. با روزنامه استقلال جوان داشت.
بخش هايي از اين گفت و گو را كه تحت عنوان كافه استقلال منتشر شده بخوانيد:
براي سوال اول شايد عجيب باشد اما وقتي چهره خسته‌تان را مي‌بينم به ذهنم مي‌رسد كه اول بگويم به كافه استقلال خوش آمديد آقاي مولر و بعد از شما بپرسم حالتان خوب هست؟
(مي‌خندد) ممنونم. لطف كرديد كه دعوتم كرديد. در مورد حالم خيلي خوبم. براي رسيدن به موفقيت بي‌تابم و كارها هم دارد خوب پيش مي‌رود. تيم دارد خوب نتيجه مي‌گيرد و آن برنامه‌هايي كه در ذهن ما بود دارد پيش مي‌رود. چرا خوب نباشم؟
شما از آن دسته آدم‌هايي هستيد كه همه چيزشان فوتبال است؟
تقريبا همه چيز.
گفتيد تقريبا!! اين يعني اينكه چيزهاي ديگري هم هست كه فوتبالي نيست؟
درست است. خانواده، دوستان(سرخ مي‌شود) مي‌دانيد دلم برايشان اندكي تنگ شده. براي پسرانم البته آنها را امشب (سه‌شنبه) مي‌بينم كه اين مايه خوشبختي است. به اين ترتيب نيمه خالي ليوان اين است كه من اينجا تنهايم و دوستان من نيستند اما نيمه پر ليوان اين را هم مي‌شود ديد. به اين فكر كن كه در كشور ديگري هستم و اينجا براي خودم دوستاني دارم. دوستان خوبي مثل مجيد فلاني كه هم دوستم است و هم مترجم.راينركرافت را هم دارم. او هم دوست و همكار من است، با هم دوستيم، باهم كار مي‌كنيم، با هم غذا مي‌خوريم (مي‌خندد) با هم مي‌بريم شام با هم هستيم.
از ديدن همديگر خسته نشديد؟
هنوز نه!
بياييد در موردكارتان صحبت كنيم. من فكر مي‌كنم كاري كه شما داري در كل دنيا يك كار تك و نادر است. اينكه به همه جاي دنيا سفر كني و به آنها فوتبال ياد بدهي. به مربيان مختلف در سراسر دنيا آموزش بدهي كه چطور آموزش بدهند. آدم‌هاي مختلف را ببيني، كشورهاي مختلف را ببيني، اين يك اتفاق تك است. يك كار بي‌نظير است. اين يك چيز عجيب است. يك كار «جهاني» داريد. يك شغل خاص. هرچقدر كه در اين مورد صحبت كنم يا سوال كنم باز هم نيمي از موضوع نهان مي‌ماند.
من سوالت را فهميدم و اتفاقا خيلي هم لذت بردم. مي‌توانم ادعا كنم بهترين شغل دنيا را دارم. در سفرم، دوستان زيادي دارم، در كارم دنبال اين هستم كه به مردم كمك كنم تا پيشرفت كنند. مدام با تمام دنيا در ارتباطم، با فيفا، يوفا و AFC ارتباط تنگاتنگ دارم و همچنين با بسياري از آدم‌هاي تاثيرگذار در فوتبال جهان. من يك «ديدگاه جهاني» را در مورد فوتبال دنبال مي‌كنم. شغل سختي است.از صبح تا شب كار مي‌كنم و استراحتي هم ندارم اما با اين كار كنار آمده‌ام. از آن راضي هستم. محاسني هم دارد كه قابل كتمان نيست. مثلا دو هفته قبل به مدت سه روز در يونان به همراه بيش از 200 نفر از مديران فني اروپا در يك سمينار شركت كرديم. سميناري در مورد آخرين پيشرفت‌هاي فوتبال. من آنجا يك مقاله خواندم و همچنين در يك گروه مباحثه شركت كردم خيلي هيجان‌انگيز بود زيرا كمك كرد تا بسياري از دوستانم را ببينم و خيلي نكات راهم ياد بگيرم. اين ارتباطات فقط براي من مفيد نيست. براي استقلال هم مفيد است. استقلال هم از اين ارتباطات به اندازه‌اي كه مي‌تواند استفاده مي‌كند. من خيلي خوشحالم كه آقاي آشتياني به اين مسائل بسيار علاقه‌ دارد وحتي اينگونه فعاليت‌ها را تعقيب مي‌كند. او علاقه دارد اگر فرصتي دست بدهد از اين ارتباطات استفاده كند.
اين كار كردن با مردم نكته مهمي است. شما درس‌هايتان همه جا يكي است اما شاگردان متفاوتي داريد.
آفرين. نكته خوبي بود. من كارم اين است كه به مربيان ياد بدهم چطور كارشان را انجام دهند اما قبل از اين خودم بايد بلد باشم با آنها ارتباط برقرار كنم. در اين كلاس‌ها درس شماره يك اين است كه مهم نيست چقدر درس بلدي. مهم اين است كه قدرت انتقالت چقدر است. حالا وقتي خودم نمي‌توانم چيزي را خوب انتقال دهم چطور انتظار دارم مربيان زيردست من اين خصيصه را از من بياموزند؟ مي‌دانيد. جذابيت ا ين كار در اين است كه شما سركلاس مي‌رويد تا ياد بگيريد. من هرگز در هيچ كلاسي نمي‌‌گويم كه من رئيس و معلم هستم و شما شاگرد و شروع كنيد به نت برداشتن! من هميشه مي‌گويم ما يك اجتماع هستيم كه آمده‌ايم تا تفاوت‌هايمان را با هم به اشتراك بگذاريم. نگا‌ه‌هاي متفاوت و ايده‌هاي متفاوتي كه نستب به فوتبال داريم را در كنار هم قرار دهيم و به نتايج بهتري برسيم. در حقيقت فلسفه‌هايمان را به اشتراك بگذاريم. همه مربيان دنيا بايد فلسفه شخصي خودشان را داشه باشد.
امكانش هست كه كسي بگويد من فلسفه‌اي از خودم ندارم. عوضش رفته‌ام و فلسفه مورينيو را «كپي‌» كرده‌ام؟
فلسفه مورينيو به چه درد شما مي‌خورد وقتي كامل آن را نمي‌دانيد؟
اگر كسي سركلاس من چنين حرفي بزند از او مي‌پرسم مي‌تواني مطمئن باشي كه تمام فلسفه مورينيو را مي‌داني؟ اصلا از كجا مي‌‌داني؟ چطور ياد گرفته‌اي؟ كجا يادگرفته‌اي؟ ما هر كدام مي‌توانيم چند برش از فلسفه مورينيو را برداريم و از آن استفاده كنيم. اين كار خود من هم هست هيچ ايرادي ندارد.
برويم سراغ اين فلسفه، اندكي درموردش توضيح مي‌دهيد؟
فلسفه يعني اينكه تو مي‌خواهي از دقايق بازي چطور استفاده كني. انتظار داري تك‌تك بازيكنانت وقتي صاحب توپ هستند يا نيستند چه كارهايي انجام بدهند. بازيكن از تو مي‌پرسد «مربي بگو حالا انتظار داري كه من دراين لحظه و در اين پست چه كاري انجام دهم؟» اين «چه كاري انجام دادن فلسفه است. يك مربي خوب بايد چند چيز را داشته باشد.شخصيت خوب،تجربه خوب و دانش خوب دانش هم فقط جمع كردني نيست منتقل كردني هم هست. مربي بايد فلسفه داشته باشد و اين فلسفه نيز آموختني است. انتقال دادني است، پس مربي بايد فلسفه تيمش را آموزش بدهد.

شما هميشه كار مي‌كنيد. اصلا وقتي داريد شهرها و كشورها را تماشا كنيد؟

وقت؟ من درخيلي از كشورهاي دنيا بوده‌ام. در زيباترين شهرها رفت‌وآمد داشته‌ام اما متأسفانه فقط فرودگاه،‌هتل و ورزشگاه را مي‌شناسم! من زيباترين شهرهاي جهان مثل پراگ، پاريس،‌وين،‌بوداپست و هامبورگ را زيرپايم حس كرده‌ام اما اين شهرها را نديده‌ام.
جاي تاسف ندارد؟
از يك لحاظ بله، از يك لحاظ جاي افتخار دارد من تمام وقتم را صرف‌كار مي‌كنم.
سرگرمي خاصي هم داريد؟
خب هميشه كار مي‌كنم. من وقت استراحت دوست دارم كتاب‌هاي پليسي-جنايي بخوانم. دوست دارم با دوستانم حرف بزنم،‌قهوه بخورم، مي‌دانيد دوست دارم پياده‌روي كنم. از اينكه از پشت‌ شيشه‌هاي اتوبوس، شهر را ببينم بدم مي‌آيد. دوست دارم در همين خيابان وليعصر قدم بزنم. چه پارك زيبا و بزرگي هم دارد.اسمش چيست؟
پارك ساعي.
من عاشق اين پارك هستم. فوق‌العاده زيباست. درختان زياد، آدم‌هاي خوشحال، يك فضاي شاهكار براي قم زدن. من ايران را دوست دارم. غذاهايتان عالي است. جوجه‌كباب رويايي است. استيك‌هاي خوبي دارد. سالادهاي خوبي در رستوران‌هايتان هست و از همه مهمتر چه ميوه‌هايي داريد. بايد قدردان پرودگار باشيد. ميوه‌هاي شما از ميوه‌هاي بسياري از كشورهاي دنيا بهتر است.
روته حس مي‌كنم شما خيلي از جاهاي دنيا را نديده‌ايد يا فرصت نكرده‌ايد كه كامل در آن بگرديد. به اصطلاح يك دل سير اين اماكن را نديده‌ايد.دوست داريد يك بازي بكنيم؟
بازي؟
بله، من به شما يك شهر بزرگ مي‌دهم، يك مكان بسيار بزرگ كه در آن هيچ چيز نيست. شما مي‌‌توانيد از هر جاي دنيا هر چيزي را كه مي‌خواهيد به اينجا بياوريد و شهرتان را بسازيد.
(به وجد مي‌آيد) عجب ايده‌اي. قبول. (به فكر فرو مي‌رود) گفتيد هرچيزي از هر جا؟ درست است؟
شهر خودتان است استاد؟
خب من از آلمان «رود راين» را مي‌آورم كه زيباترين رود اروپاست. همچنين كوه سياه را دوباره از آلمان. كوه‌‌هاي بي‌نظير البرز را هم از تهران مي‌آورم. شانزليزه از پاريس و قصر معروف‌ وين به اضافه قصر راچين از پراگ. پل كالز راهم دوباره از پراگ. من همين‌ها برايم كافي است. بعداً يادم مي‌آيد كه چرا فلان جا يا فلان جا رانگفتم.
ايرادي ندارد. شهر خودت است،‌هر وقت خواستي تكميلش كن.
(مي‌خندد) ممنون.
دوست دارم از آشنايي با همسرت بگويي.
خب اين چيز خوبي نيست. ما از هم جدا شده‌ايم در سال 91
متأسفم اصلا نمي‌دانستم.
كار من يك طوري بود كه هميشه مشغول بودم. هيچ وقت نبودم. تصميم سختي بود. مي‌شود در موردش حرف نزنيم؟
البته البته، يك جمله تبليغاتي هست كه مي‌گويد «زندگي دكمه برگشت به عقب ندارد، اگر داشت اگر مي‌توانستي برگردي به سال‌هاي قبل چه كار مي‌‌كردي؟
(جا مي‌خورد)تا به حال به اين فكر نكرده بودم. من از زندگي راضي هستم. دوستان خوب، فرزندان خوب، كارخوب، كارنامه خوب، چيزي نيست كه بخواهم حسرتش را بخورم. شايد بايد دنبال سكوي پرتا‌ب‌هاي بيشتري مي‌بودم. شايد بايد در باشگا‌ه‌هاي بزرگتري بازي مي‌كردم. در آلمان تا بازيكني بزرگ نباشي درهاي مربيگري به رويت باز نمي‌شود. من خيلي انرژي صرف كردم تا به اينجا رسيدم. حالا كه فكرش را مي‌كنم شايد به عقب برمي‌گشتم جاي دو تا سه تا بچه داشتم. يك دختر.
اسم پسرهايت چيست؟
فرانك و رالف.
روته يك دروغ بگو.
چرا؟
اين قانون كافه است.
خب الان دارد باران مي‌آيد.
از اين دروغ‌ها نه. دروغ درست و حسابي؟
او مي‌رود تو فكر،‌من بلد نيستم.... چه بگويم؟
يك دروغ شيطاني بگو كه همه را به جان هم بيندازد.
(مي‌خندد) يك دروغ روزنامه‌اي مي‌خواهي؟
دقيقا هر دو مي‌خنديم
خب بنويس بازي برگشت هم يك-يك مي‌شود. مطمئنم اين را بنويسي همه دنبالش را مي‌گيرند.
آقاي روته، مصاحبه خوبي بود،تمايل داريد در آخرين پاسخ با هواداران استقلال صحبت كنيد؟
آه البته، من خيلي هواداران را دوست دارم. در خيابان من را مي‌بينند و به سمتم مي‌آيند البته انگليسي بلد نيستند. با هم دست و پا شكسته حرف مي‌زنيم. من از هواداران تشكر مي‌كنم و نه فقط در بردها، حمايت ‌كنند.
مطمئن باشيد آخر فصل رضايت خاطر همه فراهم مي‌شود. ما قهرمان مي‌شويم. راستي اين مصاحبه عجيب جالب شد. مصاحبه با مربي استقلال در كافه استقلال در هتل استقلال. (مي‌خندد)

http://www.fcesteghlal.ir/Interview.aspx?IntID=981

khooshe

مدیر بازنشسته
آبی رو عشقه..........

آبی رو عشقه..........

میخواهم از وحید بگم
تیم خارجی مورد علاقه اش چلسی است هم اینکه رنگ پیراهنش آبی است و هم یکی از دروزاه بانان مورد علاقه اش در این تیم مطرح انگلیسی توپ می زند.
اهل مد روز است. نزدیکانش او را شیک پوش خطاب می کنند. اگر دنبال مارک پوشاک مورد علاقه وحید هستید، دنبال نام هایی نظیر زارا، ورساچی، لاکوست و روزتی بروید!
سینما را دوست دارد؛ اما می گوید شرایطش اقلب محیا نمی شود و باید فیلم های مورد علاقه اش را با چند ماه تاخییر در خانه ببیند!
موسیقی گوش می دهد و محمد اصفهانی و استاد افتخاری از خوانندگان مورد علاقه او به حساب می آیند!وحید طالب لو هوادار هواداران است

وحید دست طلایی دوستت داریم:gol::gol:

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای تمام آبی ها آرزوی صبر و شکیبایی دارم آخه خیلی سخته درک میکنم 2-0 جلو باشن بعدش 2-3 ببازن.
به امید باخت های شرین تر

بالا